2016. február 5., péntek

Mérleg horoszkóp astronet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Horoszkóp , Asztrológia, Ezotéria. Körbenéz maga körül és úgy érzi, elment maga mellett az élet, vagy legalábbis messzire elkerülte, a jó dolgokkal együtt. Azt látja, mindenki vágya megvalósult, elégedett az életével, egyedül mintha Ön lenne lemaradva és magának nem jönnek össze a dolgok.


Mérleg horoszkóp astronet

Megvalósíthatod régóta dédelgetett vágyaidat egzisztenciális és érzelmi vonalon egyaránt. Engedd el életedből azokat a téveszméket és vágyakat, amelyek olyan személyhez kötnek, aki hátráltat abban, hogy megtaláld önmaga és azt ted amire hivatott vagy. Neked mi a horoszkópod? A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra. Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait.


Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is.


Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Ha úgy érzi, hogy az otthonában nincs minden rendben a párkapcsolatában, akkor ma ön tehet azért valamit, hogy mostantól másképp legyen.


A jegyében járó Uránusznak a kapcsolat házán átvonuló Marssal alkotott fényszöge azt jelzi, hogy ma friss energiákat vihet a kapcsolatba, ami már-már ellaposodni látszik. Szerelem A flörtölés most remek szórakozást nyújt az ön számára. Még ha teli is van lelki sebekkel, mert a közelmúlt eseményei felzaklatták, akkor is jól fogja érezni magát egy-egy kisebb kalandban.


De ne nagyon játsszon a tűzzel. Mi vár ránk ebben az évben? Hogyan befolyásolja a csillagok állása a karrierünket? Mit mond a kínai horoszkóp ? Mit jelent az aszcendens, és miben befolyásolja ez személyiségünket, kapcsolatainkat?


A Mérleg számára, éljen akár éppen egyedül vagy párkapcsolatban, a szerelem alapvető fontosságú élmény lesz ebben az évben. A jelenleg szingli Mérleg ugyanakkor valamivel könnyebben találhat most rá a szerelemre úgy, ha nem keresi azt görcsösen, és nem ragaszkodik olyan kibontakozó kapcsolathoz, amelynek belátható, hogy nem volna jövője. Kedves Mérleg , a hétvégén engedd meg magadnak végre a pihenést. Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját!


Mérleg horoszkóp astronet

Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Mérleg (szeptember - október 23) Fontos leckéket kell elsajátítaniuk azoknak, akik nehezebben tudnak csapatban dolgozni. Hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykednek, de most meg kell tanulni megosztani, és együttműködni.


Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval. Ma visszahúzódó hangulatban leszünk, örülünk, ha otthon tölthetjük a szabadidőnket. Semmi kedvünk kimozdulni otthonról.


Mérleg horoszkóp astronet

Inkább praktikus teendőink kötik le a figyelmünket, szívesen teszünk, veszünk otthon. Partnerkapcsolatod felélénkül. Ha éppen szingli vagy, nagyszerű esélyeid vannak egy kitöltő és kielégítő kapcsolatra. Ha Aszcendensed egy levegő elemű jegyben (Ikrek, Mérleg , Vízöntő) áll, akkor szociális képességeid fognak erősödni.


Könnyebben tudsz másokhoz közeledni, ami a számodra, mint Szűznek nem egyszerű. A csillagjegyed árulkodik arról, hogy mit kellene. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Szín horoszkóp Aki jól megismeri nem csak a saját, de minden állatöv szülötte főbb jellemvonásait, az könnyen felmérheti, hogy adott körülmények közt majd ki miként viselkedhet, s így talán kivédhet bizonyos előrelátható kudarcokat, békésen megoldhat különböző kényes helyzeteket. Minden napra friss horoszkóp ! Látogass el hozzánk minden nap, a csillagjegyek mindent elárulnak. Találhatsz feljegyzéseket, cikkeket, olvasmányokat az asztrológia témakörében.


Elmerülhetsz a kínai horoszkóp tudományokban, nálunk azt is megtudhato hogy melyik kínai horoszkóp jegyben születtél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések