2015. október 19., hétfő

Tengerzöld szem

Ritkábban előforduló nevek barna szemre. Sötét szem , kifejezi a tekintet élénkségét is. This feature is not available right now. Please try again later. Ha haragosak vagyunk, mondják, villámot szór tekintetünk, ha boldogok, a szemünk is mosolyog.


Tengerzöld szem

Tengerzöld bulis smink Nekem a nyár és a tenger jut eszembe erről a zöld pigmentről, amit korábban már láthattatok ITT. Az egyik kedvencem lett, úgyhogy mindenképp akartam vele csinálni egy sminket. További kedvezményekért látogass el a Szépségboltba!


A kaukázusi rasszhoz tartozó embereknél a barna szem a leggyakoribb (eredetileg minden ősembernek barna szeme volt, a kék is például csak egy mutáció révén alakult ki), aztán jön a kék vagy a szürkés, majd a legritkább: a zöld. A szem leggyakrabban kék, fehér szirmokkal, zöl tengerzöld , kékes zöld vagy lehet aranybarna is. A sminkelésnél pirosítóból a lazac rózsaszín és a korall árnyalatot ajánlom, szemeden jól mutat a hűvös zöldes, vagy a világos kékes szín, szájfényed lehet a rózsa, barack, pink.


Ez a szem híres arról, hogy majdnem az összes fő szín megtalálható benne, mégis az embernek barnának mondják, mert a pupilla körül a világos, vagy aranybarna szín uralkodik, kívül pedig egy csomó kék és sárga sugár keveredésével zöldes színt kapunk. Amúgy nekem a fekete haj alapból a kedvencem, de láttam már lányt, akinek legalább annyira jól állt a szőke haj, kék szem mint másnak a fekete. Tehát az összkép a fontos. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.


Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az akvamarin ásvány gyógyhatása érdekel? Vastartalmú berill, amely a kéktől egészen a tengerzöld színig a legkülönfélébb árnyalatokban fordulhat elő.


A tengerzöld márvány mintás festett üveggyöngy különleges gyöngyszem kínálatunkban. Fantázia nevét a gyöngyszemek szabálytalan, márványra emlékeztető mintázata ihlette. Alaposan képzett furat jellemzi, így gyorsan tudod felfűzni őket.


Ezek közül a középárnyalatú tengerzöld az, ami mindenkinek jól áll haj-, bőr-, valamint szemszíntől függetlenül. Arra ügyelj, hogy megfelelően élénk legyen a tónus, vagyis ne vibráljon neonosan, viszont búskomorságba se forduljon. A szem lexéma státusza az angol, a lengyel, a magyar, az olasz és az orosz nyelvben. Az öt nyelvet vizsgálva, a szem lexéma első előfordulása a magyar, angol és az olasz nyelv esetében a 11–13.


Kinek ne jutott volna már eszébe, hogy milyen jó volna ha más színű lehetne a szeme. Ez a blog azért született, hogy megismertessen a kozmetikai kontaktlencsék használatával, a színes kontaktlencsék legújabb tipusaival, a legújabb trendekkel és segítséget nyújtson a viselésükkel kapcsolatban. A szem retinájának különösen sok receptora fogékony a zöldre. Vagyis ez a szín vonzza a tekinteteket.


Jó mellékhatása, hogy egyidejűleg ellazít, nyugodtabbá teszi a légzést, kisimítja az izmokat, tehát lámpaláz esetén is segít. Ha vörös hajad van, a zöld szemfestékeket semmiképp se hagyd ki a sminkpalettádból! A bronzos, a khaki és a méregzöld tónusok a barna szeműeknek ajánlottak, zöld és kék szemhez pedig remekül passzolnak a pávazöl illetve a tengerzöld verziók.


Tengerzöld szem

Nézd meg, hogyan bánhatsz ezekkel az árnyalatokkal! Az emberi szem számára is a legkönnyebben megkülönböztethető szín. Benne van az élet, de a pusztulás is: az üde zöldé a tavasz születése, a rügyek fakadása, a méregzöldé a rothadás, a pusztulás és pusztítás. Mi a véleményetek a kevert színű szemről?


Szerintetek különleges a kevert színű szem vagy fura, csúnya? Az én szemem belül sárgás-barnás méz színű, középen sötét zöld és kívül kék, de nem így sávosan változik, hanem a színek egymásba folynak. Kíváló látásélességet, védelmet és színkiemelést biztosít az új PolarizedPlus2-es lencsével, mely kiszűri a ragyogás 9-át. Kerete masszív acetát, tengerzöld és barna átmenetes.


Lencséje átmenetes, szürke. Legjobb fénycsökkentő ragyogó napsütésben, javítja a színeket és a kontrasztot. Megpihennek valamely ingó nádszálon, amelyre könnyedén akasztják karcsú, azúrkék vagy tengerzöld testüket, vagy pedig egy faágon csüngenek, de emberi szem elől nem elrejtve, állandóan ébren, hogy aztán kellő pillanatban ismét a magasba szökjenek és folytassák pajzán játékukat. Lélek-Motiváció Bármilyen korlátozás, lehatárolás nehézséget jelent neki.


Mélyen nyugvó nagy ideálja és a tökéletes világ utáni vágya gyakran szakadékot képez a vágyott és a földi realitás között - amelyben természetesen minden kevésbé ideális, mint a fantáziában. Igen sok növény zöl amit a bennük található bonyolult vegyi anyag, a klorofill okoz. A zöld a természetben gyakran látható szín.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések