2015. augusztus 19., szerda

Vizonto rak szerelmi horoszkop

Bővített párkapcsolati elemzésünk megmutatja mennyire passzoltok. A kártya a jövőt mutatja meg. Rák - Vízöntő szerelmi horoszkóp.


Rák és Vízöntő más - más temperamentum, ritkán kerül szerelmi viszonyba. Egyes asztrológusok szerint kapcsolatuk nem ajánlott. A túlságosan ragaszkodó és kisajátító Rák sérti a Vízöntő szabadság igényét, szinte megfojtja túlzottan birtokló természetével.


Nyugodt, visszafogott kapcsolat. Inkább baráti mint szerelmi. Egy Bakhoz képest te túlságosan bohém és könnyelmű vagy. Gyakran ér az a vá hogy a fellegekben jársz, és nem vagy elég megfontolt, sőt mi több, egyenesen azt fogja rá hogy felelőtlen és meggondolatlan vagy.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Szerelmi Horoszkóp Rák (június 23. – július 23.) Víz jegy.


Bár e jegyben születettek gyors hangulatváltozásoknak vannak kitéve, legfontosabb ismérveik az alkalmazkodóképesség, a gyengédség, a türelem és a családcentrikusság. A vízöntőre jellemzi, hogy tudja ki ő és mennyit ér, s bár öntörvényű, liberális gondolkodású, szellemi és művészi érdeklődésű, sokoldalú. Pozitív töltésű levegőjegy, és mint olyan, intellektuális, sokoldalú és szereti a változatosságot. A Rák nő szerelmi horoszkópja. Mert a Rák nő számára a feleség és az anya szerepe a legfontosabb.


Védelmező, együtt érző anya, hűséges feleség, aki bármilyen áldozatra képes. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. A napokban felcsaphat gyógyítónak, de legalábbis másokat kifejezetten egy szentre fogja emlékeztetni.


Mindenkivel felettébb kedves és megértő, ráadásul az emberek megnyugszanak a környezetében és szívesen fogadják tanácsait. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Ha nyáron hajlandó leszel egy kis kompromisszumra, életed legérzékibb kalandját élheted át.


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban. A szingli vízöntők zűrös, de élvezetes szerelmi szálba bonyolódnak az év elején.


Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Ha Vízöntő érdekeltségű partnerünk van, s meg szeretnénk Őt tartani, akkor érdemes néhány szempontot tudatosan szem előtt tartanunk, annak érdekében, hogy velünk maradjon, s kapcsolatunk harmonikus legyen. A szerelem tekintetében a jelenleg párkapcsolatban élő Rák számára most a kapcsolata önmaga megismerésére is kiváló lehetőséget rejt, és az így szerzett tapasztalatokkal aztán kettejük kapcsolatát is gazdagíthatja, hiszen nemcsak magabiztosabb és kezdeményezőbb lehet, de egymás megismerése egy még intimebb légkör kiépítését is lehetővé teszi.


Vizonto rak szerelmi horoszkop

A kaland izgalmát nem keresi, de ha adódik, szívesen fogadja. Rántott hús helyett szárított rovarok? Megfontoltsága miatt aligha kerül lazább erkölcsű társaságba, de ha mégis, nehezen lazít. Este, lefekvés előtt megeszek 1-kiló ételt, húst hússal, persze előtte az ebédet lefojtom franciakrémessel, hogy ne zörögjön a hasamban – nyilatkozta a napokban az egyik bulvár lapnak Fekete László.


Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját.


Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Vizonto (januar (oktober - november 22) Cigany horoszkop Csamango Eulalia modra - Duration: 1. A Mars vitákat provokál, ami gyorsítja döntését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések