2016. február 1., hétfő

Zugló önkormányzati választás

A Tovább olvasom feliratra kattintva megtekintheti a megismételt választások eredményét. Ajánlott videó mutasd mind. Aleskának olyan homokóra alakja van, hogy azt hiszed. Horváth Csaba, az ellenzéki összefogás jelöltje 5százalékkal megnyerte a polgármester-választást.


Zugló önkormányzati választás

Rozgonyi Zoltán, a kormánypártok jelöltje 3százalékkal a második helyen végzett. A kerületben a választásra jogosultak 5százaléka szavazott. Különleges jogokat adna magának a kerület új polgármestere. Az új képviselő-testület október 28-i alakuló ülésére benyújtott előterjesztése szerint rögtön azzal szeretné kezdeni, hogy szinte.


Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák. Városligetet pihenőparkként! Az óbaloldal hülyének nézi az LMP-t és a Jobbikot az önkormányzati választás előtti alkudozásban, mondja Moldován László, az LMP budapesti elnöke, aki a Jobbiknak és Puzsérnak elhiszi, amit mon a régi baloldalnak nem.


Zugló önkormányzati választás

Ehhez képest pont a hétfői Népszavában jelentek meg a zuglói önkormányzat ingatlanhirdetései. A pesterzsébeti ellenzéki szövetség felbomlása mellett (ahol egyébként első intézkedésként fizetésemelést szavazott meg magának a pesterzsébeti balliberális képviselőtestület) itt a következő történet arról, hogy komoly zavar alakult ki azokban a budapesti kerületekben, ahol az önkormányzati választás után. Nemcsak a kerületi kerékpárutak hiányosságaira szeretnénk felhívni a figyelmet, de arra is, milyen fontos lenne, hogy egyre többen válasszunk más közlekedési módot az autó helyett. A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán vasárnap óráig a szavazásra jogosultak 2százaléka (2szavazó). Egy határidő van azzal kapcsolatban, hogy mikorra kell kiírni az új polgármester választást: jövő ősszel lesz az önkormányzati választás.


Idén viszont eltolódik az önkormányzati választás és az országgyűlési választások közötti idő. Egy villanyoszlopon a három esélyes, Drevenka Monika, Dr. Somodi Zoltán és Bitskey Bence. Nagy bajban van: drogok miatt kapcsolta le a rendőrség a ValóVilág egykori sztárját „Kidobom őket, mint macskát sz. Aki vállalja, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjeként indul az önkormányzati választásokon, az vállalja a Fidesz módszereit is.


Zugló önkormányzati képviselője. Nem csak Ferencvárosra, más kerületekre is ráférne egy előválasztás Nem lennének hitelesebbek azok a pártok, amelyek a „nincs kompromisszum a Fidesszel” programjával illetve a „tisztakezűség” ígéretével kampányolva érték el sikereiket, ha nem adnák a nevüket összeparkolásimutyizódott. EREDMÉNYEK – Minden egy helyen Karácsony Gergely (MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP) nyerte a főpolgármester-választást a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 1százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges). Minden, amit önkormányzati választás témában tudni érdemes. Hetente ellenőrzik a híd állapotát, a Budapesti Közlekedési Központ soron pedig kívüli szakvéleményt kért a híd általános állapotáról - mondta a főpolgármester a HírTv-ben.


A korábbi évek tapasztalatai alapján nem érdemes jósolni a mostani önkormányzati választás részvételi adataiból - mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Az önkormányzati választásokon valódi esély kínálkozik a változásra, arra, hogy az ellenzék leváltsa a Fideszt - közölte Tóth Bertalan, MSZP. A zuglói Fidesz valódi arca. Orbán Viktor a Kossuth Rádióban reggel bemondta, hogy a vasárnapi önkormányzati választás után fel kell pörögnie a dolgoknak, ezért már hétfő estére összehívta a kormányt, és utána egész kedden ülésezni fognak.


Zugló önkormányzati választás

Fidesz - KDNP győz vasárnap, mert az ország ráérzett az összefogás és az egység. A GLX Média Kft bármely tartalmat csak az Önkormányzattal történt megállapodás alapján publikál. Kocsis Máté hozzátette: az önkormányzati választás tétje az, hogy kikre bízzák rá az emberek az otthonaikat. Az október 13-án esedékes önkormányzati választás legfőbb politikai tétje, hogy marad-e a magyar politikai rendszerben korlátja a Fidesz hatalmának. Mára ugyanis minden a hatalomgyakorlás korlátozását szolgáló, elvben független intézményt (parlament, államfő, Alkotmánybíróság, Állami Számvevőszék, Legfőbb Ügyészség stb.) bedarált a kormánypárt, egyedül a. Ha valaki a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek október 13-i választásán nem tartózkodik a lakóhelyén (korábbi elnevezéssel állandó lakcímén), az szavazhat a tartózkodási helye (korábbi elnevezés szerint ideiglenes lakhelye) szerinti jelöltekre is, ha ezt kezdeményezi.


Borbély Ádám szerint a polgármester számítógépes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések