2015. október 7., szerda

Ha a férfi nem tud választani

Ha a férfi nem tud választani

Ennek pedig számos oka lehet: a lelkedben nem zártad még le az előző szerelmet, netán gondod van valamelyik szülői mintáddal, esetleg korábbi csalódásaid miatt nem kockáztatsz, illetve félsz kimutatni az érzéseidet, avagy a gyerekvállalástól tartasz, és inkább elkerülöd azokat a viszonyokat, amelyek házassággal fenyegetnek. Amikor a pasi nem tud választani két nő közül… Egy tuti olvasnivalót keresel? Kapd kézbe a nemrég megjelent Tizenkettő című könyvet, ami első blikkre csak egy szerelmi háromszög története, viszont valójában egy látszólag sikeres férfiről szól, aki bár látszólag elért mindent, minden napot szenvedésként él meg. Fordítva ül a lovon a férfi , ha a nők közül.


Tud megfelelő férfi krémet választani ? A nőknek nem jelent gondot megfelelő krémet választaniuk, hisz a gyártók különböző csoportokba sorolják a termékeiket korosztálytól, bőrtípustól függően, sőt még alkategóriák is vannak, mint például vörösödésre hajlamos bőr, stb. Folyamatosan érkeznek a férfiak, állandó és visztérő téma, hogy nem tud választani. Házi praktikák száraz és töredezett hajra.


A szép, fényes haj minden nő ékessége, de sajnos a mosás és balzsamozás nem elég. A mindennapi macerák, formázás, festés, fésülés alaposan igénybe veszik a szálakat, amik idővel töredezetté válnak, így a hosszú hajon sokszor már csak az olló segíthet. A férfi azzal mara aki többet tud adni.


Ha a férfi nem tud választani

Ha egy férfi “ nem akar fájdalmat okozni”, az. Nem könnyű helyzet, ha választani kell két férfi , illetve két nő között, ezért ebben a posztban megpróbálunk segítséget nyújtani a döntéshez. Persze szavazni is lehet majd − mondják meg olvasóink, az alábbi öt közül melyik módszer a legjobb annak a helyzetnek a megoldására, ha az embert a szíve kétfelé húzza!


Ha két férfi közül nem tudok választani , mi lenne a helyes döntés? Nagyjából egyidőben ismertem meg mindkét fiatalembert, nem olyan régen. Mindketten rendkívül szimpatikusak és mindketten nagyon aranyosan udvarolnak. Miatta, sőt magad miatt.


Ha az ilyen múltat jobb elfeledni, nem lehet csodálkozni azon, hogy a férfi nem szeretné meghosszabbítani, és semmi kedve sincs beírni a nevét egy családi történetbe. Ezért előbb jóvátételt kell szereznie saját gyermekkorával kapcsolatban, mielőtt gyermeket nemzene. A szeretni nem tudó férfi tudja, hogy a legtöbb nő akkor létesít szexuális kapcsolatot a férfivel, ha érzelmileg már kialakult a kötődés. Nincs érvényes jelölt az LMP női társelnöki pozíciójára, így ez a poszt betöltetlen marad a párt július 6-ai teljes tisztújító kongresszusán – mondta az MTI-nek csütörtökön Kanász-Nagy Máté ügyvivő.


Ekkor nem csak a nő, de a férfi lelke is megváltozik, és a gyermeke anyjára nem tud már a régi vágyakkal tekinteni. Sokat segíthet, ha a nő igyekszik kívánatos maradni. Együtt teremtenek olyan intim alkalmakat kettesben, amikor nem kell állandóan a gyermekre figyelni, és szülőnek lenni.


Azt hisszük, hogy tudunk kommunikálni, pedig nem tudunk. Az egyik azt hiszi, hogy a másik tud a bajáról, pedig honnan tudna, ha nem mondjuk el neki. Az is baj, ha teljesen hiányzik, és az is, ha félresiklik a párbeszé illetve, ha a pár - nem csak a szexualitás területén - hajlamos a játszmákra. Ha valaki két összeragasztott papírt szét akar választani , mindkettőt el fogja tépni. Válás esetén mindketten megsérülnek, a férfi éppúgy, mint az asszony, és ha gyerekek is vannak, akkor azok a leginkább.


A párom ( férfi ) nem tud elélvezni. Néhány hónapja vagyunk együtt. Kipróbáltam már mindent és semmi eredménye. Az előző pasijaimat néhány perc alatt a csúcsra tudtam juttatni.


Hogy lehet az, hogy egy férfi egyszerre két nőbe szerelmes? Mindkettőhöz ugyanúgy ragaszkodik, nem tud és rosszabb esetben nem is akar kettőjük közül választani ? Vagy hogy a feleségébe már nem is szerelmes, de mégis ugyanúgy ragszkodik hozzá, mint a szeretőjéhez, akit viszont szerelemmel szeret? Hogyan lehet választani férfi közül?


Az egyik a volt barátom, akivel évekig együtt voltunk, életem szerelmének tartom, soha senkit nem szerettem úgy, mint őt. Azonban hónapja szakítottunk egy nagy összeveszés alkalmával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések