2016. február 9., kedd

Szűz horoszkóp 2019 szeptember

Ezért a szeptemberáruló időszak lehet. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. Szeptemberben leginkább a barátai és a párja társaságában fogja igazán jól érezni magát. Ez a hónap egy olyan időszak lesz a Szűz csillagjegyűek számára, amely során a magányt mindenáron igyekszenek elkerülni. Az ön második sorsterületét három planéta segíti, a hangsúly az anyagi ügyekre, a biztonságra tevődik.


Befektetheti meglévő pénzét, de kérje ki előtte szakember véleményét. Unsubscribe from Judit Antal? Napi horoszkóp SZŰZ - olvassa el mai horoszkópját az EZO. TV Horoszkópok oldalain!


Szűz : Ha szülő vagy, gyermeked mindennél fontosabb lehet ma. De az is lehet, hogy a munkád során történik olyan esemény, amely miatt más színben látod a világot. A múlt viszont elemi erővel törhet fel a lelkedben. Mérleg: A mai nap nem a legalkalmasabb időpont az összejövetelekre, vagy komoly megbeszélésekre. A hónap első napjaiban erőre, bátorságra és magabiztos fellépésre lesz szüksége ha úrrá szeretnél lenni azokon a nehézségeken, melyeket egy önző, vagy akarnok ember okoz számodra.


Szűz : Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel te. Az ötödik sorsterületén több bolygó is jár, emiatt nem is jár máson az esze, minthogy minél több hódolót begyűjtsön. Ennek minden valószínűsége meglesz, mert a kisugárzása most biztosítja azt, hogy válogathasson az ellenkező neműek között. Itt a szeptember havi horoszkóp ! A hét első felében az eltökéltséged és a komoly állóképességed szinte bármire alkalmassá tesz és ha neki állsz valaminek, akkor szinte biztos, hogy sikerre is viszed. Ez a legjobb energiát adja neke hogy hivatásodban is előrejussál, ha vannak tervei akkor tavaszig állj ki ezekért.


Szeptember közepétől Szaturnusz még egyszer lendületet vesz, hogy Plútóval egyesüljön. Akkor is kiindulhatsz abból, hogy az üzletben előre haladsz. Heti általános horoszkóp - szűz. A cikk a hirdetés után.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Talán csak azokban a kapcsolatokban engeded meg magadnak az érzelmesség luxusát, amelyek valóban első helyen állnak az életedben. Ne akarja egyszerre megváltani a világot, haladjon kis lépésekben, akkor biztos lehet benne, hogy minden döntését siker koronázza majd. Ha kapko azzal többet árt magának.


Bizonytalan az érzéseiben, de a legrosszabb, amit tehet, ha ezen kezd aggódni. Adjon időt magának, hogy eldöntse, mit érez. Mostanában nagyon jó a hangulata, így mozduljon ki, vegyen részt közösségi programokon. Ezzel elmélyítheti barátságait, vagy akár új szerelemre is találhat, hisz mindenki az Ön társaságát keresi majd. Bizonyára már nagyon szeretné tudni, hogy mit tartogatnak Önnek a csillagok az újévre.


Telihold a Bika jegyében! Segít megszabadulni a múlttól, és teljesíti a jövőbeli kívánságainkat! Téli horoszkóp : csillagjegy, akinek csodálatos tele lesz!


Ebben az időszakban a fő momentum a szeptember 22-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon különleges áldásokkal bír, ha teszünk az egészségünkért. Ezen a héten a Hold állása miatt érzékenyebb lesz az arcunk, a nyakunk, a karjaink, a mellkasunk egészen le a lengő bordáinkig.


Nagyszerűen kezeled a nehéz helyzeteket, éppen ezért sokan néznek fel rá és kérnek tanácsot. Képes vagy tanulni a múltban elkövetett hibáidból, kiegyensúlyozott és nyugodt napok várnak rád. A bölcs döntések segítenek abban, hogy harmonikus és elégedett légy, végre a kezedbe veszed életed.


Szinte tökéletesnek tartod az ötleteidet és ha valaki kritikát fogalmaz meg vele kapcsolatban, akkor megsértődsz, de ez nem éppen komoly viselkedés. Nem kell örülnö ha nem tetszik valakinek, de hisztizni sem kell… Mérleg. Végre stabilabbá, kiszámíthatóbbá válik a munkahelyi környezeted. Marquard Media Magyarország Fejlesztette a Marquard Digital Services Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat.


Erős, sikeres hónapra számíthatsz. A Nap mellett a Vénusz és a Mars is a születési jegyedben jár. Szűz (augusztus - szeptember 23) napi horoszkóp Törekedj arra, hogy megőrizd a jó viszonyt valakivel, de ne minden áron. Tartsd magad a saját elveidhez és elképzeléseidhez, és csak annyira legyél rugalmas, amennyire megéri neked a dolog.


Lehet, hogy ez először kicsit fájdalmas lesz maj de nagy megkönnyebbülést is jelent hosszabb távon. Sok kritikát kapsz, hogy nagyon zárkózott vagy. Ma viszont sokkal beszédesebb és nyitottabb hangulatban vagy, ezt használd ki, és beszélgess egy kicsit a kollégáiddal, hogy lássák, ilyen is tudsz lenni, ha akarsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések