2016. február 9., kedd

Rák férfi rák nő

Rák férfi rák nő

Rák nő és Rák férfi kapcsolata. Rák a Rákkal, azonos sajátosságaik alapján jól megérthetnék egymást. Rák férfi és Nyilas nő kapcsolata A Hold uralma alatt álló Rák csillagjegyben született férfi ingatag, megbízhatatlan, de önmaga és a családja védelmét fontosnak tartja. Szenvedélyes, gyöngé aki idejéből, szeretetéből sokat áldoz családjára, ám cserébe viszont is elvárja ugyanezt.


Rák férfi rák nő

Rák – Oroszlán: Ha a nő a Rák , és a férfi az Oroszlán, akkor jó. Mivel ez a fajta érzelmes hozzáállás az Oroszlánra is jellemző, ezért jól megérthetik egymást – kapcsolatuk barátságból könnyen szerelembe fordulhat. Rák férfi és Vízöntő nő kapcsolata Érzelmi összeférhetőség szempontjából a Rák és a Vízöntő jegyű nem a legmegfelelőbb páros. Ha neki tetszik meg valaki végtelen diszkréten, bátortalanul nyilvánítja ki érzelmét s elvárja, hogy a férfi legyen a kezdeményező. S mindezt azért, mert fél a kudarctól.


Odaadó társ és férj, érzékeny szerető, de igen féltékeny. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina Lollobrigida.


Rák férfi rák nő

Figyelmes és gyengéd természete elsősorban kiszemelt párja lelkét ostromolja, hódítja meg, hogy aztán egészen birtokba vehesse. Rák Egy romantikus, kedves, alkalmazkodó típus. A legnőiesebb csillagjegy, ezért jobb az, ha egy párkapcsolatban, házasságban a nő született a Rák jegyében.


Halakkal és a Skorpióval lehet, illetve a Bakkal is egy jó párost alkothatnak. Az állandó sértődés, elvonulás, ami mindkettőtökre jellemző, nem hoz közelebb benneteket egymáshoz. Ne a bezárkózás legyen az első, ami eszetekbe jut, ha valami nem pontosan az elképzelésetek szerint alakul. Ha a Rák hagyja kiteljesedni az Oroszlán személyiségét, szenvedélyes kapcsolatra és sikeres házasságra kerülhet sor.


A RÁK FÉRFI szerelmi horoszkópja. A rák férfinak a legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat, amelyben férfiként is felvállalhatja sérüléseit, sebzett pillanatait, megoszthatja bánatát és örömét. Mivel a Rák - férfi környezetének érzelmi hullámzásait követi, könnyen elérzékenyül, így sokszor könnybe lábad. Hogy hogyan hódíthatod meg? Hősszerelmes típus, és a hosszú távú kapcsolatok híve.


A rák nő tragédiája, hogy folyton felszínes pasikat fog ki, akik meg sem próbálják megérteni, hiába pofázza el a-tól z-ig! Aztán még ezt fordítod ellene, ehhez csak gratulálni lehet. Téged az bosszant, hogy okosabb volt nála mesterien forgatja a szavakat - nos, a te bajo hogy észérvvel képtelen vagy legyőzni. A Rák pasi érzelmi biztonságot keres. Miként a Rák szülött női változata, a férfi is a teljességre vágyik: mind a fizikai mind az eszményi szerelmet elvárja a partnerétől, de mindenként ez utóbbi a fontosabb.


De folyton elvárja bizonyságát annak, hogy szeretik. Idealista, érzelmes lény. Titkokon töpreng, melyeket soha senki nem élt meg - még a legjobban szeretett nő sem. Minden egyes rossz szó, amit nem úgy gondoltak, mellbe vágja.


Még egy kézmozdulat, egy önkéntelen szemöldökráncolás is a lelke mélyén napokra letörheti. Azonban lehet, hogy nem ezt mutatja, és egy nyugodt, hűvös külsőt ábrázol, de a külső alatt mélyen és intenzíven érez. A Halak romantikát lop a Rák életébe, és a Rák az teljesen védelmező szerető, akire a Halaknak szüksége van. Mindketten szimpatikusak és megpróbálják egymást támogatni. Valószínűleg a Rák lesz a vezető, mert a Halak hajlamos szokatlan szerelmi viszonyok kezdeményezésére.


A rákok méltán híresen családközpontú beállítottságukról, mély, odaadó érzelmeikről. De vajon a szerelmi életben is ilyenek, vagy csak szülőként válnak ennyire törődővé? Az alábbiakból kiderül, akárcsak az, hogyan nyerheted el egy rák férfi szerelmét. Ne tegyük, és akkor nem ér minket csalódás sem.


Mennyi idő után szoktak általában kezdeményezni? Milyen néven veszik ha a nő kezdeményez? Persze tudom, hogy nem minden ember egyforma, meg hogy horoszkóp alapján ezt nem lehet konkrétan megállapitani, de azért általános alapon lehet róla beszélni. Tudnod kell, hogy nagyon hűséges, családszerető, gondoskodó jegy.


De (én legalábbis, nagyon érzékeny, sértődős, lelkis vagyok)vannak rossz tulajdonságai is, mint minden jegynek. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések