2015. október 6., kedd

Napi szerelmi horoszkóp szűz

Napi szerelmi horoszkóp szűz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Napi szerelmi horoszkóp ! Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked szívügyekben a csillagok! A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája.


Kártyaképek: Seres-Nagy Katalin. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi , heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Szűz napi szerelmi horoszkóp. Dicséretes jellemű az, aki gerinces önbizalommal telt, de ha megtéveszti munkaadóit, annak egyedül csak ön látja kárát. Heti horoszkóp A sorsterületén tömörülő bolygók arra intik, hogy elsősorban az egészségével törődjön. A következő napokban jelentős változásokra számíthat a szerelmi életében. Először talán kissé felkavaróak lehetnek, és.


Napi szerelmi horoszkóp szűz

Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint!


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Napi szerelmi horoszkóp szűz

Kapcsolatait az értelem és a józanság vezérli. Hűvös és tartózkodó, olyan aki megvizsgálja a dolgokat és megérti. Eleme a föld és bizony elég földhözragadt.


GYERMEK jel, ami árulkodik, hogy a gyermeked meleg (lehet). A legtöbb szülő nem szeretne azzal szembenézni, hogy esetleg meleg a kisfia. Ugyanakkor azt sem szeretnék, ha a gyermekük nem vallaná be nekik a másságát, ha esetleg ő már tudja vagy sejti. A napi horoszkóp részlegünkön aktuális információkat olvashat erre a napra.


Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait. Könnyen megeshet, hogy a szomszéd vagy egy régi ismerős betoppan hozzá hogy megossza veled bánatát, ami csak az idődet veszi el, de valahogy nem fog zavarni. A Szűznek érdemes párjával beszélgetni, hiszen csodálatos élményben lehet része. Az asztrológia arra hivatott, hogy próbálja megfejteni, milyen üzenetet hordozhatnak számunkra az égi együttállások, ugyanakkor nem okozója, csak mutatója a várható eseményeknek. Egy ősi hidelem szerint minden meg van írva a csillagokban.


Ne szórd fölöslegesen a pénze nem azon múlik a szerelem! Ne költs többet szerelmedre, a körülmények kialakitására, a programokra, mint kellene, a divat követését se vidd túlzásba, abban bízva, hogy úgy nagyobb sikered lesz! Mindazonáltal előfordulhat, hogy a napi horoszkópok esetenként a bolygó mozgások komplex matematikájából adódóan nem fedik a valóságot.


Paprikás hangulatot hoz a szombat, Indigó, Kristály, Szivárvány gyerekek: vajon a te gyermeked vagy akár te magad közéjük tartoztok? Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő! Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések