2016. február 2., kedd

Erkel ferenc gimnázium kréta

KRÉTA elektronikus napló. Elektronikus ügyintézéshez belépés után kattintson az menüpontra. Ha Ön nem regisztrált felhasználó (tanuló, gondviselő), akkor ezen az oldalon tud e-ügyeket.


Erkel ferenc gimnázium kréta

Szeretettel várunk minden Erkeles öregdiákot, a jelenlegi diákjaink hozzátartozóit és azokat, akik támogatni szeretnék a gimnázium tanulóit. Szülői értekezlet leendő 9. Beiskolázási tájékoztató. Erkel Ferenc Gimnázium és Informatikai Szakképző Iskola, Kollégium. Tanulók eredményei A következő táblázatban azok a budapesti iskolák szerepelnek, amelyek a 8. A Földes Ferenc Gimnázium E-naplójának használata.


Ebben az évben is megrendezzük a Pro patria et libertate II. Rákóczi Ferenc Országos Latin Fordítási Versenyt. A jelentkezési határidőt és a részletes tudnivalókat a linkre kattintva lehet megtekinteni. Mindezt annak a polgári értékeket hordozó társadalmi csoportnak köszönhetjük, amely támogat minket, s ezzel megteremti folyamatos működésünk biztonságát.


Johann Wolfgang von Goethe. A pályázat neve “A só útján”. Volt osztályfőnökömtől a pszichológia, az irodalom és a történelem iránti érdeklődésem elmélyülését.


Sorolhatnám még, de nemcsak a volt tanárokat, hanem mai napig kedves barátaimat, volt osztály-, vagy iskolatársaimat. A SzSzC Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakgimnáziuma harmadszorra vehette át a Jobb Veled A Világ Alapítvány Boldogságóra Programjának keretében a Boldog Iskoláknak járó oklevelet. Gimnáziumunk a főváros nagy múltú, több, mint 1éves iskolája. Egykori tanáraink és diákjaink között neves művészeket, tudósokat, újságírókat, világhírű sportolókat tartunk számon, de talán ami ennél is fontosabb: olyan emberek ezreit, akik szívesen gondolnak vissza a nálunk eltöltött évekre.


Az első, második csoport táncát láthatjuk. Meghívott előadók: Bárány Zsolt - ügyvezető igazgató, NetApp Somlyai Gábor. A bálon főként szülők és pedagógusok vettek részt. A jövő sikeres gyermekei a kreatív, a lényeglátó, a kritikus és a kíváncsi gyermekek lesznek, mint mindig.


A kíváncsi gyermek szeretné megtalálni önmagát az információk dzsungele és a technikai forradalom közepette is. Addig gimnázium egy gimnázium , míg az értelmi képzés mellett az érzelmi fejlesztésre is gondol. A Deák Olimpia rendezvénysorozat minden évben a Szegedi Deák Ferenc Gimnázium éves munkatervének kiemelt programja. A diákok egy hónapon keresztül - szinte minden tantárgyhoz kapcsolódóan - tanulmányi versenyeken vehetnek részt, ahol megmérettethetik tudásukat, ismereteiket.


Erkel ferenc gimnázium kréta

A nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium 11. Vaján részt vettek a Kölcsey Ferenc szónokversenyen, ahol sikeresen szerepeltek. Tölgyes Veronika pedig különdíjazásban részesült. Mindketten indulhatnak az országos döntőben. Az OperaKaland Magyarország legnagyobb szabású oktatási programja, mely a fiatalok számára elérhetővé teszi az opera és balett világát.


Iskolánk, a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium már több éve szoros kapcsolatban áll az OTP Fáy András Alapítvánnyal. Az együttműködésnek köszönhetően tanulóink minden évben az általuk szervezett színvonalas, egész napos pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási tréningen vehetnek részt az OTP O. Magyar Táncművészeti Egyetem Nádasi Ferenc Gimnáziuma és Kollégiuma Központi igazgató: Ágoston-Vas Ottilia Tel. Karacs Ferenc Gimnázium , Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - Gagarin utca 2. Reviews Elvileg ez lesz.


Erkel ferenc gimnázium kréta

B osztályos tanulónak ítélte a Kölcsey díjat. Zsófi az elmúlt öt év minden félévét és az év végét kitűnő eredménnyel zárta, kiérdemelve ezzel a tantestület dicséretét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések