2015. október 9., péntek

Anyukám mondta miskolc pizza

Reviews I tried many different kind of pizzas in my life but. Axiómát márpedig nem cáfolunk, hogy a pizza és a haverja, a focaccia megrendítő ügy, megkérdőjelezhetetlen tétel. A nápolyi pizzáról rómaira váltottak, 4és 9forint között lesz egy szelet. Az elmúlt években Tállya merült fel lehetséges helyszínként, végül mégis inkább egy nagyobb város, Miskolc lett a befutó.


Anyukám mondta miskolc pizza

Anyukám Konyhája, Miskolc , Hungary. Az új étterem a miskolci sétálóutcán, a színház. A szélrózsa minden irányába tippelgettek a bennfentesek, mígnem megállt az iránytű. Finom volt minden, ez tagadhatatlan.


Végre eljutottunk a PKV-be mi is. Ezúttal sem csalódtunk, bár itt minden kicsit másképpen van, mint Encsen…. Ez a pizza teljesen új Magyarországon. Tapasztald meg személyesen Miskolcon!


A tulajok óvatosan indítanak, de már a nyitás óta is folyamatosan bővítik a palettát. A Dudás-fivérek két nagyszerű étterme. Pizza , kávé, világbéke? Szecesszió és szocializmus.


A szemrevaló szecessziós épületet Hajós Alfréd cége tervezte a századelőn, és fűszerbolt (a Fekete Kutya Fűszerüzlet) és borkereskedés is működött benne, legutóbb pedig a Grand Cafe Miskolcz. Dudás fivérek Miskolcra is elhozták a Világbékét, amikor megnyílt legújabb éttermük Miskolc sétáló utcáján, ahol igazi római tepsis pizzát is ehetünk, vagy megkóstolhatjuk az eredeti Gianni Frasi Giamaica Caffè-t. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy testvérpár, a Dudásék, Szabolcs és Szilárd. A két olasz, az encsi olaszok. Elindult a próbaüzem Miskolc legújabb éttermében.


Anyukám mondta miskolc pizza

Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Mamma ha detto fra l’altro. Brutálisan nagy zárójelben jegyezném meg, hogy a komoly pizza is alapanyag függő, az ő drogja az alapanyag. Az árait látva pedig megállapítottam, hogy bolon aki nem itt eszik minden nap, ha a környéken szállt meg. Ennél sokkal rosszabb helyekbe tudunk belefutni errefelé, drágábban.


A készítés módját, az ízeket, alapanyagokat tekintve semmi köze azokhoz a pizzákhoz, amelyeket bárhonnan házhoz rendelhetünk, vagy fagyasztva vásárolhatunk. Ezt egy újabb országos összevetés során is elismerték a napokban. A pacal jól van elkészítve, a szerkezete hibátlan, az enyhén csípős paradicsom szépen egészíti ki az ízét, a hozzá kínált házi kenyér ugyancsak rendben. Először úgy volt, májusban.


Azóta kitartóan várunk. Most már tényleg csak párat kell aludni és kitör a világbéke a Széchenyi út 19-ben, a Weidlich-palota épületében, a színház mellett. Az ételek karaktere anyukám mondtás, anyukám mondta , hogy így kell csinálni, a húslevesbe a betétet, anyukám pedig olyan, mint a kiskegyed vagy mint az öreg Küsmödi unokája a kis bice-bóca, sohasem téved. A kenyér annyira házi, mint a csigának a saját háza, este gyúrjuk, reggel sütjük, délben frissen tálaljuk.


Dining Guide award show was held yesterday: Costes led by Chef Eszter Palágyi remains Hungary’s best restaurant, while if you want to try the country’s best street foo you have to travel to Miskolc. The Volkswagen-Dining Guide ‘Restaurant of the Year’ gala was held in the Castle Garden Bazaar. A tészta a pizza lelke, jobb, ha én készítem, nem szeretném kiadni a kezemből. Encs éttermeiből, pizzeriáiból. Mikor kóstoltál először római.


Halmaj községközvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiaiutazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat. A belső valószínűleg a tökéletes szakmai felkészültségnek, alázatnak és odaadásnak köszönhető.


A külső lehet akár a jó reklám, az internetes szájreklám, amely a vendégkörről árulkodik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések