2015. október 15., csütörtök

Oroszlán aszcendens kalkulátor

Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját!


Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Oroszlán aszcendens – Vízöntő deszcendens. Imádsz a középpontban állni. Nem csoda, hiszen oda tartozol.


Ezek a tulajdonságaid sikeres időszakot ígérnek. Lakner Tünde asztrológus-grafológus és Szántó József kérdőasztrológus honlapja. Grafológia és asztrológia személyiség és karma elemzések,konkrét kérdések megválaszolása kérdő (horary) asztrológia segítségével. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el.


Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. A Bika aszcendens a soha el nem múló idő áldozata. Hatására fogva tart a múlta sokszor képtelen vagy szabadulni a már rég befejeződött történetektől és elhalványult érzelmeidtől. Ellenállsz a hétköznapok változásainak. Gyakran akkor is képtelen vagy az újításra, ha magad is beláto hogy időszerű volna.


Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. TV az egyik legmegbízhatóbb jós-tanácsadás illetve jóslást nyújtó internetes közösség. Több mint éves fennállása óta az EZO. TV már milliónál is több jóslást, rituálét és megannyi tanácsadást bonyolított le telefonon.


Csillagjegy és aszcendens. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Az aszcendens az a pont, ahol a személy születése pillanatában a Nap éppen felkelt.


Az asztrológus által pontosan elkészített horoszkóp nagyon sokrétű elemzésre nyújt lehetőséget. Tudj meg többet magadról, olvasd el nyugati-kínai kombinált horoszkóp szerinti jellemzésed! A pénz és a pozíció annyira fontos számodra, hogy a szerelemre sokszor nem marad időd. A könnyen jött, könnyen megy kategóriába tartoznak partnerei azonban a szabadság nem feltétlenül ezt jelenti. Nagyon zárkózott, kifelé többnyire hideg típus.


Oroszlán aszcendens kalkulátor

A Hold mindenkire hat, hiszen ez az égitest közelebb van hozzánk, mint bármely más bolygó vagy csillag. Nagyon önérzetes, és mindenképpen szüksége van rá, hogy mások is elismerjék munkáját, kitartását. Fontos számára az őszinteség, igazságérzete nagy. Aszcendens asztro-naptár Bak Bika Chiron Deszcendens Előző életek Halak Hold Holdcsomópontok IC IV. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. A romantikus és érzelmes alaphangulat nagy mértékben segíti, hogy két ember egymásra találjon, de a meglévő párkapcsolat is könnyen átbeszélhető a partnerrel. Büszke típus, de szüksége van a többiek elismerésére is. Megfontoltságát és lelkesedését általában győzelem koronázza. Ingyenes számmisztika kalkulátoraink segítségével választ kaphatsz kérdéseidre.


Oroszlán aszcendens kalkulátor

A számmisztika segítségével kiszámolhatod a lelki társad és a sorso megtudhatod a neved alapján, hogy milyen a jelleme és a az életutadra is fény derülhet a neved betűihez kapcsolódó Tarot kártya lapokkal. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések