2015. augusztus 6., csütörtök

Thelena hotel tolna étlap

Thelena hotel tolna étlap

Quick, Simple, Easy to Use. Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Jogszabályi háttér Adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen jogi közlemény tartalmát.


Kötelezettséget vállal arra, hogy a tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az EU jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak. Wi-Fi is provided for free. Some units are located in the attic. The venue comprises rooms.


Laundry facilities , room service and ironing service are available to all guests. Néhány lakrész a tetőtérben helyezkedik el. A HOTEL THELENA Tolna egyik legszebb helyén, százéves fákkal övezett parkban található, Budapesttől 1kilométerre, a 6-os számú főútvonaltól 5méterre, az új M6-os autópályától percre. Der er gratis trådløs internetadgang.


Nogle af ferieboligerne ligger på loftsetagen. New deals listed every day! Latest starting price for this hotel ) - Save up to.


A szálloda Tolna megye egy kis városában,Tolnán található,kellemes nyugodt környezetben. Térjen be hozzánk, várjuk sok szeretettel! A hotelt a régi laktanya egy részéből alakította ki a tulajdonosa.


Thelena hotel tolna étlap

Szerintem nagyon szépen sikerült kialakítani. Az étteremben finoman főznek és előzékeny a kiszolgálás. Nem csak szálló vendégeket fogadnak de különféle rendezvényeket is tartanak. Könnyedén megközelíthető az új M6-os autópálya felől. A hotel kétágyas szobával és két lakosztállyal várja a vendégeket, melyekben összesen vendéget tudnak fogadni.


A terület madárvilágát szürke gémek és fekete harkályok gazdagítják, értékes növényritkaságai a homoki nőszirom és a különféle orchideafajták. Habár nem volt egyszerű ide találni, a hely csodálatos, igazán alkalmas egy hétvégi kikapcsolódásra. Mi a családdal egy lakodalomba érkeztünk, de a területen található valamennyi vendéglátó egységet sikerült meglátogatnunk, itt is aludtunk, tehát van tapasztalatunk a szállásról is. A teljes listát itt tekintheti meg: Tolna megye - romantikus hotelek.


Thelena hotel tolna étlap

Search for Szilvia Panzió discounts in Tolna with KAYAK. KAYAK searches hundreds of travel sites to help you find and book the hotel deal at Szilvia Panzió that suits you best. Fiecare rezervare este confirmata direct de catre unitatea de cazare.


Best Value of places to stay in Tolna. While in Hungary, be sure to explore the County of Tolna. The great Tolna is teeming with tourist attractions and popular cities such as Szekszár Bölcske, Koppanyszanto.


Több millió szállásértékelés és fénykép. Nekünk még számít a tények ereje. Hotel Orchidea Tengelic. A nagyvilág és környezetünk.


Kaplička Kálvária, Muzeum a Dílna Modrotisku Tolna 1. Rezerváciu Vám potvrdí priamo ubytovateľ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések