2015. augusztus 26., szerda

Eladó ház vecsés

Eladó ház vecsés

Havonta több millióan választják az ingatlan. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Nem látszatkeltő a haszon érdekében sem. Reális,őszinte gondolkodású.


Eladó ház vecsés

VECSÉS - ELADÓ CSALÁDI HÁZ – KIVÁLÓ VÁLASZTÁS! Az ingatlan MAGAS SZÍNVONALON KIVITELEZETT, tágas terekkel rendelkezik. Vidékre költözni vágyóknak ajánlom! Az udvar viakolorral lerakott, több autó számára is kényelmes beállást biztosít, mindamellett hogy a telken található egy garázs, ahol a vegyes tüzelésű kazán kapott helyet. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Pest megye, Gyál központjában, önálló tégla családi ház 6nm-es telekkel eladó. Nyílászárók kicserélve, három rétegű üveggel szerelt ablakok. A szuterén garázs szintje 110nm kényelmesen elfér két nagyobb autó is,.


Eladó ház vecsés

Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó vecsési ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Vecsésen nm-s családi ház eladó ! Az épület remek elhelyezkedése miatt kiváló lehetőséget biztosít az ingázók vagy a reptéren dolgozók számára. Az épülettől 1méterre található a Volánbusz megálló Kőbánya - Kispest végállomással, 2méterre a BKV 200E. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: m2-es szobás felújított Ház - Vec.


A főépületben önálló, külön bejárattal rendelkező lakás van, továbbá egy. Házikó Ingatlaniroda- Eladó családi házak Budapest környékén. A sikeres ingatlan értékesítés legfontosabb alappillére, hogy ingatlanát megfelelően árazzuk be. Lépj kapcsolatba a hirdetővel. Teljes név A mező kitöltése.


Nagycsaládosak ,vállalkozók,összeköltözők figyelmébe ajánlom! Akár egy nagy házként, vagy teljesen különálló lakásokként is használható. A ház szobával és 3m²-es telekkel rendelkezik. A fürdőszobában egy hatalmas hidromasszázs sarokkád kapott helyet.


A meleg víz ellátásáról okos bojler gondoskodik. A közelben iskola, óvoda ,játszótér, kisbolt, zöldséges, gyógyszertár is megtalálható. A házba egy m2-es fedett teraszról lehet belépni. Földszinen egy amerikai konyha nappali és egy kádas fürdőszoba van. Az emeleten két szoba, egy gardrób és egy fürdőszoba található.


A lakáshoz saját m2-es műfüves kert tartozik. Kattints a galéria megnyításához GALÉRIA kép. A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. A házban két különálló lakás található, melyet egy hatalmas fedett terasz.


Awesome DIY Woodworking Projects and Products - Duration: 21:08.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések