2014. december 10., szerda

Fekete névjegykártya

Fekete névjegykártya

Névjegykártya készítés online. Tervezd meg saját, egyedi névjegykártyádat! Prémium minőségű nyomtatás, gyors kiszállítás az ország egész területén. Fekete névjegykártya készítés.


A klasszikus, fekete nyomatú névjegykártya mindig elegáns, avagy a kevesebb néha több! A névjegykártya minőségét leginkább a használt papír minősége határozza meg. Fontos az első benyomás! Minőségi és egyedi néjegykártyák tervezését és kivitelezését vállaljuk elérhető áron!


Szabványosan 9x5cm-es, 300gr. Rendelje meg most névjegykártyáját online! Digitális névjegykártya nyomtatás. Hasonlítsa össze az árakat!


Minden méret izlés szerint választható, felár nélkül. Amennyiben nem tud választani a fenti méretek közül, munkatársaink segítenek a kiválasztásban. Hogy megkönnyítsük döntése tekintsd meg a névjegykártya minták menüpontot, és rendeld meg ingyenes papírminta csomagunkat. Sokak szerint a névjegykártya készítés már teljesen felesleges a 21. Egy jól megtervezett, stílusos, minőségi névjegykártya része a profizmusról kialakított első benyomásnak.


Egy szép, igényes névjegykártya akkor is felhívja a figyelmet a termékére, szolgáltatására, amikor Ön épp nyaral vagy vásárol, csak hagyja, hadd tegye a dolgát! Az online Netnyomda professzionális minőségű névjegykártya készítést biztosít az Ön számára, legyen az karton vagy plasztik alapanyagú, fekete -fehér vagy. Bélyegző készítés egyéni vállalkozóknak - COLOP Printer IQ bélyegző (fekete kerettel)A Printer IQ fekete műanyagházas szövegbélyegző a COLOP. Magas színvonalú, precíz és megbízható minőségű nyomdai és grafikai szolgáltatásokat nyújtunk rövid határidővel. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Fekete névjegykártya

Lévai Richár a pécsi RG Stúdió marketingspecialistája elmondja, hogy szinte a legfontosabb, hogy felismerhető és emlékezetes legyen a kártyánk. Nyomtatás: egyoldalas vagy kétoldalas, színes vagy fekete-fehér nyomtatásra is van lehetőség (az ár minden esetben ugyanannyi!). FRIX HAIR DESIGN névjegykártya. Bóna Barna fotós névkártyája.


Mosolyvár névjegykártya. Mély zöld névjegykártya. Társaságunk hosszú távon kíván piacvezető szereplőként jelen lenni a magyarországi irodaszerkereskedelmi szakmában és ezzel párhuzamosan növelni kívánja kereskedelmi tevékenységét Közép- és Kelet-Európában, ahol szintén meghatározó piaci szereplővé kíván válni. Nem kell mást tennie, küldje el e-mail-ben a névjegykártyához szükséges adatokat (név, telefonszám, cím, e-mail), logót, vagy látogasson el hozzánk személyesen és perc alatt megszerkesztjük névjegykártyáját.


Fekete névjegykártya

A-Z regiszterrel zsebek mérete: 66x1mm. Rolodex névjegytartó forgó,nyitott 400db-os fekete. A fekete -fehér mindig elegáns, avagy a kevebb néha több! Domináljon az alapanyag minősége és egyedisége! Alumínium névjegykártya tartó, fekete (fém névjegytartó) - Alumínium névjegytartó kb.


Ez az egyszerű, letisztult elrendezés professzionális arculatot kölcsönöz vállalatának. Ha valaki ellátogat üzletünkbe, sokszor elsőre szemet szúr neki, hogy munkáink között nagyon sok a fekete -arany névjegykártya. Ez a kombináció örök klasszikus, mivel a fekete papíron arannyal nyomott névjegyek elegánsak, exkluzivitást sugallnak, és nagy előnyük, hogy időtálló stílusúak, így a végeredmény egy igazán elegáns névjegykártya , ami emeli a renomédat. Bármilyen méretet is tervezünk, a kifutó 2-mm-es értékét rá kell számolni a kész méretre. Nagyon fontos pozicionálási elem, az un.


Durable Telindex forgatható kartotékozó 5db névjegykártya számára, fekete Cikkszám 6. Aricolors Stúdió belvárosi gyorsnyomda - névjegykártya , bélyegző, egyedi naptár, egyedi határidőnapló, szórólap, honlapkészítés, digitális fekete. A kártya lehet egyoldalasan, kétoldalasan nyomtatva, fekete -fehér, színes, laminált (matt vagy fényes) vagy lehetséges kreatív papírra (színes és a felületében minták vannak) nyomtatva. Az alap kártyákat 300gr-os fényes vagy matt műnyomópapírra nyomtatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések