2015. augusztus 17., hétfő

50 Születésnapi köszöntő beszéd

Születésnapi köszöntő A jó Isten éltessen sokáig téged! Kívánok néked megannyi szépet, Boldogságot annyit mint csillag az égen,. Az ezt követő kerek születésnapi évek is nagy jelentőséggel bírnak és az 50. Néhány dolog véget ér, mert némely dolog veszendő. Mögötted áll, ez a múlta furcsa film, s bizarr rendezés, És az elszaladt évek mögött mennyi-mennyi szenvedés.


Invigorate Physical Therapy and Wellness. Az én szívem kis óra, szeretet a rugója. Ami csak azt ketyegi, hogy a Te szívedet szereti. Mikor a kiskertemben jártam, kedvesem mit hallottam?


Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte. Igen kedves ünnep van ma, a te születésed napja. Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá. Születésed napja nagy nap, S amit adhatnék Neked: Életed Kertjében ne nyíljon más Csak örök Boldogság, Szeretet.


50 Születésnapi köszöntő beszéd

Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen, Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen. Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza, Öröm érjen utadon, bánatot oldozza. A szó elszáll, az írás szárnyakat ad! Mit állsz ott tétlen, sétálj be szépenItt vár már rád a nagy csapatSzáraz a torkunk, üres a gyomrunk,Az ünnepelt te vagy! Hé, hé, hé öreg harcosNe titkold el a könnyeket,Hé, hé, hé köszöntünk tégedet!


VERSEK,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. A születésnap mindig fontos ünnep egy ember életében, még akkor is, ha igyekszik eltitkolni, hány éves is valójában. Az ünneplés különböző lehet, van aki a féktelen bulizást szereti inkább, és a nagy tömeget, van aki viszolyog tőlük, és inkább egy szolid tévé-torta-ajándék-tévé kombóval szeret inkább túl lenni rajta.


Fél évszázad hosszú idő, ez alatt több nemzedék is felnő. Boldogságban, egészségben légy gazdag, mindent megkapj amit az élet még megadhat. Tőlem ezt a kis köszöntőt kapo kívánok Boldog 50. Privát üzenet Az attól is függ hogy mit mondj,hogy kik lesznek jelen? Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta.


Bob Hope) A legjobb módja annak, hogy emlékezz a feleséged születésnapjára, az, ha egyszer elfelejted. Prochnow) Egész életemben akartam lenni valak. Most már látom, hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom.


Fejezze ki gratulációját házassági évfordulóra üdvözlőlappal! A házassági évforduló megfelelő alkalom arra, hogy köszönetet mondjunk párunknak az együtt töltött szép napokért, vagy megünnepeljük szeretteink egymás iránti elkötelezett szerelmét. Versek a Kárpátok öleléséből. Ma neked nő a virág, mely ontja csodás illatát s neked érik a gyümölcs, ami beszívja a hajnal harmatát. Ha jő az este s megjelennek a csillagok, hidd el, ma neked ragyognak és az égre azt írják BOLDOG.


More information Find this Pin and more on eves hazassagi evfordulo kepek by Imre Papp. Eddig 4alkalommal nézték meg. Ha két ember az ötvenedik születésnapját ünnepli, akkor lehet, hogy egyikük minden további nélkül kétszer annyi élményre tekinthet vissza, mint a másik.


Lepd meg szerettedet személyre szóló születésnapi idézettel! Szórd szét kincseid – a gazdagság legyél te magad. Nyűdd szét díszeid – a szépség legyél te magad. Szívét lepte el a bánat, sors verte az én anyámat. Bánatkendőt hordott fején, nem tudta, hogy mi a remény.


A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged! SZÜLETÉSNAPI KÖSZÖNTŐ Makay Sándorné Lengyel Annamária művésznőnek Egyszer volt, hol nem volt, prímabalerina, Nem mese, valóság, Te színpad csillaga. Eltelt vagy év, aki él, mind itt van, Szerető családo barátok, nagy számban.


Nagy ünnep a mai, Összejöttünk páran, csupa jót kívánni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések