2016. február 26., péntek

Eladó lakás budapest 13 kerület jófogás

Eladó lakás budapest 13 kerület jófogás

Ingyenes hirdetések a Jófogás. Havonta több millióan választják az ingatlan. Madarász Viktor utcában kínálok megvételre egy szobás, nm-es, NAPFÉNYES, PANO. IGAZI RITKASÁG A PIACON, DUNAI PANORÁMÁS, LOGGIÁS LAKÁS ELADÓ ! Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást.


Panel lakás 3M Ft. A lakás egy emeletes, liftes társasház 2. Az épület jó állapotú és folyamatosan. A telken belüli melléképületben, m2-es tároló is a rendelkezésünkre áll. Figyelem, Kiváló Lehetőség a 13. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt.


A fürdő nem rég volt újítva, a nyílászárok cserélve, az ablakok redőnyösek. A ház lifttel rendelkezik. Ker Belső-Ferencváros A IX.


ALLURE RESINDENCE-ben eladó egy 7. TERASSZAL, szobás, NYUGATI fekvésű, PANORÁMÁS A BUDAI HEGYEKRE! Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk. Pálya utcai lakótelepen eladó 2. Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália. Az eladó lakás Újpest, Káposztásmegyer illetve eladó lakás , ingatlan 4. Krisztinaváros, Naphegy, Gellérthegy, illetve eladó ingatlan 1. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat. Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet.


Befektetésnek is kiváló eladó lakások a 7. Római part sun palace vagy Kaszásdűlő térségében keres eladó lakást vagy értékesítene, segítünk. Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Kőbánya, Újhegyi lakótelep, Kőbánya Ó-hegy, Új-hegy és a Rózsaliget lakópark és környékén.


Budapesti eladó lakás hirdetés az otthonterkep. Nézze meg további budapesti eladó lakás hirdetéseinket is. Hirdetéseinket több, különböző forrásból gyűjtjük össze, ezzel biztosítva, hogy felhasználóink ingatlanpiaci hirdetések széles köréhez jutnak hozzá. Sürgősen eladó lakás a népszerű Cézár házban!


Eladó egy gyönyörű napfényes és tágas (nm) lakás a 13. Kérjen visszahívást bármelyik eladó lakás esetében. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Erzsébetváros-Ligetvárosban SZUPER GARZON eladva Egyetemek szomszédságában eladó XI. GARZONLAKÁS ELADÁS - GARZON LAKÁS KIADÁS ! GAZDAGRÉTEN eladó garzonlakás!


Eladó lakás budapest 13 kerület jófogás

Liptáktelepen egész és félszobás panel lakás 24. Gazdagréten eladó garzon lakás. Katona József utcában eladó egy első emeleti, nm-es, kétszobás, igényesen felújított ingatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések