2015. augusztus 13., csütörtök

Alkoholos viccek

Vicc , Orvos viccek ): - Ne feledje, Kovács úr, az alkohol az Ön legnagyobb ellensége! Semmi baj, doktor úr - mondja Kovács - é. Az vicc saját oldala Klausztrofóbia tartalommal kapcsolatosan Leszokni soha nem késő. A kis falu plébánosa kijön a templomból és látja, hogy Miska bácsi mint mindig, most is tök részeg.


Egy srác részegen megy haza éjjel. Másnap az apja egy nagy pofonnal köszönti. Megkérdezi a kölyök: - De hát ez miért kaptam? Vicc , élc és még négy vicc Címkék alma Balkonada találkozó begónia birsalma bodza citrom cukkini dinnye dió eper fák fánk füge Gardenexpo gomba hagymás növények húsvét kaktusz karácsony kenyér kókusz könyv körte lekvár levendula medvehagyma meggy muffin muskátli mák nárcisz Nőnap orchidea paradicsom rózsa sajt.


Az alapvető kérdés, amibe mindig újra és újra belebotlom, a ki alkalmazkodjon a másikhoz kérdése. Számomra egyértelmű a válasz: mindkettő. Börtön viccek Brutális viccek Buziviccek Fa.


Lepd meg a haverokat, szeretteidet, vagy akár saját magad és válassz ajándékba egy igazi különlegességet! Válogass alkoholos ajándék öltetek között és a hatás nem marad el! Részeg viccek ) Úton a hotel felé a pityókás utas a taxi hátsó ülésén vetkőzni kezd. Leveszi a zakóját, már az ingét gombolja, amikor a sofőr ráförmed:-Uram, hagyja abba a sztriptízt, még nem értünk a szállodához. Móricka, pistike viccek A legjobb viccek egy helyen.


Móricka kezében egy alkoholos filc, s hatalmas nagy C betűket rajzol kishúgára. A rendőr leállít egy hölgyet. Hát, sajnos nincs nálam. Már negyedszer vonták be alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt. Pikáns viccek ) - Szerinted hány éves lehet az én anyukám – tudakozik a feleség a férjétől.


Alkoholos viccek

Drágám, én zenetanár vagyok és nem régész! Igen, megoperálták, de sajnos az epéje bent maradt. A meggylikőr házilag egyszerűen, könnyen elkészíthető kényeztető alkoholos finomság. A női itóka a nap érlelte meggy összes zamatával kényeztet a hideg téli estéken.


Pócza Csabáné Irénke árulta el, Ő hogy készíti. Lemegy egy nõ a Balatonra, és este szállodát keres magának. Minden hely foglalt, míg végre az egyik hotelben azt mondja a portás: - Nálunk van éppen egy négyágyas szoba, ahol már van három férfi, és azok addig kefélik magát, amíg egy találós kérdést ki nem talál. Strand viccek - Nézz, hogy láss a világban ! A strand az a hely, ahol a szépség revansot vesz az okosságon.


Alkoholos viccek

Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. See actions taken by the people who manage and post content. Advent Alkoholos Italok. Az alkoholos májkárosodás leggyakoribb kezdő tünete a zsírmáj, ekkor a májsejtekben túlzott mennyiségű zsír halmozódik fel. Kialakulása a huzamos ideig tartó, állandó megterhelés következménye.


A zsírmáj a szerv enyhe megnagyobbodásától eltekintve tünetmentes, de a májfunkció-vizsgálat már képet ad állapotáról. Pártsemleges oldal vagyunk, így nem áll módunkban igazságosan megosztani a nép nyelvéről fakadó verseket. Ne feledha valaki felbosszant,az arcodon izom rándul össze.


Idézet minden mennyiségben! De csupán izom kell ahhoz,h kinyújtsd a kezeés pofán vágd vele az ilyen seggfejeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések