2015. október 20., kedd

2019 Éves horoszkóp

2019 Éves horoszkóp

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. Tudd meg, hogy a te vagy a. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének.


A Bika csillagjegy szülöttei általában materialista beállítottságúak, rendkívül kitartók, és ambiciózusak. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából, telefonos jósvonal - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Miben hozhat neked szerencsét az év? Ez lesz az, ami felnyitja a szemed és rájössz, hogy a mostani munkahelyed már nem ad annyit számodra, mint azelőtt.


A nyári időszak anyagilag káprázatos lesz. Márciusban bekebelezhet a zöld szemű szörny. Szaturnusz és Plútó mellette a Bak jegyében állnak.


Mindketten pontosan szemben állnak a te jegyeddel. Az asztrológia azt mondja, hogy úgy képviselheted magad nyilvánosan, mint ez a két planéta. Tudo hogy ez mit jelent? Jobb, erősebb, ügyesebb, tapasztaltabb és sikeresebb vagy, mint a világ többi része. A tél elég megosztó évszak, valaki vagy utálja, vagy odavan érte.


Hogy ki hogyan érez ezzel a hűvös, alvó évszakkal kapcsolatban, az sok faktortól függ a személyiségét illetően. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Merkúr éve lesz – Rendesen felpörögnek a dolgok körülöttünk!


2019 Éves horoszkóp

Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. A legszebb beltéri kandalló, ha rászántad magad a vásárlásra. Nincs is jobb, mint télen, a hidegben bekucorodni a kandalló elé, és figyelni a ropogó tüzet – ha te is így gondolo és rávetted magad végre, hogy be is ruházz egy valódi beltéri kandallóra, akkor az alábbiak közül biztosan találsz a pénztárcádnak, a stílusodnak és a lakásodnak is megfelelőt. Jennifer Walker Zen - The Intuitive Empath Recommended for you. Mondhatjuk, hogy a pénz nem számít, de ahhoz, hogy kényelmesen éljünk és élvezni is tudjuk az életet, mégiscsak alapvető fontosságú.


Egy Oroszlánnal is túlnyomóan csak nehézségeid lennének. Egy kapcsolat időtartama erősen korlátozott. A Szűz már sokkal inkább megfelel az elképzeléseidnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések