2015. augusztus 18., kedd

Első randis kérdés

Ehhez néhány figyelmesen megválasztott első randis kérdés is a segítségünkre lehet. Mielőtt ezekkel foglalkoznánk, nézzünk néhány kommunikációs alapszabályt: – Kevesebb beszé nagyobb figyelem. Első fázis: A találka első tíz perce Ezek a kérdések kulcsfontosságúak, ezek azok, amiket feltesztek egymásnak, rögtön az üdvözlés után.


Első randis kérdés

A legtöbb persze unalmas klisé, de egy kellemes alaphangulatot biztosíthatnak az első találkozáshoz, és egy-egy közhelyes mondatból pedig remek beszélgetés alakulhat ki. Mindenkinek van randis élménye. Az első főleg egy meghatározó alkalom, eldől(het), hogy lesz-e folytatása a kapcsolatnak. Ebben a részben arról kérdeztük az embereket, hogy szerintük.


Hogyan ért véget az előző párkapcsolatod? Talán nem valami tapintatos kérdés , de nagyon is fontos az erre adott válasz. Gyanús lehet például, ha valaki kizárólag az exét hibáztatja, ez arra utalhat, hogy nem hajlandó felelősséget vállalni a tetteiért. Tele van az internet hamis tippekkel, tévhitekkel az első randi kapcsán, biztos vagyok benne te is beleakadtál ilyenekben. Azért hoztam létre ezt a cikket, hogy minden hamis adatot eloszlassak az első randi szabályairól, illetve hogy hasznos tanácsokat adjak mindenkinek, aki garantált sikert akar a kiszemelt lánynál!


Első randis kérdés

A teljes ismeretlenség zavarba ejtő, mert nem tudjuk, hogy milyen reakciókat várhatunk, milyen témaköröket kerüljünk vagy hozhatunk szóba, viszont oly sok a felfedezetlen terület, a fekete lyuk, így képtelenség a randi 1-órája alatt kifogyni a témákból. Az első randi könnyű és egyúttal nagyon nehéz feladat elé állítja a feleket. Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Ettől a kérdéstől elvileg bárki szerelmes lesz önbe - Amerikai pszichológusok szerint semmi sem mélyíti úgy el az intimitást egy párnál, mint ez a kérdéssor.


Ha az örök szerelmet nem is garantálja, első (valahányadik) randira tényleg jó lehet. Első randin az első szó elött ilyen cetlire az őszinte válasz szerintem az Igencsak. Majd ha oda jut a kapcsolatunk elmondom.


Aki egy technikailag vadidegennek lát neki elmondani a traumáit egy passzív-aggresszív kérdésre az meg is érdemli amit kap cserében az élettől. Ez egy könnyű kezdés lehet az első randis beszélgetésnek, hiszen akár étterembe, akár kávézóba vagy bárba mentek, úgyis inni fogtok valamit. A válasz nem csak az ízléséről, de az életmódjáról is árulkodhat. Ha ugyanazt mondjátok, meg is van az első közös érdeklődési pont. Jó, ha már az első randin kiderül, azonos helyen szerepel-e értékrendetekben a család.


Arról nem is beszélve, hogy ha valaki rossz viszonyt ápol a szüleivel, nagyobb az esély rá, hogy képtelen egy normális párkapcsolat kiépítésére és az elköteleződésre. Az ajándéknak van még egy olyan előnye, hogy ezzel meg is van az első beszélgetős témátok. A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út – tartja a mondás és ha tényleg így van, akkor érdemes alaposan felkészülni az első otthoni randira. Míg az első pár randi általában étteremben vagy szolidabb kajáldában zajlik, ahol a férfi fizet – úgy az otthoni randikra a nőknek illik készülni egy finom vacsorával. Mi a legjobb hely első randihoz?


Szerintem az a legjobb, ha kozosen kitalaljatok. Eleinte szerintem eleg ha kimozdultok kicsit a termeszetbe. Háromféle első randi létezik: az első fajtánál már azonnal tudjuk, hogy nincs miről beszélgetni, a másodiknál mindenre kíváncsiak vagyunk a másikból (bár lehet, hogy nem csak beszélgetnénk), a harmadiknál pedig még kétesélyes a dolog: lehet, hogy a beszélgetésen múlik maj lesz-e második randi.


Akárhány évesek is legyünk, akárhány randin túl, ez a kérdés azért mindig felmerül. Igazán tuti recept, ami mindenkinek minden körülmények között biztosan beválik, sajnos nincs, viszont vannak gondolatok, amik segíthetnek. Nem kérdés , hogy ha sok dolgot kell magaddal cipelni, egy hátizsák kényelmesebb és egészségesebb, mint egy oldaltáska. De hogyan illeszthetnéd be a ruhatáradba?


Első randis kérdés

Ha eddig azt gondolta hogy a hátizsákot csak az iskolások hordják, mutatunk néhány oufitet, amitől megváltozik a véleménye és megjön a kedved a táskaviseléshez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések