2015. október 8., csütörtök

13 Kerület programok 2019

13 Kerület programok 2019

A Budapest Jazz Orchestra bemutatja: QUEEN Nem kevesebbre vállalkozott Magyarország első számú jazz-nagyzenekara, a nemzetközileg is ismert és elismert Budapest Jazz Orchestra, mint hogy valószínűleg egyedüliként a világon megpróbálja a. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. Beszélgetések a családtervezésről és nővédelemről – nem csak nők részére! Az aktuális családi programokat itt találod!


Regisztrációhoz kötött programok a Tücsöktanyán! Programajánló Znamenák egyszer. Országos Ördöglakat Találkozó, Hiúz gála és forgatag. Minden, ami a városban történik. Egy különleges koncertre invitáljuk a közönséget.


Rózsa György gitáros szerző, zenész barátaival, Juhász Gáborral (Gramafon és Artisjus díjas szerző, a Jazz Akadémia vezető gitár tanára) és Fekete. Nyári programok kicsiknek és nagyoknak. Emléktáblát kapott Moldován Stefánia operaénekes a kerület díszpolgára.


Augusztus 20-i megemlékezés a Béke téren. Kérjük, hogy akik szeretnének osztálytalálkozót szervezni erre az időpontra, jelezzék a. A Kereplő Színház előadása. Fazekas Mihály legismertebb művében Ludas Matyi, az egyszeri libapásztorfiú épp háromszor jár túl a faluját sanyargató, kapzsi és zsarnok földesúr, Döbrögi eszén. Kiemelten fontosnak tartjuk értékeink megőrzését, ápolását. Egy kedves muzeológus-régész barátunk (Szabó Béla István - szbi) felajánlotta, mint e terület ismerője és tudója, hogy egy négy.


A Molnár Dixieland Band és zenész sztárvendégei tematikus koncertjükön nemcsak Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész világhírű számait (Sing, sing, sing,BuonaSera stb.) dolgozzák fel, de. Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Budapesti aktuális és állandó gyerekprogramok gyűjteménye.


Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide! Kulturális programok a XII.


MOMkult és intézményeinek kiemelt kulturális programjairól, valamint a Hegyvidéken megvalósuló nagyobb rendezvényekről tájékozódhat. Egy olyan zenei stílus, amit igazán jól megírni és énekelni. A soul magyarul annyit tesz, hogy lélek. Ma este tartják a Bábok Éjszakáját a Holnemvolt Várban, a Fővárosi Állat- és Növénykert tavaly megnyílt új játszóparkjában.


13 Kerület programok 2019

A változatos programok este 6-tól kezdődnek, s egészen óráig tartanak. Fajgerné Dudás Andrea Júlia (festő, eat art művész) és Oltai Kata (művészettörténész, kurátor, a FERi feminista galéria alapítója) részvételével folytatódik a Hass, alkoss, gyarapíts – Alkotás vs. Idén nyáron folytatjuk két szabadidős kerületi programunkat, melyre várjuk a kerületi lakosokat, kicsiket és nagyokat, fiatalokat és időseket!


Június 24-től kéthetente hétfőnként játszótéri mulatságra várunk minden érdeklődőt, egyszerre hat helyszínen, ugyanabban az időben 16. BUDAPEST térképe: szép-kártya elfogadóhely, látnivaló, wellness, spa, szolgáltatás, konferencia-helyszín, szállás XIII. A felnőtt háziorvosi ügyeleti ellátást a zárva tartás nem érinti. November 17-én újra a koraszülötteket jelképező lila színbe borulnak a hazai középületek a koraszülöttek világnapja alkalmából, előtte való nap, szombaton ingyenes családi programok is várják az érintetteket és érdeklődőket.


A zene, a mozgás, a látványos eszközök és az élvezetes játék egyedi és hatásos kombinációja. Ez egy varázslatos babavilág, ahol a szülőkkel együtt teret adunk a mindig cselekedni és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések