2016. július 25., hétfő

Legjobb felnőtt viccek

Felnőtt , csajos viccek. Az étterem annyira zsúfolt, hogy egy vacsorázni betérő fickó más lehetőség híján odalép egy magányosan ülő hölgyhöz, és udvariasan megkérdezi, volna-e az asztalnál szabad hely. A tündérszép királykisasszony elhatározza, hogy férjhez megy. El is mondja az apjának, hogy hirdesse szét heted-hét országra.


Legjobb felnőtt viccek

Adult content This content may include elements categorized by existing law as being harmful to minors. Erotikus vicc: Egy Erotikus és a viccek mennek a sivatagban, amikor. If you want to prevent minors from accessing such content on this computer, use parental control software! Pistike, te mi leszel felnőtt korodban? Fedezd fel csili5Humor nevű tábláját a Pinteresten.


Ha a balatoni régió legjobb szállodáját kerese Balatonfüredre kell utaznod. Az olaszom elég kezdetleges, de a fura az volt, hogy a viccek nagy részét megértettem. Vicc Toplista - több ezer vicc közül csak a legjobb viccek ! A feleségem belefullad a vízbe! Aki kimenti,annak adok százezer forintot! Egy fiatalember gyorsan beugrik a vízbe,odaúszik a fuldoklóhoz,nagy nehezen a partra viszi a nőt.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Rövid viccek - Ha kiakarsz szakadni a hétköznapokból, vagy csak akarsz egy jó viccet olvasni,viccel nevettetni-a legjobb helyen jársz! A mai napig a legjobb telefonos szívatás :). Viccek Ti küldtétek Keresés.


Erre a medve fogja a nyuszikát, kitörli vele a fenekét, és utána kidobja az ablakon. Ez így megy néhány napig. A nyuszika már nagyon depressziós, és tanácsot kér a rókától.


Mondja a róka, hogy a medve ellen nincs mit tenni, de a depresszió ellen az a legjobb , ha ő is ugyanezt csinálja egy nála kisebb álattal. Ha egyedül vagy, vagy csak néhány sex fogást, trükköt, szexpózt akarsz ellesni, amivel párod lenyűgozhete akkor itt a helyed. A(z) Rajzfilm felnőtteknek, 3. Diplomaátadó örömtánc FAIL. Nyuszikás, pistikés, mórickás, stb viccek. A világ legjobb kése, ezt nézd meg!


Folyamatos feltöltés, minden nap új viccek ! Te is a saját vicceidet, a megfelelő kategóriákhoz. Citromos kosár - durva. Kemény videók, durva posztok - nem mehetsz el mellettük hozzászólás nélkül! Andrina sovány és löttyedt volt, ma már az ő testéről álmodik sok nő - és férfi - Magyarország Bulgária ellen kezd az Eb-pótselejtezőn, Djokovicék a negyeddöntőbe.


Legjobb felnőtt viccek

A legjobb viccek , amiket ismersz. A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!


Attila, pakolj el a szobádban! Hogy hívják azt a WoW-os embert akinek William a neve, és nagyon szeret instance-okba járni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések