2015. október 27., kedd

Skorpió skorpió aszcendenssel

A Bika aszcendenssel rendelkező Skorpió erősen érzéki, minden anyagi iránt szenvedélyesen ragaszkodik. E vegyes jegy szülöttének a főbb jellemzői a birtoklási vágy, az erős szenvedélyesség és féltékenység, melyet nyugodt és szelíd időszakok követnek, mely a két csillagjegy szembembenállásának köszönhető. Skorpió skorpió aszcendenssel ) Tudom nem lehet ilyen egyszerűen jellemezni egy jegyet, egy embert, egy személyiséget, de van egy fiú ismerősöm aki nagyon furcsa. Mindig nagyon kedves, aranyos, de mintha lenne benne valami hatalmas sötétség. Alapvetõen titokzatos természet, aki, ha szükség úgy hozza egyenesen titkolódzó is, ez is adja varázsát konok megfejthetetlen természete.


Skorpió skorpió aszcendenssel

A skorpió szuggesztív, erős hatást gyakorol a másik nemre. Határozott típus, aki nehezen felejt, bosszúálló hajlamú, erre hol büszke, hol inkább eltitkolja. Skorpió Rák aszcendenssel Valami keresztülhúzhatja a munkával kapcsolatos terveidet.


Ne ragaszkodj foggal-körömmel az előre eltervezett dolgokhoz, rugalmasan és lazán ússz az árral. Vonzzák a titkok, minden rejtélyt meg akar fejteni, foglalkozatják a lét és az azon túli nagy kérdések, lelkileg túlérzékeny, a sérelmeit soha nem felejti el. Született tehetsége van a skorpió foglalkozásokhoz úgy, mint kutató, nyomozó, pszichológus, asztrológus, orvos, kórboncnok, vegyész.


SZŰZ jegy SKORPIÓ aszcendenssel A Szűz és Skorpió vegyes jegy képviselőjében az alaposság, visszafogottság és gazdaságszellem szembe kerül a Skorpió klasszikus hirtelenharagúságával, lappangó agresszivitásával, tékozlásával. Rák Skorpió aszcendenssel Ha a munkáról van szó, tisztán és konzekvensen haladsz előre, és nemcsak az eszeddel, hanem a kisugárzásoddal győzöd meg a feletteseidet. Ez szinte minden esetben jól sül el. Ha egyedülálló vagy, a szerelemre sem kell sokáig várnod.


Lehet, hogy el kellene azon gondolkodnunk, hogy a skorpiói árnyoldal miért tart ennyi embernek ekkora nagy tükröt, hogy már társadalmi sztereotípiává vált azt hinni, hogy a legrosszabb jegy a Skorpió. A Skorpió jegy sem kivétel, sőt! Ennyire mind rosszak lennénk, vagy ennyire sokan tagadjuk azt, ami bennünk is ott van elnyomva?


Skorpió skorpió aszcendenssel

A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Igyekszik az uralma alá vonni mindenkit, akit csak érhet, mert csak így szerezheti meg azt, amit évezredek óta nélkülöz: ez életet. Frusztrációjuk néha bosszúszomjba torkollik.


Amikor rosszkedvűek, élesen kritizálnak másokat, hiszen csak a rosszat látják mindenben. Még azoknak is feltűnik előítéletességük, akik csak felszínesen ismerik őket. Sajnos szörnyen kegyetlen tudsz lenni azokhoz, akik csalódást okoztak neke vagy esetleg hazudtak neked.


Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens, amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Amúgy a skorpió miatt lehetsz érzékeny, sértődékeny amit a kos jobban erősít. De ha jól tudom a skorpiónak és a kos-nak is van humora :). Skorpió tulajdonságaidnak köszönhetően tudnod kell, hogy mi mozgatja az embereket.


Pontosan tudo hogy mit szeretsz és mit nem, elvárod másoktól, hogy ezt kitalálják. Sokszor van olyan érzése hogy mindent te tudsz a legjobban, legalábbis ami a környezetedet illeti. A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Híres emberek Skorpió aszcendenssel Csokonai Vitéz Mihály, József Attila, Kölcsey Ferenc, Kovács Kati, Nagy Imre,Semmelweis Ignác dr. Szent-Györgyi Albert dr.


Vajda János, Cicciolina, Michael Douglas, Clint Eastwood. Representations of and references to brand names, models or parts contained herein are for informational purposes only and are not intended to indicate or imply any affiliation with or endorsement by the manufacturer. Egyszerre akar uralkodni, egyben szenvedni. Fellépése önbizalmat, határozottságot sugároz, nézeteiért nyíltan kiáll. Könnyen válhat drogok rabjává.


Nem lehet nem észrevenni, karizmatikus, erős személyiség. Skorpió , mint szülő: Gyermekéhez minden körülmények között ragaszkodik. Néha előfordul, hogy nem hagy túl nagy mozgásteret, minden apró titkát tudni akarja.


Mindig rendelkezésre áll, ha csemetéje valamit meg akar osztani vele. Féltékeny lesz, ha gyermeke másnak is nagy figyelmet szentel. Nemcsak éles felfogóképességű, hanem nagy a tudásszomja is. A szülőknek nem szabad azt megakadályozni, hogy halmozza magába az ismereteket, sőt elő kell segíteni, hogy minél többet tanulhasson.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések