2014. december 22., hétfő

Kos férfi bika nő

A Kos férfi nagylelkű és becsületes. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. Bika nő és Kos férfi kapcsolata.


Kos férfi bika nő

Sok dologban hasonlóak, valahogy mégis nehezen indul a párkapcsolat. Egy Kos mindig meglepetést okoz: merész, kiszámíthatatlan, állandóan valami őrültségbe rángat bele, amit gyakran - nagy megdöbbenésedre - még élvezel is. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Ikrek férfi : elsőre egy ilyen férfi sok szenvedélyt hozhat a Kos nők életébe, de ugyanakkor sok bizonytalanság is jár vele, ami hosszú távon nem kifizetődő.


Oroszlán férfi : túl domináns, ami nem jó hír a függelten Kós nő számára. KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. Makacs és dinamikus, egész életében rohan.


Kos férfi bika nő

Fontosak számára az érzelmek, így remek társ és még remekebb férj válhat belőle, de fontos, hogy a nőn is érezze ugyanazt a szerelmet és kötődést, amelyet ő tanúsít. Mivel érzékiségéről híres, ha meg szeretnéd hódítani, nőiességeddel. Hajlamos arra, hogy megpróbálja birtokba venni és megváltoztatni szeretett társát. A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi.


A KOS NŐ : Kimondottan szerelmes típus. Mindig úgy érzi, hogy halálosan szerelmes, még akkor is, ha csak néhány hétre szóló kapcsolatról van szó. Rámenős, és sokszor hevessége miatt nem tud kialakítani kapcsolatokat, hiszen a férfiak számára szokatlan, ha egy nő kezdeményez, és szinte felajánlkozik egy kis romantikára.


Illik hozzá: az Ikrek férfi - a Vízöntő nőhöz hasonlóan - imádja a változatosságot és a telefonszexet. Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja. A Skorpió férfi magas fokra hevíti a Bak nő izzó szexualitását.


A Vízöntő férfi szenvedélye pedig nem elég forró neki. Komoly nőt akar, nem csak egy éjszakára. Nagyon türelmes, ha a kapcsolatokról van szó.


Felméri a helyzetet és megbizonyosodik arról, hogy tud mit ajánlani a nő számára, mielőtt felajánlja magát. Ablakokat kell nyitni számára amelyeken más felé is kitekinthet utakat kell mutatni, amelyeken más irányba is lehet menni. Mindegy, hogy férfi vagy nő – nagyon nagyra tartja az érzékiséget, előkelő helyen tartja számon a jó szexet. Azt is mondják, hogy ezen a területen igen tehetséges, nem ismer tabukat, számára minden vágy természetes.


Ha egy Halak partnert választ maga mellé a Kos férfi , akkor igazi tűzijátékra számíthat a hálószobában, de ez robbanásszerű vitákhoz is vezethet a kapcsolatukban. Nem szereti, ha a nő szégyenlős, vagy gátlásos az ágyban. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Nem illettünk össze egyáltalán. Akivel egy bika nő összeillik, az a halak, szűz, bak.


Legalábbis az én tapasztalataim szerint. Az a kérdés, hogy hosszú távon mennyire bírja az ikrek a bika nyugodt természetét, és fordítva, mondjátok el tapasztalatotokat nekem. Ideje új perspektívából szemlélni a dolgokat, különös tekintettel az emberi kapcsolataidra és a kommunikációdra. Egy Szűz nő akár vég nélkül is képes beszélni.


Néha odáig fajulhat, hogy az ember legszívesebben befogná a fülét és ordítani kezdene, hogy végre elhallgasson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések