2016. február 24., szerda

Miért lesz valaki szerelmes

Miért lesz valaki szerelmes

Miről lesz szó a mini tippekben? Konkrét, gyakorlatias és legfőképpen azonnal hasznosítható ismeretekről, aminek hasznát veheted már az első perctől kezdve. Hogyan építs fel egy szerelemmel teli párkapcsolatot?


Mit csinálj és mit ne csinálj, hogy valaki szerelmes legyen beléd? Mitől lesz valaki szerelmes ? Ennek nagyon sok, és főleg. Miért fullad kudarcba sok tizenéves kori „szerelem”? A szerelem legyőzi az akadályokat, a fellángolás viszont gyakran elmúlik, ha új helyzet áll elő, vagy nehézségek merülnek fel.


Ezek között voltak egészen meglepő dolgok, úgymint a vörös ruha vagy a limbális gyűrű szerepe. Tudjuk, hogy a szülők nagyon fontos szerepet töltenek be az életünkben. Sajnos, az a szomorú igazság, vannak férfiak, akik azt is megcsalják, akibe szerelmesek. A legtöbb, de nem mind. Amikor ennek a lelki okait kezdtem el vizsgálni, arra jöttem rá, csoportba lehet sorolni a csalfa szerelmes pasikat.


Hát én most nagyon szerelmes vagyok szal erre a kérdésre épp tudok válaszolni. LOVE jel, hogy valaki titokban szerelmes beléd – még ha tagadja is. A fiúk érzéseiben még nehezebb olvasni, hiszen őket épp arra nevelik, hogy ne mutassák ki a dolgokat. Szerencsére az, hogy valaki szerelmes lesz -e beléd vagy sem, nem csupán a szerencse dolga, hanem kiszámítható emberi reakció, mely minden esetben létrejön, ha valakinek a legfontosabb lelki szükségleteit kielégíted!


Sokan keresik az igazit, és amíg meg nem találják, benne vannak egy (vagy több) kapcsolatban, és általában jól érzik magukat pillanatnyi társukkal. De van olyan is, aki hiába próbálkozik, évek óta nem tud igazi szerelmet (sőt, sokszor még vonzalmat sem) érezni senki iránt – bármennyire is szeretné. Szerencsére a szerelem nem olyasmi, amit a szeretlek szó fejez ki egyedül, így aztán ha elhangzik, ha nem, akkor sincs baj. Igaz, jó, ha egy pár ki-kimondja, de valójában a tettek, a gesztusok sokkal árulkodóbbak. Képgalériánkban összefoglaltuk, honnan lehet tudni, hogy szerelmes a férfi, még ha nem is mondja.


Miért lesz valaki szerelmes

Van olyan, hogy egy férfi csak több hónap után lesz szerelmes a párjába? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Minden szingli életében eljön az a pont, amikor már nem akar tovább egyedül lenni. Ilyenkor pedig beleveted magad az ismerkedésbe, regisztrálsz a társkeresőkön, de mégsem kopogtat be az ajtódon a szerelem. Nem csak egyetlen szóval lehet elmondani, ha valaki szerelmes : tudd meg, milyen kevésbé nyilvánvaló jelei lehetnek!


Szerelmes SMS üzenetek: Ha egyszer eltünnél, és egy jótündér csillagokká szórna szét, az olyan széppé tenné az eget, hogy az emberiség beleszeretne az éjszakába. Miért nem hiszed el, hogy nem szeretek mást? Ha nekem születtél, miért nem vagy az enyém?


Vannak kultúrák, ahol nem vall jó modorra, ha valaki egy nála idősebb személyt a keresztnevén szólít, hacsak az meg nem engedi neki. A statisztikák könyörtelenek és átlagosítanak mindent - ez szerint átlagban 4x leszünk szerelmesek az életben. Szerelmes Szívek MEGOSZTÁS Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki. A barátnőm szerelmes egy fiúba, aki folyton bajba sodorja és rosszat tesz neki, de ezt ő nem látja be. Ostatnio nieustannie noc.


Jest we mnie jeszcze świat(ło). Megértettem végre azt, hogy miért is kell az a bizonyos valaki - a pár. Az a valaki , akinek a lelkébe MINDENT lepakolhatsz anélkül, hogy bármit hozzáfűzne ahhoz, amit lát.


Elfogad úgy, ahogy vagy, és támogat. Inspirál és motivál, felnéz rá de férfi marad melletted. A tenyerén hordoz, és ragyog a szeme, amikor rád néz.


Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes , csak egy embere van mindenkinek az életben? Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja gyerek feleség van esélyem? A valóságban is nagyon sokan vannak, akik utálják, ha valaki megkóstolja az ételüket, főleg, ha előtte engedélyt sem kér hozzá. Sok férfit zavarba ejt az “etessük egymást” típusú romantikázás is a randikon.


Kételkedik abban, hogy kellően viszontszeretik? Ezzel a módszerrel elvileg leellenőrizheti, mi a helyzet, már ha ön szerint van értelme az ilyesminek. Miért küzdenék érte, ha nem szerelmes belém?


Olvasónk attól tart, önbizalomhiányával már a kezdetekkor elszúrt egy lehetséges jövőbeni kapcsolatot. A nő mégis szeretne vele találkozni. A kérdésekre Mandy Len Carton hívta fel a figyelmet a New York Times magazinban “Ha szerelmes akarsz lenni valakibe, tedd ezt” címmel.


Az amerikai írónő, Mandy elmeséli, hogyan találta magát éjfélkor egy hídon, egy férfi szemébe nézne pontosan négy percen át, miután saját magán is kipróbálta a technikát, amiről korábban olvasott egy cikkben. Vajon elmúlik vagy talán soha nem is volt? Nagyon érdekes dolog ez az egész szerelem témakör. Sokan azt állítják, mondják, gondolják, hogy ők bizony ők bizony szerelmesek a párjukba, azért is választották azt az embert társuknak.


Ettől a kérdéstől elvileg bárki szerelmes lesz önbe - Amerikai pszichológusok szerint semmi sem mélyíti úgy el az intimitást egy párnál, mint ez a kérdéssor. Ha az örök szerelmet nem is garantálja, első (valahányadik) randira tényleg jó lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések