2015. augusztus 10., hétfő

Feng shui egészség területe

Ezért idén nagy szerencsénk van, a kék szín ugyanis duplán jól hat ránk, ezt azonban mértékkel alkalmazzuk! Leginkább gyógyító erővel, még a kéknél is jobban a zöld képes hatni. Nyugat a kreativitás területe , ha nincsenek ötleteink és az alkotókedvünk is igen kicsi, akkor a feng shuival ezt a területet igenis erősítenünk kell. Olyan képeket tegyünk erre a területre ahol együtt van a család a barátok. Szép tájképeket vagy virág csendéleteket.


Feng shui egészség területe

Használhatunk festményeket vagy fotókat jó hatásuk nem marad el. Család és egészség területe. Az életterülete meghatározására a kínaiak többféle módszert alkalmaznak, mi csak az egyikkel ismerkedünk meg, ez az úgynevezett bágua térkép segítségével történik. A feng shui életterületek: bágua térkép.


Ez az etalon, ami megmutatja, hogy otthonunkat hogyan tudjuk felosztani az egyes életterületekre. A Feng shui szerint a ház magát az emberi szervezetet jelképezi. Minden egyes része megfeleltethető valamilyen emberi szervnek.


Ha a lakás valamely részében megjavítatlan, vagy rosszul üzemelő alkatrészek találhatók, az a benne élők egészségére is hatással van. Feng shui tanácsadás, harmonizálás, tértisztítás, Bach virágterápia,Tarot sorselemzés. Egészség és család területe.


Az Első Magyar Feng Shui Centrum Web-áruháza. Szilvásy Judit, nemzetközi Feng Shui tanácsadó-oktató vezetésével rendezheted át lakásod és változtathatod meg életed az itt található Feng Shui kellékek, szakkönyvek segítségével. Az ősi kínai térrendezési tudomány, a feng shui szerint az egész világot életenergia hatja át, az otthonod pedig az elsődleges tér, mely kihat mindennapi életedre, így, ha biztosítod a lakásban a pozitív energia - a chi - szabad áramlását, valamint nem engedsz szabad utat a. Jelentése valóban az, amit az elnevezése sejtet, a családnak és a családtagoknak a testi-leki egészségéért felel. Abban segít, hogy meg tudjuk őrizni életminőségünket, sőt esetleg javíthassunk rajta. Az egészség és család területe Visszatérõ egészségügyi problémákkal küz esetleg mûtétre vár?


A Feng Shui életterületeinek aktivizálása, beindítása a hozzá tartozó orvoslási eszközökkel. A csalá mint életünk egyik alappillére a feng shui szerint külön életterülettel rendelkezik, amely egyúttal az egészség területe is. Az egybeesés nem véletlen, hiszen mindenkinek a családja egészsége a legfontosabb. A hagyományos feng shui alapelveket ötvözte különféle ezoterikus, tantrikus, konfúciánus, buddhista eszmékkel, valamint népi bölcsességgel és modern pszichológiai elméletekkel. Magyar forrásokban BHS (Black Hat School) módszer, Black Sect iskola, háromajtós módszer vagy bágua-módszer néven ismert.


Ezeken belül van az egészség területe , melyet bizonyos módon kell kialakítanunk és berendeznünk ahhoz, hogy hatékonyan támogassa jó közérzetünket, testi, lelki egészségünket. Hogyan tehetjük meg mindezt, Íme néhány hatékony lakberendezési tipp a feng shui. Ha van saját kerte ha van kedve próbáld ki, hogy feng shui szerint ültess virágokat.


A csí azonnal beindul és céljaid elérése közelebb van, mint hinnéd. A kertet a bágua tükör alapján osztjuk fel. Ez a jó hír, jó hírnév, siker területe. Ide a vörös, és narancssárga színű virágok kerüljenek. Feng shui és az egészség Lakásunk, akárcsak az emberi szervezet bonyolult és összetett szerkezet.


Legyen szó munkáról, pénzről, karrierről, családról vagy szerelemről, a feng shui segítségével minden életterületünket erősíthetjük, ezáltal javítva szerencsénket, esélyeinket. A tanulás és tudás területe Színe: kék Eleme: föld A tanulás és tudás területe erősíthető a jobb iskolai jegyek megszerzése érdekében. Segít a tanulásban, az önművelésben.


Az egyik legfontosabb a feng shui báguá-térképén elhelyezkedő területek közül a család és egészség színtere, melyek egybeesnek. A kapcsolatok és karrier területe. Ideális a feng shui szerint, ha az alaprajz négyzetes, vagy téglalap alakú. Kevésbé szerencsések az L alakú alaprajzok. Mindenki ismer olyan szimbólumokat, amit a feng - shui javasol elhelyezni a Gazdagság területén, de sokan a valódi jelenzéseit nem ismerik ezeknek a szimbólumoknak, az elefánt például szerencsét hoz, de azt már kevesebben tudják, hogy csak a felemelt orrú és farkú elefánt hoz szerencsét.


Nézzünk erre íróasztalunknál ülve, vagy étkezés közben, erre legyen az ágyunk fej-vége! Lakásunk ezen területe kimondottan alkalmas dolgozószobának, műteremnek. Feng shui szimbólumok, Építkezés a Feng shui szerint, Feng shui üzletek, A karrier területe , Szerelem és csalá Színek és formák alkalmazása, Az egészség területe , Életterületek, a lakás helységei, Feng shui oldalak, Egyéni KUA szám, Anyagiak a Feng shui jóvoltából, Cikkek a Feng shuiról, Könyvek, Tanfolyamok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések