2016. február 26., péntek

Fogorvos időpont nélkül

Fogorvos időpont nélkül

Hasznos orvos visszajelzések. A weboldal az orvosoknak és magánkórházakban dolgozó szakembereknek folyamatos online jelenlétet biztosít, segíti a páciensszerzést, és megtartást is, hiszen az FoglaljOrvost. Pusztaszabolcs honlapján! Városunk weboldala rövidesen megújul, a legfontosabb hírek, információk azonban már most is elérhetőek.


Rendszeres kontrollok mellett, a kialakuló problémákat a lehető legrövidebb időn belül orvosolni kell. Tudta hogy a mosolygás ragályos? Kutatások bizonyítják, hogy ha ránk mosolyognak, akkor önkéntelenül is visszamosolygunk a másik félre, ráadásul mosolygás közben csökken a kortizol nevű stresszhormon szintje, így boldogabbá, nyugodtabbá válunk! Hozzánk nem kell feltétlenül bejelentkeznie, de érdemes.


Várjuk rendelőnkben nyitvatartási időben, akár előzetes bejelentkezés nélkül is! A rendelőnk nyitva tartását itt tekintheti meg. Kezdő fogorvos vagyok, még soha nem dolgoztam eddig. Ebből évet Ausztriában praktizáltam, nagyrészt Bécsi rendelőmben.


Aztán nemrég abbahagytam, és nyugdíjba mentem. A fogászati rendelésre előzetes időpont egyeztetés szükséges! Köszönöm,hogy felkereste honlapomat,ahol bővebb tájékoztatást kaphat rendelőmről és szolgáltatásaimról! Több, mint tizennégy éve praktizálok Békéscsabán,fogorvosként.


Fiatalos lendületemmel és életörömömmel a kezelések alatt igyekszem az oldott légkör kialakítására, hogy Ön szorongás és a félelem nélkül , teljes biztonságban érezhesse magát! Háziorvos időpont foglalás nélkül ? Itt az ingyenes állapotfelmérés után nyugodt légkörben tájékoztatja Önt az ellátó fogorvos , hogy az adott problémára milyen kezelést ajánl, az mennyi időt vesz igénybe és mennyibe fog kerülni. Mindent közösen beszélünk meg a pácienssel. A fog gyökerét körülvevő szövetek gyulladását jelenti, ami kezelés nélkül a fog és csontszövet elvesztéséhez vezet.


Ez a gyulladás akkor alakul ki, ha felborul az egyensúly a szájban felszaporodó baktériumok és a szervezet védekező (immun) rendszere között! Az nem nagyon gáz, hogy a fogorvos órával az időpont előtt mondja le, mert műt? Van darab lyukas fogam, kell időpont a körzeti fogorvoshoz? Ha bemegyek az SZTK ba rendelési időben időpont nélkül akkor “kiszolgálnak”? Tatabánya Bejelentkezés rendelési időben telefonon vagy személyesen.


A kezelőlapon (minden fontos adat és információ mellett) a mobil telefonszámom is szerepel, így lehetőségük van arra, hogy a rendelési időn kívül is bármilyen problémával, vagy akár időpont egyeztetés céljából felvegyék velem a kapcsolatot. Fogorvosi magánrendelés a Köztársaság útja 10. A mai napon ismét telefonáltam, az asszisztens vette fel, aki még nekem tett szemrehányást, hogy a megbeszélt időponton miért nem mondtam le időben. De ha időpont nélkül megyek nem enged be, pedig ez sürgős eset, mivel fél arcom be van dagadva. Szerintem megtenni a szükséges lépéseket az üggyel szemben.


Fogorvos időpont nélkül

A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küldünk a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Pácienseink rendelkezésére. Az orvosi gondolkodásban egyre inkább előtérbe kerül a megelőzés. Célunk a betegségek kialakulásának megelőzése iletve korai felismerése, hogy elkerülhetőek legyenek a súlyos problémák.


Altatásos fogászat - Biztonságban, fogorvosi altatásra kialakított műtőben! Sajnos nagyon sok ember már-már annyira fél a fogászati, szájsebészeti beavatkozásoktól, hogy egy puszta vizsgálat is komoly lelki nehézséget jelent számára - a fogászati kezelés, különösen az érzéstelenítő injekció gondolatától pedig egyenesen „rosszul van”. A fogcsikorgatás vagy más néven bruxizmus egy olyan önkéntelen cselekvés, mely során a páciens erősen szorítja vagy csikorgatja a fogait, akár ébrenlét, akár alvás során.


A korábbi fogorvosom nyugdíjba ment. Munkaruha, fogtechnikai anyagok, orvosok és technikusok által felhasznált termékek Termékpalettánkat a teljesség igénye nélkül megtekintheti online katalógusainkban,illetve érdeklődjön elérhetőségeinken. A fogszuvasodás megelőzése szempontjából a legmegfelelőbb időpont a fogmosásra: az étkezést követő tíz perc. A száj pH-értéke ekkor ugyanis olyan kritikus szintet ér el (pH 2-7), amely kedvez a szuvasodást okozó baktériumoknak. Dr Juházs Zsuzsanna több, mint éves tapasztalattal bír a fogászati kezelések terén.


Magyarországon, és az USA-ban is diplomázott fogorvos. Mint fogászati magánrendelő, rugalmasan tudunk betegeink elvárásainak megfelelni. Nyugodt, családias légkörben, időpont egyeztetés esetén várakozási idő nélkül , maximális odafigyeléssel és diszkrécióval próbálunk minden hozzánk fordulónak segíteni, mindezt elérhető árakon. A Dentpoint Fogászati, Implantológiai és Parondontológiai Centrumban minden a páciensekről szól.


Még a reménytelennek tűnő – összetett csontpótlást, ínyplasztikai kezelést vagy a fogpótlás terén személyre szabott megoldásokat igénylő – esetekben is hosszú távú, tartós eredményre számíthatnak a hozzánk fordulók. Egykori páciensként pontosan tudja, hogy a betegek olyan orvos székébe ülnek be szívesen, akiben megbíznak, aki törekszik a maximális fájdalommentesség elérésére és akihez szívesen, félelem nélkül térhetnek vissza. Munkájában a minőség nem opció, hanem egy önmagával szembeni alapelvárás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések