2015. augusztus 7., péntek

16 Hónapos baba fejlesztő játékok

A -hónapos gyermek már egyre ügyesebben közlekedik a lépcsőn is, mire másfél éves lesz, kis segítséggel gond nélkül fellépked rajta. Felfelé mindig könnyen megy, de lefelé csak segítséggel képes haladni, ezért vigyázni kell rá. Minden bútorra és megmászható dologra fel tud mászni.


16 Hónapos baba fejlesztő játékok

Sípoló, zajos, zenélő játékok : élvezi, ha újból és újból meghallgathatja ugyanazt a dallamot, ha önállóan hangot tud csiholni a játékból. Hónapos babákkal milyen fejlesztő játékot szoktatok játszani? Egyáltalán mit játszotok velük? Milyen fejlesztő játékai vannak amit szeret is és hasznos is?


Már néha úgy érzem unja a játékait meg engem és már nincs ötletem mit játszani vele ami újdonság és érdekli is. Készségfejlesztő babajátékok, kreatív baba játékok újszülötteknek, pár hónapos vagy egyéves gyermekeknek. Mozgásfejlesztés, érzékelésfejlesztés fejlesztő baba játékok segítségével. Kapcsolódó cikkeink fejlesztő játékok témában: Játsszunk okosan a babával! Ezt tudjuk elősegíteni a baba korának megfelelő játékokkal.


Előző cikkünkben sorra vettük, hogy mit tud a baba és milyen játékok valók neki az első hónapban. Most bemutatjuk, hogy 7-hónapos kor között milyen játékokkal tudjuk fejleszteni a babák szem-kéz koordinációját. Mit tud a baba és milyen játék való neki? A Maximilian Families egy kedves vidám építőjáték termékcsalád.


Engedd szabadjára a fantáziád és fejleszd kézügyességed és mozgás koordinációd egy szuper építőjáték keretein belül. A macicsalád csak arra vár, hogy felépítsd szeretett otthonukat és mókával és kacagással teli időt töltsd el társaságukban. A baba a korábban megkedvelt fogni-, rázni-, ütögetni- és rágcsálnivalókkal most is szívesen játszik, újabb és újabb aspektusokból megvizsgálva őket. Babajátékok hónapos kortól.


A legjobb, biztonságos, minőségi bébijátékok vásárlása, rendelése egyszerűen. Játékok újszülöttnek, 1-hónapos babának. A legjobb játékok babáknak az Okosjáték játékbolt és webáruházban.


Babalátogató ajándék ötleteket szeretnél kapni? Megkerestük számodra gyerekjátékok legjobb választékát. Ha nem a tucatot, hanem az igazán jót keresed! Tekints meg hatalmas választékunkat és válaszd ki a számodra szórakoztató játékokat.


Ha gyermeked nehezebben melegszik bele a társasági helyzetekbe, általában félénknek nevezik. Holott lehet, hogy csak egy kis segítségre van szüksége, bátorításra, hogy ő is belevesse magát a „buliba” a gyerekek közt, vagy bármilyen családi összejövetelen. Célunk, hogy minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal próbáljuk megkönnyíteni a kisgyermekes családok kihívásokkal teli hétköznapjait.


Ehhez a babavárás előkészületeitől kezdve a gyermek 3-éves koráig szükséges mindennapi fogyasztási cikkeket – a pelenkáktól a bébiételeken át, a kozmetikumokon keresztül a fejlesztő játékokig – megbízható. Ti szülők, tudtok abban segíteni, hogy gyermeketek testileg és lelkileg megfelelően fejlődjön. Babaúszás és babamasszázs oktatóként, megfigyeltem, hogy a rendszeresen masszírozott babák és a rendszeresen babaúszásra járó gyermekek sokkal nyitottabbá és barátságosabbá válnak, valamint általában gördülékenyen és jól fejlődnek szellemileg, testileg és lelkileg.


Manapság egyre inkább kezdik felismerni a tudósok és a tanárok is, hogy a tananyag jobban megmarad a gyermekek fejében, ha azt játékos formában tanulják. A második félévben a játék akkor jó, ha történik vele valami, amikor a baba manipulálja. Gondoljunk a régi, dobozból kiugró paprikajancsira.


Felhúztuk = csináltunk valamit, előugrott = történt valami. Kibújnak a felső középső metszőfogak (éves korig) és ez alsó szélsők ( hónapos korig). A fog áttörését megelőző 2-napon a baba nyugtalan, fokozottan nyáladzik, éjszaka felriadhat és hőemelkedése is lehet, a fogínyen egy kis gyulladt udvar képződik és egy kékes-átlátszó hólyag jelenik meg. Fejlesztő játékok 6-hónapos korban.


16 Hónapos baba fejlesztő játékok

A nyár elsősorban a szabadban eltöltött időről és a játékról szól, de akkor sem kell unatkoznunk, ha eső vagy éppen a rekkenő hőség miatt lakásba vagyunk kényszerítve. A hónapos baba fejlődése: játék és tanulás. Nagyon hasznos lehet ebben a korban a játszószőnyeg, babahíd használata, amire érdekes játékokat akaszthatsz fel kisbabádnak, ő pedig gyakorolhatja, hogyan nyúljon az egyes tárgyak felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések