2014. december 5., péntek

Szerelmi horoszkóp 2019 augusztus

A hónap elején szerelmi téren nem várható fejlemény, bár bizonyos fokig az is biztató, hogy az ön hetedik sorsterületén a Merkúr elindul előre. A hónap közepén a Hold együttáll a Szaturnusszal az ön első sorsterületén, egy régi ismerősével összefuthatnak, de önök inkább csak. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre.


Szűz ( augusztus 23- szeptember 22) A Szűz jegyűek ebben a hónapban teljes összhangban élnek a párjukkal, nagyon kompromisszumképesek lesznek a havi szerelmi horoszkóp szerint. Nehezen lehet majd kihozni a sodrából, főleg a szerelmével szemben. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Az ellazító június és a forró, pörgős július után narancsos naplementéivel, langyosan fújdogáló szellőjével elérkezik a nyugalmas, andalító, romantikus augusztus.


A hónap nagy érzelmeket hozhat: most sokak életébe köszönthet be a szerelem, vagy ölthet euforikus méreteket a. Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni. Rák: A mai napon úgy érezhete a legjobb az lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ma tényleg minden összejön, de pozitív értelemben! Valahogy mindig a megfelelő helyen és időben vagy, így nem maradsz le egy fontos infóról, lehetőségről, sőt még jutalomról sem.


Minden simán megy a mai napon, még akkor is, ha nehéz ügyeket kell rendezned. Próbáld meg a társad szemével látni a világot, és nem lesz gondod. A szerelmi ügyeid azonban másként alakulnak, mint ahogyan remélted. Skorpió: Ha munkáról van szó, akkor minden gördülékenyen alakulhat.


Nagyon döcögősen indul a reggele legszívesebben az egész napot az ágyban töltenéd. De sajnos muszáj felkelned és melózno ha pedig már így van, próbáld meg élvezni és kihozni a helyzetből a maximumot! A lehetőségek bősége nehezíti döntésed - az összetartozást vagy a szabadságod válaszd – e? Egy utazás - főleg külföldön, a tengerparton - fontos szerepet játszhat szerelmi életedben - kedves, biztató, elfogadással és szeretettel teli mosolyod mindenhol levesz mindenkit a lábáról.


Szerelmi horoszkóp 2019 augusztus

Augusztus havi szerelmi horoszkóp Kos A havi horoszkóp sorai mellett érdemes figyelned a szerelmi horoszkóp tanácsaira is. Választanod kell, siker vagy szerelem? Csak rajtad áll, hol érzed majd magad boldogabbnak. Meglévő kapcsolatodban egy különleges kéréssel fordul hozzád a párod.


A csillagjegyek között erre mondják, hogy a leginkább nőies jegyeket hordozó, mert egy életet át tudnak álmodozni, folyton az igazira várva ábrándjaiban merül el. Talán ezzel magyarázható épp, hogy amikor a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá. Júliusi szerelmi horoszkóp : a vágyaid most beteljesülnek. Rálelsz arra, aki képtelen neked ellenállni. Az augusztus már nem csak a meteorológusok szerint, a csillagok alapján is perzselőnek ígérkezik.


A csillagok állása szerint a nyár utolsó hónapja több csillagjegy szülöttjének is nagy meglepetéseket ígér, igaz, nem mindegy, hogy hogyan. Lesz, akire külföldön kacsint rá a szerelem, de olyan is, akinek egy baráti. Nyilasoknak arra, hogy változtassanak életükön, mindazon, amivel elégedetlenek. Sőt, lehetőségük nyílik arra is, hogy továbbtanuljanak és képezzék magukat, ami által még sikeresebbek lehetnek a szakmájukban. Szakmailag és anyagi szinten egyaránt sikeres év előtt állnak.


Ide vagy oda munkanap, a rövid hétvége, a te szerelmes szívedet senki nem tudja elvenni! Ragyogó napsugárként hódítasz akárhol vagy - legyél bár szabadságon, vagy munka közben - igazi király vagy, ráadásul érzelemmel is teli. Elárulja napi szerelmi horoszkópod! A májusi energiák változásra, szenvedélyességre ösztönzik a csillagjegyeket, akik között lesznek, akik félreléphetnek.


Szerelmi horoszkóp napról-napra. A közös fotók, a szerelmi idézetek, na meg az egyedülálló felirat persze egyértelművé teszi a kérdést, de gondoltad volna, hogy a közösségi oldal akkor is tudja, mi a helyzet a szerelmi életedben, ha erről semmi konkrétat nem osztasz meg? Most eláruljuk, ez hogy lehetséges!


Mit rejt a most következő hét nap számodra? Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt.


Ebben a hónapban felértékelődnek az érzelmi kapcsolatok, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikálásra és a felmerülő problémák megoldására. Bakokra nézve, hogy akiknek a szerelmi élete rendben lesz, annak az élete egyéb területei is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések