2016. február 18., csütörtök

Kapcsolat fiatalabb férfival

Miért jobb a szex fiatalabb férfival ? A Journal of Sex Research nevű lapban publikált tanulmány során a kanadai Dr. Milaine Alarie és csapata olyan nőnek tett fel részletes kérdéseket, akik harminc és hatvan év közöttiek voltak, illetve volt már kapcsolatuk náluk legalább öt évvel fiatalabb partnerrel. Egy fiatalabb férfival való randizásnak is megvan a pozitív és a negatív oldala is.


A kor csak egy szám, hiszen mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, és ahogy viselkedik. Tehát nem biztos, hogy egy fiatalabb férfi, akivel randizol, megbízhatatlanabb vagy éretlenebb, mint a veled. Ugyanakkor nagyon sok 30-as vagy idősebb nő szívesen ismerkedik fiatalabb férfival is.


Ezt általában azzal indokolják, hogy koruknál jóval fiatalabbnak érzik magukat, külsőre is 5-évet letagadhatnának, és úgy vélik, életstílusukhoz és életszemléletükhöz is jobban illene egy fiatalabb társ. Szerelméről mesélt Xantus Barbara: a színésznő őszintén bevallotta, nem gondolta volna, amikor találkozott egy évvel fiatalabb férfival , hogy komoly kapcsolat alakulhat ki köztük. Korábban beszámoltunk arról, hogy egy nála sokkal fiatalabb férfival jött össze a színésznő. Egy idősebb férfi beletud szeretni egy fiatalabb lányba? Mint nő, vagy mint kislány?


Kapcsolat fiatalabb férfival

Lehet, hogy azt gondoljuk, nem sok ilyen pár létezik, de az igazság az, hogy a és év között a nők közel harmadának volt már fiatalabb férfival kapcsolata (a fiatalabb itt minimum évvel fiatalabbat jelent). Egy felmérés szerint az 50-es nők mintegy hatoda a 40-es férfiak között szeret keresgélni. Ha egy fiatalabb férfival találkozgatsz, valószínű neked sokkal hamarabb fog el ketyegni a biológiai órá miközben neki esze ágában sem lesz apává válni. Ha szeretnél gyerekeket, lehetséges, hogy több évnek kell eltelnie ahhoz, hogy fiatalabb párod is elhatározza ennek a lépésnek a megtételét. Ne magyarázd be magadnak, hogy a kapcsolat nem életképes!


Sok nő attól tart, hogy egy fiatalabb férfival folytatott kapcsolatnak nem lehet jövője. Hessegesd el ezeket a gondolatokat, hiszen garancia egyetlen kapcsolatra sincs és ez nem kortól függ! Nem tudhato mi lesz belőle, ha nem vágsz bele.


Sok nővel előfordulhatott, hogy olyan férfiba szeretett bele, aki évekkel fiatalabb volt nála. Bár több esetben találkozhatunk a koránál érettebb személyiséggel, illetve olyan példákkal (akár a hírességek között is), amikor nem törődnek a korkülönbséggel, mégis felmerül a kérdés, hogy megéri-e belevágni egy ilyen kapcsolatba. Egy nőt viszont egészen más okok sarkallhatnak arra, hogy egy fiatalabb férfival lépjen kapcsolatba. Egy sikertelen házasság után, amiben elhanyagolták, jó döntésnek tűnik egy olyan partner, aki még tele van lelkesedéssel, frissességgel, és aki mellett újra nőnek érezheti magát.


Egy lélegzetvételnyi oxigént jelent számára, úgy érzi, hogy fiatal és újra él. Milyen típusú nőkről beszélünk? Ismerjük be, a legtöbbünk számára egy ideális párt egy fiatalabb nővel és egy idősebb férfival képzelünk el.


Kapcsolat fiatalabb férfival

Egy olyan kapcsolat , melyben a férfi a fiatalabb , régen nem is volt elfogadott. Ma az emberek azonban nyitottabbak, és az életkorbeli különbségnek egyik vagy a másik nem javára már nincs túl nagy jelentősége. A fiatal nők gyakran elfáradnak attól, hogy a korukbeli férfiak könnyen elhagyják és felültetik őket. Túl sok az olyan férfi, akinek csak a karrierje a fontos és csak egy kis szórakozásra vágynak, amíg végre képesnek érzik magukat egy őszinte és tartalmas.


Szexeltetek már jóval idősebb nővel? Hölgyeim, van aki szexelt már jóval fiatalabb férfival ? Mindannyian ismerjük azt a közhelyet, hogy a kor csak egy szám, de nem sokan vagyunk, akik tényleg hiszünk is benne. A kor sok esetben nem egy szám, hanem sokkal inkább egy címke, azokat a nőket pedig, akik fiatalabb férfival folytatnak kapcsolatot, általában nem kíméli a társadalom.


Polyák Lilla és Gömöri András Máté közt év, Keleti Andrea és férje közt év különbség van a nők javára, és Gaál Noémi is fiatalabb férfival él jó ideje. Ezt is lehet felnőtt módjára kezelni, de tudnod kell: nem szabad őket különválasztani, hozzátartoznak a gyerekek, az előző élete, és mindettől lett olyan, amilyennek te szereted. Már a kapcsolat elején jó, ha eldöntö hogy a járulékos kapcsolatokkal együtt képes vagy-e vele lenni, vagy sem.


Manapság az emberek nyitottabbak, Valljuk be, hogy a legtöbbünk úgy képzel el egy párt, mint egy fiatalabb nőt egy idősebb férfival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések