2014. december 9., kedd

Gazdag nő társat keres

Te sem, tegyünk egy próbát! Barbara, Budapest, I. Csak pozitívan, rendületlenül a célod fele, sose add fel ! Férfi keres társat Nyugdíjas vállakozó vagyok, dolgozom elsősorban azért, hogy ne unatkozzak és ne törjem meg az életem során megszokott ritmust. Tavasztól őszig a hétvégeket a nyaralóban töltöm. Szeretek kerékpározni, sétálni, túrázni, utazni. Rendszeresen sportolok heti három alkalommal az uszodában kezdem a napot.


Gazdag nő társat keres

Gyors és részletes keresés társkeresés apróhirdetés rovatban. Hölgy keres urat az aprohirdetes. Egy igazi társat , barátot, egy férfit, a másik felem, életem utolsó harmadára. Szeretném mindezt megtalálni egy korrekt, fiatalos, aktív, pozitív gondolkodású, és év közötti úr személyében, aki tud szeretetet fogadni és adni, rendezett anyagi és élet körülmények között él és korához képest megőrizte még az egészségét. Tehát nem azzal kezdte, hogy megbízható, érett, figyelmes stb.


A nők a pofátlan ösztöneik miatt mindig “felülről” választanak társat , vagyis akinek magasabb a státusza és aki többet keres. Ja és gazdag nőkkel hol lehet ismerkedni akik fizetnek a szexért? Egy kis faluban egyedül élek a saját házamban. Nő keres társat Széles érdeklődésű, érettségizett,nyugdíjas, molett, özvegy nő vagyok. Gyakorlatilag, egyedül is megvagyok, de hiányzik a szeretet és az intim kapcsolat.


Szeretnék egy barátot, egy kedves, udvarias, jólelkű, normális anyagi helyzetben lévő férfi személyében. Nő férfit hirdetések Magyarország területén. Egyedülálló anyuka vagyok normális kulturált társat. Ha a nő csak anyagilag áll gyenge lábakon, ám a saját virgácsai csinik, ingyenesen regisztrálhat az oldalon. A férfiak viszont csak úgy ismerkedhetnek, ha fizetnek, mint a pinty.


A szolgáltatást reklámozó videó címe: “A racionális nők gazdag férfiakkal randiznak”. Koh Samui az úticélom, ahol már voltam többször is. Motorozás, tengerparti és medencés fürdés, finom ételek, masszázs. Koh Taora pár napra, ahol még nem voltam, snorkelezés.


Szállás külön szobában. Ha van kedve kérdésed írj. Egy hete jelent meg a blogon a “Negyvenes férfi társat keres (ne)” című bejegyzés – a címére kattintva olvasd el, ha akkor nem láttad. Jött az írásra pár nagyon konkrét, aranyos, vicces és megható történet, így a témát folytatom és most megmutatom az egyik olvasói levél alapján a női oldalt. A legjobb helyen jársz!


A molett társkereső oldal folyamatosan új társkeresőkkel bővül. A nagyon gyors és ingyenes regisztrációt követően, egészítsd ki a profilo tölts fel magadról fényképet és máris kapcsolatba léphetsz a molett társkereső hölgyekkel vagy férfiakkal. Tudom, „arra” a pasik nagy részének minden nő megfelel, de ha „arra” keres csupán, azt ne nálam keresse. Ez a hirdetés túl komoly ember képét mutatja, de ne aggódjon a kedves jelentkező!


Tudok nagyon lökött lenni és lételemem a humor, persze lehetőleg a jó ízlés határain belül. Anna negyvenes, egyedülálló. Se nem szép, se nem csúnya, de csinos. Amit köztisztviselői fizetéséből megengedhet magának, azt mind magára költi. Túl számos kapcsolaton – hosszún, röviden -, kitartóan keresi az Igazit.


A társat , a másik felet, a nagy szerelmet. Elárulom, nem a nyílt durvaság volt igazán sebző, sokkal inkább az, amikor valami olyan kis reményteljesnek indul, aztán a századik levélváltás után kiderül, a másik csak lelki társat keres , ennél neki mégse kell több. Ingyenes társkereső, társkeresés akár regisztráció nélkül is!


A megegyezéses alapú kapcsolat lényege, hogy egy fiatal, kellemes lány vagy fi ú időt tölt egy idősebb, tehetős úrral vagy hölggyel, és cserébe élvezi partnere nagylelkűségét. Ha nem szeretne hirdetni, csak társat keresni, nem szükséges regisztrálnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések