2015. augusztus 20., csütörtök

Bika nő bika férfi kapcsolata

Bika nő bika férfi kapcsolata

Hűséges és függő természetű, csak gyakran melléfog partnere kiválasztásában s ilyenkor, ha valami nem sikerül, szívesebben halad tovább a megkezdett úton, mintsem hogy válás mellett döntsön. Tudása vitathatatlan, amire büszke, sőt, olykor beképzelt is. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak.


A BIKA hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. Ahhoz azonban, hogy megfelelőnek tartsa magát a birtoklásra, az kell, hogy valakinek érezze is saját magát. Ezért addig megbízható társ, amíg fontosságát éreztetik vele. A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged.


A Bak nő magabiztos, megjelenése hűvös és elegáns, valójában azonban társaságra és huncutságra vágyik. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos. Leírom eddig mit tapasztaltam. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Kapcsolatuk gyermekáldás nélkül szinte elképzelhetetlen. Bikának, mint a Baknak fontos a csalá nagyon jó szülő válik belőlük. Sok benne a szeretet, és remek barát.


Képes csinosan öltözködni kevés pénzből is. Jó háziasszony, s mert szeret enni, hajlamos az elhízásra. Az ésszerűségre törekszik.


Szempont, hogy amire vágyik, azt úgy szerezze meg, hogy lehetőleg minél kevesebbet kelljen azért tennie. Nagyon érzékeny az illatokra, és ne rázzon meg túlságosan, ha beindul a testnedvek természetes illatára is. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.


Bika nő bika férfi kapcsolata

Bika nő - vízöntő férfi ? Mi stabilitásra, és nem holmi „fecsegésre” vágyunk. De ez szinte minden szemben álló jegyről elmondható. Mindig a látszat mögött bújik meg az igazság. Kedves, türelmes, romantikus, hűséges, elég jól ki tud jönni másokkal, de azért neki is lehetnek problémái más csillagjegyekkel, például az Oroszlánnal, és a Vízöntővel elég sok konfliktusa lehet. Szereti a luxust, szeret csinosan öltözködni.


Ha megkapja azt, amire vágyik, akkor hűséges típus, azonban, ha elhanyagolják, máshol keres vigaszt. Ha mindig vannak új célok, tervek, akkor egész jól működhet két Kos kapcsolata. A tűz és a féltékenység színe. Viszont hűséggel, megbízhatósággal és türelemmel jutalmazza a partnerét. Vonzó: a Bak kékeslilája.


Kerülendő partner: a Halak férfi túlságosan álmodozó egy Bak nőhöz. A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki. A BIKA FÉRFI : Nem kimondott szép alkat, de van benne valami vonzó, erotikus kisugárzás. Egyszerû, és nem nagyon érti a tréfát. Ha megszakad egy kapcsolata - ami többnyire nem rajta múlik - hosszas veszekedéssel, pereskedéssel válik meg feleségétõl és gyermekeitõl.


A Rák férfi érzékeny, szerelmes és legtöbbször a család áll a prioritási listája tetején. Ha szeret egy nőt, akkor nagyon figyelmes, szerető és gondoskodó. Vízöntő nő és skorpió férfi kapcsolata mennyire működne? Működik a kapcsolat hosszútávon?


Bika nő bika férfi kapcsolata

Skorpió férfi és bika nő ! We want to do everything possible to deliver the best snacks to you. So please share with us about. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Válassz horoszkópjaink közül, mi a csillagok állása alapján készítjük el neked a napi horoszkópokat. A kedvesével szemben is elég szűkmarkú, partnerét visszafogottságra ösztönzi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések