2015. augusztus 5., szerda

Örök szingli

Az örök szingli következő típusának egyetlen perc ideje sincs arra, hogy ismerkedjen. Persze nem gondolta komolyan, és reméli. A szingli elnevezés alatt itt azt értjük, hogy mindenki felelős a saját boldogságáért. Nem valakinek a függvénye, nem csatolmány, hanem önálló emberi lény.


Örök szingli

Saját vágyakkal, saját véleménnyel, saját döntésekkel. Sőt olyanokat is, akik nem voltak jelen, hiszen Andor megkérte Anna édesanyjának a kezét. Akkor ezeket a képeket biztos érted majd! A szingli ember örök kérdése: Miért nem találom meg a párom, miért vagyok még mindig egyedül? Több év sikertelen keresgélés, számos béna randi, csalódással végző párkapcsolatok…ismerős?


Te sem akarsz igazán elköteleződni, hárítasz egy komoly párkapcsolatot. Egyszerűen nem találom azt a férfit, akivel úgy érzem, leélném az életemet. Voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de egyiknél sem éreztem azt, hogy igen, őt kerestem, ő az én lelki társam és mindenem. Szakértő segítség Fordulj hozzánk bátran. Ha úgy érze kapcsolatok kialakítása terén segítségre van szüksége vagy ha szeretnéd fejleszteni maga hogy jobban működj szociálisan, ha több boldogságot és nagyobb harmóniát szeretnél az életedbe, fordulj hozzánk bátran!


Mindenkinek kell gyerek? Talán megosztó lesz ez a bejegyzés, de egy ideje foglalkoztat. Ha egy bizonyos kor után a nő nem kel el, könnyen bekerülhet az örök szingli skatulyába, de vajon ugyanez a sors vár az egyedülálló pasikra is? X után a férfiak miért.


Amikor az ember éveken át nem talál komoly párt, az ismerősei ugyanazokat a mondatokat ismételgetik. Ezerszer hallottam a „túl válogatós vagy! Elég nehéz elhinni, de akad jó pár olyan A-listás, hollywoodi híresség, aki még soha életében nem volt házas. Ezen azért lepődnek meg sokan, mivel az angyalok városa a legtöbbször a csúnya válásoktól hangos, ezért jóval jellemzőbb az, hogy valaki többször, minthogy egyszersem áll oltár elé. Szóval én nem vagyok örök szingli típus, de imádom a szabad férfiakat, akik úgy élnek, ahogyan boldoggá teszik magukat.


Jóban Rosszban - Meli az örök szingli ? Orsi szingliknek szóló eseménye nem várt fordulatot vett és több pár is összehozott. Melinek azonban nem sikerült jól, hiszen senki sem udvarol neki Dekán kívül. S ha igazából nem is hajtasz a nő kegyeiért.


Vadászgatsz, nézelődöl, s aki éppen horogra akad az lesz a jó. S nem kérdés hogy semeddig se lesz elég, minél több akad horogra annál jobb. Elvégre örök szingli vagy, nem igaz? Hogy mi az ilyen szingli sorsa…?


Örök szingli

A tökéletes férfiak mind foglaltak és akinek nincs kapcsolata, az mind ilyen. Van akkor viszont itt egy kis bökkenő… Nem lehet, hogy a cikk írója is egy ugyan ilyen “borzalmas nő” kategóriába tartozik azon férfiak szemében, akikkel találkozott? De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek.


Mt 33) Keresd Istent, az ő országát és bízz benne! Töltsd vele a mindennapokat, fogadd el tőle azt az örömöt és teljességet, amit ad és hidd el neki, hogy pontosan tudja, mire van szükséged! Színésznő, rendező, forgatókönyvíró, énekes, fotóművész, stílusikon és szertelen nő – talán ezek a szavak illenek legjobban a éves sztárra. Diane évekkel ezelőtt az „ örök szingli ” életmódot választotta, így nem csoda, ha az ujjára sosem került gyűrű, ám számos kollégájával került intim viszonyba. Röviden tömören: éves fiatal nő vagyok, egy multinál dolgozom kapcsolattartóként, folyamatosan úton vagyok ország között.


Örök szingli

Gyakorlatilag alig vagyok huzamosabb ideig egy helyen. Tetszik, hogy jövök-megyek, folyékonyan beszélek három nyelven, jól keresek, jól nézek ki, stb. Romantikus, összebújós helyekben nem szűkölködik az ország, ám arra nem sok példát találni, hogy egy röpke látogatás örök szerelemmel kecsegtetné a fiatal párokat.


Ha hisztek a mendemondáknak, kedvelitek a titokzatos úti célokat, emellett pedig szeretnétek olyan helyre. Ha olyan társkereső vagy, aki először inkább szingli társkereső oldalon tájékozódik, mert az olyanokat tömörít, akik hozzád hasonlóak, miközben kényelmes, gyors és vidám, és ott azonnal. A bipoláris zavar veszélyei Felborul az egyensúly.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések