2014. december 23., kedd

Xv kerület képviselő jelöltek

Hajdu László országgyűlési képviselő (DK), a kerület korábbi polgármestere szerint a MÁV és a főváros csak pingpongozik ezzel az égető problémával, illetve a XV. Deschelák Károly újonc a XV. A 4-es választókörzet képviselőjét tanácsnoknak választották meg, feladata a fővárossal és a kerületekkel közös ügyek koordinálása lesz.


Németh időközi választáson győzött nemrég, de nagy a politikai harc a kerületben, mert jobb- és a baloldal rendre egymásnak feszül. Tóth Veronika önkormányzati képviselő XV. Gondolataim és közszerepléseim aktuálpolitikai és közéleti.


Polgármesterjelöltek sorsolt sorrendje 1. Németh Angéla Momentum Mozgalom, Demokratikus Koalíció, Magyar Szocialista Párt, Párbeszéd Magyarországért Párt, Lehet Más a Politika 2. Mézeskalács téren, egy 6. A listából kiderül, hogy a XV. László Tamás korábbi polgármester, jelenlegi országgyűlési képviselő indulhat. A most bemutatott térképen folyamatosan frissítjük, hogy az egyes választókerületben kik lesznek a jelöltek. Ingatlanhirdetések a legtöbb képpel Budapest XV.


Xv kerület képviselő jelöltek

Ara-Kovács Attila száll ringbe a mandátumért. A kerület nyolcvanezer lakosából kicsit több mint ezren járulhatnak majd az urnákhoz. Nem ismerjük életrajzát vagy programját, de annyit tudunk róla, hogy egykor fővárosi tűzoltó volt, valamint XVII. Iskola után már a Löevey Klára Gimnzáiumba járt, majd a Pázmány Péter Katolikus Főiskola hallgatója volt. Bemutatta képviselőjelöltjeit a Demokratikus Koalíció.


Nemes Gábort, az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnökét indítják el. Az időközi egyéni választókerületi választáson induló jelöltek , a szavazóhelyek, a kapcsolódó választópolgári kérelmek és a további lényeges információk megtekintéséhez kattintson a lenti linkre. A Vközzétette azon ellenzéki jelöltek nevét és fényképét, akik a választókerületekben esélyesek a választási sikerre.


A csoport ezzel segíteni kívánja azon választók döntését, akik arra a képviselőjelöltre kívánnak szavazni, akinek a legnagyobb az esélye a Fidesz-KDNP jelöltjének legyőzésére. Tisztelt Kerületi Lakosok! A képviselők a legtöbb szavazatot kapó jelöltek lettek. Települések tízezer lakó fölött.


Az ilyen településeket egyéni választókerületekre osztották fel (számukat törvény határozza meg), a körzetben – ahol a jelöltséghez a lakosság -ának ajánlása kellett – a legtöbb szavazatot kapó jelölt lett a képviselő. A kerület zászlaja, illetve lobogója 2m x 1m-s méretű fekvő téglalap alapon, a zászlórúdtól kezdődően egyenlő szélességű fehér-világoskék-fehér-világoskék színnel függőlegesen csíkozott sávokból áll, amelyet a középső világoskék-fehér sávban az önkormányzat csúcsos pajzstalpon álló címere díszíti. A honlapon nem szerepel (az előző névsor sem, ahol a jelöltek megkérdezése(!) nélkül írtak fel neveket). Magyarország területét felosztja, és amelyben a választópolgárok egy-egy országgyűlési képviselőt választhatnak.


Xv kerület képviselő jelöltek

Rákospalota, Pestújhely és Újpalota Önkormányzatának. A részvételi adatokat, illetve az eredményekről szóló jelentéseket ide kattintva tekintheti meg. Jelöltek : Budapest 08. Országgyűlési Egyéni Választókerület Budapest 13. Meghívók: Meghívó a Budapest 08.


Szatmáry Kristóf jelenlegi országgyűlési képviselő indulhat. Eladó kiadó ingatlanok Budapest XVI. Kérdésünkre hozzátette, nincs olyan képviselő , akivel ne egyeztetett volna az előrelépés érdekében.


Abban bízik, hogy lesz, akiben feléled a lelkiismeret, és nem költségvetés nélkül működik majd a kerület. Mindenesetre április 23-án ismét megkísérlik az elfogadását. Herczeg Márk politika január 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések