2014. december 30., kedd

Bekes idokep

Kirándulóidőt tartogat a hétvége. Szombaton már mindenhol sokat süthet a nap, kevés felhő lesz az égen, eső nem várható. A délkeleti szél kelet, északkelet kivételével ismét többfelé megélénkül, megerősödik.


Bekes idokep

Hogy okoz kemény telet a sztratoszféra melegedése? Hirtelen sztratoszférikus melegedés mehet végbe az északi félteke felett decemberben, ami év végére akár a télies fordulatot is meghozhatja. Viharos napokat élt át a horvát tengerpart. Nem kímélte az időjárás az Adriai-tenger partvidékét kedden és szerdán, ahol heves esőzés és szélvihar vonult végig. FROM eszlel LEFT JOIN users ON eszlel.


Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít. Időjárás előrejelzés - Békés. Kedden keleten több, nyugaton kevesebb napsütés várható, eső nem lesz.


Bekes idokep

K-en csak estefelé érkezik meg a csapadék. Változó felhőzet - 1-3-tól 6-pontig vagy 3-pont alacsony felhőszint vagy tömör középmagas szintü felhők. Az Időkép térképről kiderül, hogy egy adott helyen éppen a napsütésé, a felhőké, a havazásé vagy az esőé-e a főszerep. A térkép az elmúlt perc észleléseiből készül valós időben, így látható rajta az időjárás aktuális helyzete, a zivatarok mozgása, hogy hol van szükség napszemüvegre vagy esernyőre.


Békéscsaba, Békéscsaba, Hungary weather forecast from AccuWeather. Aktuális időjárás, hőmérséklet, napos előrejelzés. Részletes időjárás előrejelzés. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések.


Békés megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. Radarkép az Adriától az Alpokon át a Kárpátokig. Check out our new Adria radar ! Az OMSZ előrejelzés több időjárási modell eredményére, a szinoptikus szakember tapasztalatára és Magyarország klimatológiai sajátosságaira támaszkodva készül.


Gyula, Békés, Hungary weather forecast from AccuWeather. Vésztő, Békés, Magyarország weather forecast from AccuWeather. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ.


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti. A cikk ajánlása ismerősnek! Budapest, a jövő heti időjárás. Felhívjuk a figyelmet, hogy a legkorszerűbb eszközök és módszerek, szakmai ismeretek alkalmazása ellenére sem lehetséges minden esetben megfelelő időelőnnyel, a megfelelő szintű veszélyjelzés kiadása! Szerdán is borult, esős időjárásra számíthatunk, nyugaton jelentős csapadékkal.


Csütörtökön keleten több, nyugaton már kevesebb felhő várható, szórványosan lehet eső. Tudja biztonságban cégét, otthonát, szeretteit. Keresse a Békés-ZÓNA Biztonságtechnikai Kft. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések