2016. február 8., hétfő

Hogyan viselkedjünk szakítás után

A szakítás után érdemes a kapcsolatot újra gondolni. Ekkor átláthatóvá vállnak azok a különbségek, amit a szerelem miatt addig nem láttunk. Sok mindenre rájöhetünk ha okosan és őszintén tekintünk vissza a múltra.


Sokaknak van problémája azzal, hogy hogyan viselkedjen a volt párjával, miután megszakad köztük a kapcsolat. Sok olyan probléma merülhet fel szakítás után, amelyekre nem is gondolunk, azonban minden apró dologgal foglalkoznunk kell, hiszen akár még nagyobb baj is lehet belőle. Please try again later. Pár héttel a szakítás után… „Kedves naplóm, tényleg nagyon halkan, és csak neked árulom el, de… elbizonytalanodtam. A fenébe, annyira ez mégsem volt jó ötlet.


Semmi sikerem sincs a másik nemnél. Talán rá van írva a homlokomra, hogy csak a kósza numerákra utazom? Még mindig van remény visszavonzanod a volt szerelmed szakítás után.


Hogyan viselkedjünk szakítás után

Győződj meg róla Te magad. Bármilyen közhelyes is, a fájdalom enyhülésére, arra, hogy a sérülések gyógyulni kezdjenek, hogy jobban legyen az ember a bőrében, idő kell. Hogyan kell túlélni egy szakitást 8. Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van? Szakítás után újra együtt! Együtt dolgozni szakítás után.


De ha a szerencsések közé tartozol, és megismered ezt az embert, egy idő után rájössz arra, hogy van pár dolog, ami soha többé nem számít már annyira, mint egykor. Egy szakítás mindig fájdalmas, akár te mondtad ki, akár téged hagytak el. Persze nem ugyanolyan mértékben visel meg mindkét esetben, de mindenképpen kellemetlen helyzet a pár mindkét tagja számára. Ha nem te vagy az a fél, aki már nem akarta folytatni a kapcsolatot, valószínűleg. Ennek oka, hogy a szakítás egy gyászfolyamat is egyben, amelyen keresztül kell menni.


Az, hogy ez a folyamat mennyire intenzív, függ a kapcsolat mélységétől és hosszától. Az ex-pasimat nagyon megviselte a szakítás , azóta is sokszor hív, ír. Már nem akarok tőle semmit, de ő nagyon szenve rosszat sem akarok neki, de valahogy megértetni, hogy hagyjon végre békén. A legtöbb férfinak igen sok személyes térre van szüksége a hétköznapi életében is.


Tudom, nehéz ezt megérteni és furcsa is lehet a nők számára. Ez a személyes tér szakítás után fokozottan érvényes. Segít neki abban, hogy letisztázza és rendezze az érzelmeit.


Hogyan viselkedjünk szakítás után

A kötődés jellemzője, hogy viszonylag hamar kialakul és elválás után csak nagyon nehezen, hosszabb idő elteltével szűnik meg… Ez okozza azt az ambivalenciát, amit szakítás , válás során átélünk és azt a hiányérzetet is, amit párkapcsolat megromlása ellenére elszenvedünk. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Ha ránk tör a pánik, jusson eszünkbe, mi volt az a folyamat, ami idáig juttatott. Mindez már tényleg a múlté.


Vonjuk le magunknak a tanulságot, és ne azon agyaljunk, hogyan lehetne a rosszat visszacsinálni! Ne gondolj vissza hanem előre. Tudd hogy vége és keress minél hamarabb mást. Az időt ingyen kapjuk az életben, de mégis a legdrágább dolog ami van.


Akár mennyire fos érzés, tudd hogy ő is nagyot veszít. Amikor a párkapcsolatban az egyik fél úgy érzi, hogy nem kapta meg, amire vágyott volna kapcsolattól, vagy nem úgy kapta meg azt, akkor várható hogy szakítani fog. Sajnos az is előfordul gyakran, hogy szakítás után az exnek hamarosan lesz valakije. Ennek az az oka , hogy sokan nem bírnak egyedül maradni. Azt, hogy milyen viszony marad ezek után a felek között sok minden meghatározhatja.


A kapcsolat ideje, mélysége, az érzelmek minősége és maga a kapcsolat tartalma. Maga az, hogy mennyi ideig tartott a kapcsolat nem lehet mérvadó abban, hogy szakítás után hogyan viszonyulunk a másikhoz. Ebben a témában találtam egy igen érdekes könyvet, a szerző maga is egy csalódás után ragadott tollat, hogy út mutatást és segítséget nyújtson mindazoknak akik a szakítás után a múlt visszaállítására törekednek. Egy szerelem, lehet bármilyen elsöprő erejű, előfordul, hogy egy idő után elmúlik.


Beléphet a képbe egy harmadik személy, de az is megeshet, hogy a kapcsolat elfára a két ember elidegenül egymástól, elfásulttá, kiégetté válnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések