2015. október 21., szerda

Mérleg férfi meghódítása

A Mérleg férfi hamar szerelmes lesz, s ha csalódik aligha képes véget vetni egy kapcsolatnak. Eléggé nehezen különbözteti meg a barátságot a szerelemtől. Gyakran nevezik a zodiákus legkiegyensúlyozottabb jegyének, de ez nem felel meg mindig valóságnak. A Mérleg habzó személyiség, aki vagy az egyik szélsőségből a másikba esik, vagy csak lógatja a lábát.


Kellemes társalgók, jó humorúak, nem utolsó sorban pedig mindig megtalálják azt az udvarlási formát, amit a másik hallani szeretne. Lehet, hogy téged is hamar kitüntet a figyelmével, de légy óvatos, mielőtt nagy reményeket fűznél hozzá, mert könnyen lehet, hogy a közvetlensége felszínes. Az igazságérzete fokozott mértékben munkálkodik benne, látványosan felháborodna, ha azon kapna rajta bennünket, hogy megpróbáljuk kihasználni őt. A szép iránti igénye nagy és ez megmutatkozik ugyanannyira a gondolatok, mint a formák terén.


A mérleg férfi kiváló esztétikai érzékkel rendelkezik. A MÉRLEG FÉRFI szerelmi horoszkópja. Szívéhez a legközelebb a kifinomult, őszinte, egyenes jellemű nő áll.


Nem szereti a hamisságot, kedvesétől elvárja a nyílt beszédet,és a korrekt viselkedést. Természeténél fogva még a házasságában is romantikus. A Mérleg nő nagyon sokoldalú, s gyakran elbűvölő és hódító is. A legszélsőségesebb helyzetekben sem esik pánikba.


Ezzel együtt, a mérleghez hasonlón, folyton ingadozik a depresszió és a jó hangulat között. A Mérleg – bár empatikus tud lenni – sokszor nem veszi észre, ha megbántja a Rákot. Mérleg sokkal inkább vágyik szabadságra és egy kis flörtölésre a nagyvilágban, mint a Rák, fontos számára a társa, így ha a tízig történő számoláson túl is együtt vannak, szoros és szeretetteljes. Nála sokat elérhetsz azzal, ha csinos vagy, adsz magadra, nőiesen öltözködsz és viselkedsz. Mérleg Ha a férfi Mérleg -jegyű: A szex számára ínyenc fogás, nem pedig egy gyorséttermi menü.


Szeretnéd az ujjaid köré csavarni? A Mérleg -férfiak saját ritmussal rendelkező esztéták, valósággal a lassúság mesterei. Náluk nem ritka az órák hosszat tartó csábítás, kényeztetés. Nem sieti el a dolgokat, megadja a módját az udvarlásnak és az előkészületeknek. Erotikus képzelgései határtalanok.


Némely Mérleg férfi arra is képes, hogy szex közben trágár. A csábítás művészete tanulható. Tegyük rá a legjobb benyomást, amit csak tehetünk. Viselkedésünk, hangunk és öltözködési stílusunk is szerepet játszhat abban, mennyire bűvöljük el a pasit.


Mérleg : kezdeményező jegy, ezért hagyni kell, hadd jöjjön. Viszont sajnos szerelmes a szerelembe, képes egyik pillanatról a másikra új társat találni, ha azt szebbnek látja az előzőnél. Kicsit lusta, ezért, ha kényelmet biztosítasz számára, megmarad mellette de sajnos soha nem bízhatsz benne teljesen.


A Mérleg -jelûvel könnyû békében élni, és ébren tartva a szerelmet, nem vitatkozva vele, minden nagyon szép lehet. De - ha bosszantjuk, - akkor más módot nem látva a béke helyrebillentésére - a Mérleg kiutasít, vagy elmegy és sokáig nem jön vissza. Egy Mérleg férfi igazi sármőr: nagy (élet)művész, erős hedonista hajlammal és komoly becsvággyal megáldva. Mivel roppant hiú, nagyon büszke a hódításaira. Azzal tudjuk tehát leginkább felpiszkálni, ha nem adjuk könnyen be a derekunkat.


A Mérleg szívében sok ember fér meg egyszerre, míg a Skorpió kizárólagosságot akar. Hogy meddig tart kettőjük kapcsolata, az attól is függ maj hogy érzelmileg a Skorpió meddig kötődik a Mérleghez, akinek eleme a társaság és az, hogy ne szorítsák korlátok közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések