2014. december 5., péntek

Fazekas érettségi

Fazekas érettségi

A korábbi érettségi feladatok és más hasznos információk. Az informatika érettségi vizsgával kapcsolatos hasznos információk és hivatkozások. Középszintű érettségi anyagok és tudnivalók. Fazekas történelem-filozófia munkaközösségi honlap.


Fazekas érettségi

Ez nem az érettségi hivatalos honlapja! A fogalmak meghatározá- sai, a definíciók megszerkesztésére – ahogy a tanórákon is – a három klasszikus módszert alkalmaztuk. Haláláig tagja volt a városi tanácsnak, mint esküdt.


Debreceni Magyar Kalendáriom-ot, amelyből kimaradt minden babonás jóslás és história, amik a hagyományos kalendáriumok magját alkották. Az alábbi tételeket, témákat diákjaink dolgozták ki a középiskolai történelem tankönyvek és tanáraik órai előadásai alapján. Tanárok és diákok által írt esszék különböző témakörökben.


Részletes vizsgakövetelmények_magyar nyelv és irodalom. Amennyiben további kérdések merülnének fel Önökben, forduljanak bizalommal az iskola vezetőségéhez. Emelt szintű érettségi feladatsorok. A tömörített feladatsorok Miklós Zoltán és a Budapesti Szent István Gimnázium matematika munkaközössége készítette el, honlapjuk látható. Reméljük, elnyeri tetszését.


A tételek a részletes vizsgakövetelmények 1-3. Anyagainkat folyamatosan töltjük. A keresési feltételeknek nem volt megfelelő találat. Kérem, hogy térjen vissza az érettségi vizsgatárgyak keresési menüjébe, s adjon meg más keresési feltételeket. Javasolt, hogy először bővebb keresési feltételekkel próbálkozzon.


Az összes emelt szintű kísérlet egy fájlba összegyűjtve 1. Kovács Zsolt fizikus, a Semilab Zrt. Kiegészítések az érettségi tételekhez. Babits Mihály:Az újklasszicizmus fel.


Történelem érettségi tételek Magyar irodalom érettségi tételek Magyar nyelvtan érettségi tételek Angol érettségi tételek Biológia érettségi tételek Fizika érettségi tételek Földrajz érettségi tételek Informatika érettségi tételek Kémia érettségi tételek Matematika érettségi tételek Testnevelés érettségi tételek Német érettségi tételek Ügyviteli. Az alábbi keresőfelület lehetőséget teremt arra, hogy korábbi érettségi vizsgaidőszakok feladatlapjai és javítási-értékelési útmutatói között keressen vizsgatárgyanként. Tájékoztató az emelt szintű szóbeli vizsgákról). A keresztelőt Debrecen környékén születés után két héttel szokták tartani. Biológia iránt érdeklődő diákoknak ajánlott, külsős, folyamatosan frissülő szakmai programok, események ezen az aloldalon tekinthetők meg.


Az iskolában mind az emelt mind a középszintű érettségire felkészítjük diákjainkat. Információk az aktuális érettségiről az Oktatási Hivatal honlapján találhatók. A Szegedi Egyetem természettudományos vetélkedőjén első helyezést ért el a Tóth Árpád Gimnázium csapata. Iskolánk csapata csapat között bizonyult a legjobbnak a biológia, kémia, fizika tágyú valamint Szent-Györgyi Albert és a legutóbbi öt év Nobel-díjasainak életművét feldolgozó feladatokból álló versenyben.


Csütörtökön jelenik meg a HVG kiadványa. A gimnáziumban és évfolyamos képzés van. Emeltszintű írásbeli érettsé- gi vizsgák…” linket, és ezen az oldalon az informatika tárgy mellett letölthetők a források. A tanárunk elég idős, nyugdíj előtt áll, és gondolom, feladta már a tanítást.


Fazekas érettségi

Az órákon volt érettségi feladatsorok feladatutasításait fogalmaztuk át egy papírlapra, ebből állt az óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések