2016. február 16., kedd

Kiskastély étterem gödöllő étlap

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Kiskastély Vendéglő Bóly - À la carte. Elérhetőségek, nyitvatartás, vélemények - Etterem.


Kiskastély étterem gödöllő étlap

Nálunk élvezheti a gluténmentes konyha ízeit. See actions taken by the people who manage and post content. Családi, baráti és céges rendezvényeket a helyszínen főig tudunk vállalni. Az étlap összeállításánál az a fő szempontja, hogy a 1éves étterem kínálata a hagyományokat megőrizve, de a 21. Tekintse meg étlapunkat és itallapunkat!


Tradicionális magyar ételek és a grófi család kedvenc fogásai. Kellemes pihenés, minőségi szolgáltatások és magas színvonal. Budapest belvárosától elegáns három csillagos étterem várja kedves vendégeit, 2éves, múlt századi szecessziós stílusban épült épületben. November 8-ától idén is várjuk Önöket különleges Márton napi fogásiankkal!


Isteni finom ételek, szuper kedves. A minőség a szenvedélyünk! Gyermek- és közétkeztetés, catering, rendezvényszervezés, rendezvényhelyszínek, esküvők. Kikelet étterem és kávézó Pécs: büszke.


Károlyi - Kastély, Fejér megye egyetlen gyöngyszeme, amely magas színvonalú szolgáltatásokat kínál egy helyen a kikapcsolódni vágyó vendégeknek. A Koronakert étterem Pest XVI. A visszafogottan elegáns környezet különleges színfoltja éttermünk télikertje. Az óbudai Stelázsi Kávézó, Étterem és Borbárban családias hangulatban, a bevált ételeket újragondolva, modern köntösben szeretnénk megidézni a múltat.


Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum megalakulásával egy időben nyitottunk. Elegáns, kellemes környezetben, a legmodernebben felszerelt konyhával várjuk vendégeinket egy felejthetetlen gasztronómiai kirándulásra. A szálláshely Wi-Fi-vel, terasszal, grillezővel és egy à la carte étteremmel várja vendégeit. Hétfőtől Péntekig reggel 11. Munkánkat igyekszünk az Önök és Gyermekeik elégedettségére végezni az Önök visszejelzései és az irányadó jogszabályikörnyezet alapján.


Gróf Teleki Kastély Étterem (Pomáz) Templom tér 3. Az étlaphoz tartozó Falatszűrő kereső ( étlap tetején, jobb oldalon található, lenyitható menügomb), mindössze az étlapon történő böngészés könnyítésére szolgál, semmiképpen sem alkalmas az orvosi vagy táplálkozási diéták betartására, illetve az allergének ilyen jellegű szűrésére. Gödöllő , Táncsics Mihály út 5. Bivaly mozzarellák házi szalámival, jégsaláta ágyon, koktélparadicsommal, ruccolával, friss bazsalikommal. Szélkakas Fogadó és Étterem. Bátonyterenye, Ózdi út 3. Kövessen minket facebookon.


Kiskastély étterem gödöllő étlap

Ebben az időszakban hétvégén az étterem zárva tart. Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket! During this perio the restaurant is closed on weekends! A múltra építeni a jövőt!


A kávézójában saját márkájú és pörkölésű 1 arabica és carraro kávék mellé friss reggelit is fogyaszthatunk. A Kiscsillag Étterem Budapest népszerű kertvárosában Csillaghegyen, házias ízekkel, friss, egészséges alapanyagokból készült ételekkel és napi menükkel várja vendégeit egy igazi családi kisvendéglőben! Az étlap és az ételek a nemzetközi modern konyha változatos íz világát képviselik, de nagy figyelmet fordítunk klasszikus magyar ételek elkészítésére is.


A Szűcs Fogadója Étterem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések