2016. február 8., hétfő

Skorpió bika aszcendenssel

Skorpió bika aszcendenssel

BIKA jegy SKORPIÓ aszcendenssel A Scorpió csillagjegy energiát, akaratot, a határozott döntések lehetőségét hozza a Bika jegyébe. Meghatározza a Bika pontos jellemét, erősíti céljai valóra váltásában. A Bika aszcendenssel rendelkező Skorpió erősen érzéki, minden anyagi iránt szenvedélyesen ragaszkodik. E vegyes jegy szülöttének a főbb jellemzői a birtoklási vágy, az erős szenvedélyesség és féltékenység, melyet nyugodt és szelíd időszakok követnek, mely a két csillagjegy szembembenállásának köszönhető. BAK jegy BIKA aszcendenssel.


Skorpió bika aszcendenssel

A Bak és Bika föld jelű jegyek találkozása hatalmas koncentráló képességet biztosít a szülött értelmében, szinte a normális fölé helyezi. KOS jegy BIKA aszcendenssel. A Kos jegy féktelenségéhez jól illik a Bika alkotóképessége és mértékletessége. Ez a kettős típus dolgos, lelkiismeretes alkat, aki megvalósításában mellőzi az ösztönösséget, a rend és érthetőség javára. Nyilas aszcendens A Nyilas a Jupiter pozitív oldala, kettős tűzjegy, a Kálapurusa csípője.


IKREK jegy BIKA aszcendenssel. Félő, hogy e két jegy találkozása esetén fennáll a kettős személyiség lehetősége. Ez esetben két személlyel van dolgunk, akik ellenkező módon cselekednek ugyanazon az Ikrek jegyében született egyénben, ami komoly egyensúlyvesztést jelenthet. Bika Skorpió aszcendenssel A szerelmi életedre nem panaszkodhatsz, ami nem is csoda. Elbűvölő vagy, tele vagy energiával, tettvággyal, és teljesen odáig vagy a párodért.


Ami a munkát illeti, hasonlóan jó a helyzet. Ráadásul ezen a téren is tele vagy energiával. Ikrek Skorpió aszcendenssel Figyelj oda jobban a családodra.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Bika, mint partner: A hűséget komolyan veszi magától is, és másoktól is. A maximális őszinteséget vár, a szexuális élet fontos számára, de csak akkor, ha érzelmi alapon történik. Vonzzák a titkok, minden rejtélyt meg akar fejteni, foglalkozatják a lét és az azon túli nagy kérdések, lelkileg túlérzékeny, a sérelmeit soha nem felejti el.


Született tehetsége van a skorpió foglalkozásokhoz úgy, mint kutató, nyomozó, pszichológus, asztrológus, orvos, kórboncnok, vegyész. Mérleg Bika aszcendenssel Hordozd a párodat a tenyereden és örüljetek a csodálatos együttléteknek. Tervezzetek előre közösen – nemcsak a következő nyaralást találjátok ki, hanem a távolabbi jövőt is.


Skorpió Bika aszcendenssel Két ember erejével dolgozol, nem csoda, ha kiváló ötletek pattannak ki a fejedből. A Bika és a Skorpió Ascendens egyébként azokhoz tartozik, akik csak nehezen engedik el egymást akkor is, amikor már rég tönkrement a házasságuk. Az aszcendenssel megismerheted a legbensőbb vágyaidat, sorsodat. Születésünk pillanata meghatározza egész életünket, sorsunkat. Lehet, hogy el kellene azon gondolkodnunk, hogy a skorpiói árnyoldal miért tart ennyi embernek ekkora nagy tükröt, hogy már társadalmi sztereotípiává vált azt hinni, hogy a legrosszabb jegy a Skorpió.


Ennyire mind rosszak lennénk, vagy ennyire sokan tagadjuk azt, ami bennünk is ott van elnyomva? A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. A Skorpió jegy sem kivétel, sőt!


A Bika szokás szerint közepes testalkatot a erős, köpcös, széles homlokkal, telt arccal, kiváló vagy sötét, vagy kék szemekkel, rövid nyakkal, vastag ajkak, az orr és a száj általában nagy és széles, sötét arcszín, sötét vagy fekete haj. Testalkata masszív, szilárd. Skorpió skorpió aszcendenssel ) Tudom nem lehet ilyen egyszerűen jellemezni egy jegyet, egy embert, egy személyiséget, de van egy fiú ismerősöm aki nagyon furcsa. Mindig nagyon kedves, aranyos, de mintha lenne benne valami hatalmas sötétség.


Ezt már mások is mondták. Például a 45-ös északi szélesség esetén a legkevesebbet a Kos, Bika , Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között. Olyan mint valami sötét herceg.


Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések