2016. július 26., kedd

Ha a skorpió férfi szakít

Ha a skorpió férfi szakít

Ha elhagyják, attól sérül a büszkesége, amit elég nehezen dolgoz fel. Emellett szereti a szabadságot, ezért a következő komoly kapcsolatig igyekszik a szinglilét minden előnyét kiélvezni. Valósággal izzik a haragtól, amikor a kapcsolatának vége szakad. A legyőzhetetlen Skorpiókat egy szakítás sem gyűri le, ahogy emléküket is nehezen feledi minden férfi. Kevés nő szenvedélyesebb a hálószobában, vagy titokzatosabb, és még a velük megélt érzelmi hullámvasút is hiányozhat egy szakítás után.


A Halak férfi nehezen kezelhető, álmodozó, meglehetősen irracionális típus. Minden probléma elől igyekszik elúszni. Ha melankólikus hangulatában van – márpedig ez sűrűn előfordul -, olyan lelki problémákat képes kreálni a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki megfejti és kezelni tudja. Egy Skorpió , fix vízjegyként örökre magában őrzi minden jelentős érzelmét, ezeket sosem engedi el, ahogy a nagy szerelmét sem. Simán előkerülhet még évek múltán is, hogy sajátos, csábító.


Skorpió férfiról - Ilyen a Skorpió férfi ellentétes tulajdonságokat is egyesítő személyisége. Ha még a közös jövőtökről szőtt álmok rózsaszín ködében tapogatózol, talán nehezen veszed észre, hogy a férfi már nem érez ugyanolyan hevesen, mint te. Viszont a Skorpió férfi hajlamos akkor is megharagudni, ha valamiben ki akarjuk oktatni, vagy valamit tanítani szeretnénk neki. Egyszerűen nem kedveli azt, ha valaki valami újat mond neki, saját maga szeret a dolgot után járni, és felkészülni. Ha férfi jön, akkor az többnyire azért jön, hogy segítsek neki, hogyan hódíthatná vissza az elveszített kedvesét!


A férfi , aki nem hív, ne m keres, mert kevés lett neked: A férfi ült vele m sze mben és azt mondta: hónapig ne m volt köztünk sem mi kom munikáció. Befordulta m, nagyon szenvedte m. Sok férfi képes önmagába nézni, és tanítható az érzelmek felismerésére, megélésére. Ha ezt elsajátítja valaki, a tudást kamatoztathatja a párkapcsolatban is. A munkában racionális döntések szükségesek, ahol egyértelmű alternatívák vannak, ezzel szemben az érzelmi élet nem ilyen kiszámítható.


A Skorpió férfi temperamentuma. Ez a megfontolatlanság viszont vesztét is jelentheti. Fényképek, kidobja az emléktárgyakat. Ezen túlmenően amolyan vigasztalásként, azonnal keres magának új partner, még ha az nem is alkalmas komoly párkapcsolatra, csak hogy ne legyen egyedül, és a. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Ha szeret egy nőt, akkor mindig kívánja, és nagyon szeret vele kísérletezni az ágyban, sokszor pikáns dolgokat is kipróbál.


Ha a skorpió férfi szakít

A Mérlegekkel, és a Nyilasokkal jó barátságot ápolnak, ám a Halak és a Rákok a legjobb partnerei. Ha a klausztrofóbia érzése lesz úrrá rajta, biztosan lelép. Ezért szakít a Bika férfi. A Bika férfivel abban az esetben működik a kapcsolat, ha teljes a bizalom.


Nem várhatod el, hogy mindenben melletted álljon, ha az elveitek nem egyeznek, nem ugyanaz a cél éltet benneteket, illetve nem tartod tiszteletben a vágyait. Ha egy skorpió valakit a kegyei közé vesz, azt elhalmozza minden jóval, és mindent megtesz azért, hogy szereleme semmiben, de tényleg semmiben ne szenvedjen hiányt. Mivel a munka nagyon fontos neki, jobbára túl sok dolgot akar egyszerre elvégezni.


Emiatt válik kiváló társsá. Azonban egy skorpióval lehetetlen dűlőre jutni, ha olyasmiről van szó, ami az érdekeivel szembemegy. A testbeszéde elárulja, hogy érdeklődik Ön iránt.


A szerelmes férfi érzéseit nem csak szemkontaktus teremtése leplezi le: az egész testbeszéde árulkodó jeleket küld a nő felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések