2014. december 24., szerda

Halak aszcendens párja

Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. A Halak uralkodó bolygói a Jupiter és a Neptunusz.


Halak aszcendens párja

A Jupiterről esett szó már a Nyilas esetében, a Neptunusz az egyetemes egység - élmény, szeretet őselve. Amikor valakit elsőre megpillantunk, belenézünk a szemébe, észreveszünk bizonyos vonásokat az arcán, szemügyre vesszük a testalkatát, akkor az aszcendens és a vele együtt álló planéták által képviselt tulajdonságok lesznek szembetűnőek. Szűz- Halak Az okos, de néha kissé nehézkes, kontrollált, a részletekben elvesző Szűz Ascendensű embernek, aki gyakran nem látja a fától az erdőt, szüksége van a Halak Ascendensű emberre, vagy valakire, akinek a horoszkópjában a Neptunusznak kiemelkedő szerepe van. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért.


Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. Tizenkettedik jegyként az összes lehetőség jelenlétét jelzi, de nem feltétlenül a megfelelő arányban. A szerelemben éppúgy, mint a hétköznapokban, hajlamos vagy az idealizmusra.


Nehezen létesítesz kapcsolatot, mivel partnereid mindig másnak bizonyulnak, mint amilyennek gondolod őket. Mindketten jól kezelik a másikat és roppant szenzitíven élik meg mindennapjaikat. A nagy drámákat éppúgy szeretik, mint a nyugalmat, náluk így kerek a világ. A Skorpió magával ragadó, szuggesztív, szereti a Halak érzékenységét és fantáziáját.


Halak has overcome long odds to become an NHL goaltender. A csöndes, alkalmazkodó Halak , vagy a racionalitást kedvelő Bak, esetleg a béketűrő Bika. Mérleg (0- 13.) Derűs és alkalmazkodó Fő tulajdonságai közül első helyre sorolható a báj, az elegancia, a választékosság. Az Ikrek, a Vízöntő és a Nyilas. Fontos számára, hogy milyennek látja a világ.


Csodálatos energiával rendelkezik, de sajnos, pár gyengesége is van. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. A Skorpió aszcendensű érzelmileg keményebb, mint a Halak , de pont ez az, ami kell a Halaknak, így nem lesz olyan szétfolyó és idealisztikus.


A hatás kölcsönösen pozitív. Halak az ideák, a Szűz az ésszerűség megtestesítője. A példánál maradva Bak aszcendens esetén a Bika vagy Ikrek aszcendensű tud első látásra megbolondítani minket.


Halak aszcendens Csütörtök reggel Fátyol Undine óvatosan átlép az álomvilágból a mindennapi életbe. Ma sem hagyja el teljesen az álmok birodalmát, mert akkor szembe kellene néznie a rideg valósággal. Aszcendens horoszkóp a Nyilasnak - Május.


Az Oroszlán aszcendens legfőbb jellemzője tekintélyt parancsoló, határozott kisugárzása, mely már kisgyermekkorában is tökéletesen megnyilvánul személyiségében. Nagyon önérzetes, és mindenképpen szüksége van rá, hogy mások is elismerjék munkáját, kitartását. A napi horoszkópot közlő folyóiratok, újságok, a színes magazinok vagy a különböző tévéműsorokban ismertetett horoszkóp-üzenetek azonban ritkán szólnak arról, hogy honnan ere mit ábrázol egy-egy csillagjegy szimbóluma, hogy melyik csillagjegy milyen mitikus alakot ábrázol és miféle mítoszok fűzhetők a csillagjegyekhez és az azokat uraló bolygókhoz.


Nem is fukarkodik a kedveskedéssel, dicsérettel, s mindig megtalálja a módját, hogy párja hiúságát legyezgesse. A veszekedés előbb-utóbb azért tör ki, mert a Halak nem akar hű alattvalóként viselkedni, akinek mindig azt kell tennie, amit a ház ura (úrnője) éppen kitalál. ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez!


Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas, de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati. Aki jól megismeri nem csak a saját, de minden állatöv szülötte főbb jellemvonásait, az könnyen felmérheti, hogy adott körülmények közt majd ki miként viselkedhet, s így talán kivédhet bizonyos előrelátható kudarcokat, békésen megoldhat különböző kényes helyzeteket. But then I looked out at the meadows at our friends house and this is what I saw…do you see It?


No matter how rough our God walks with us. More than that provides us companions to walk with us. Mit várhat a Halak jegytársaitól adott hónapban? Ismerje meg Ön is saját aszcendensét itt!


Mindenkin segítenek, aki rászorul. Mottójuk: Az Egy-ség részei vagyunk! Bár többnyire igyekszenek a háttérben maradni, jól érzik magukat ha nagy nyüzsgés van körülöttük.


Learn about Halak original meaning using the Old Testament Hebrew Lexicon - New American Standard.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések