2014. december 9., kedd

Oroszlán az ágyban

Oroszlán az ágyban

Ilyen az ágyban : az Oroszlán hatalmas libidóval rendelkezik, és mivel nagyon karizmatikus és vonzó, könnyen levesz bárkit a lábáról. Szenvedélyes és figyelmes, azonban folyamatos visszaigazolást vár a képességeiért. Fontos számára az előjáték, és a háta a legérzékenyebb pontja.


Aztán az évek múltával épp ez az , amit az Oroszlánban a legjobban tud utálni. Pontosan tudja, mit akar és mit vár el tőled. Határozott, bámulatosan magabiztos, és a hálószobában is lehengerlő típus. Az Oroszlán figyelemre vágyik az ágyban.


SZŰZ: A Nap augusztus 23-tól szeptember 22-ig van ebben a jegyben. A Szűz homlokegyenest más típus, mint az előző heves, életet élvező Oroszlán. Tele van aggodalommal, és az agyát ő sem tudja kikapcsolni, akárcsak az Ikrek. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban. A csillagjegyeink adnak egy alap habitust, de hogy ez vajon egyezik-e az ágyban nyújtott teljesítményünkkel, azt csak a tapasztalataink bizonyíthatják.


Oroszlán az ágyban

Mindenesetre, ha kíváncsi vagy hogyan szeretkezik egy oroszlán ,vagy milyen az előjáték egy nyilassal, akkor nézd meg összeállításunkat. Oroszlán (VII. - VIII. 22.) A horoszkóp szerint az Oroszlánnak végtelenül fontos a szerelem és a szex a teljes élethez. Rendszeres kielégülést keres, és szexuális ösztöne rendkívül erős. Bár az élet legtöbb területén nem kedveli az irányítást, az ágyban nem bánja, ha érzéki domina módjára viselkedsz vele.


Két rendkívül erős egyéniség találkozása. Sok szempontból rokonszenvesek vagytok egymásnak. Számos dologban azonban homlokegyenest ellenkező nézetet vallotok, és gyakran az is előfordul, hogy ki nem állhatjátok a másikat.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban ? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi, akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. A Kos személyisége erős és rendkívül vonzó, mivel szeret irányítani a szerelemben és az ágyban , ő az , aki kezdeményez. Szinte csillapíthatatlan a szexuális étvágya, a legtöbben nem is bírják tartani vele a tempót. Gyakran türelmetlen, néha önző, ez pedig komoly párkapcsolati problémákat okozhat.


Bátor, merész, eszébe sem jutna bármit is takargatni. A hálószobában főleg nem. A szexben azonnal átveszi az irányítást, de kétségtelenül érti is a dolgát, imádja látni, hogy partnere élvezi az együttlétet. Egyiküknek sem könnyű, mindegyikük tündökölni akar a másik előtt, még az ágyban is.


Némely Oroszlán türelemmel van megáldva, és így kivételes esetekben működhet a kapcsolat. Bár olyanok, mint a tűz és víz, de talán éppen ezért vonzódnak egymáshoz annyira. Mivel az unalmas dolgokat ki nem állja, naponta új ötletekkel, elképzelésekkel kell elõállni, szórakoztatni õt. A lassú, önmagát fel nem találó partnert hamar megunja. A kéjvágyó Oroszlán férfi játékossága elbűvölheti.


Idealizmusát észre lehet venni abban, ahogy vágyik az álmodozásra. Ha Ön az Oroszlán partnere, legyen akár férfi, akár nő, hagyja őt vágyakozni. Ne vegye el tőle ezt az örömöt, amit a sóvárgás. Azt, hogy milyen az ágyban nagyban befolyásolja hangulata, gyors hangulatváltozásai vannak. Vízöntő férfi kalandvágya.


Mellkasa, mellei, mellbimbója és az ujjai tartoznak az erogén zónái közé. Biztosan jól fogja magát érezni a Bakkal, a Halakkal, a Bikával, a Halakkal, a Skorpióval és a Szűzzel. A Rák férfi szereti a domináns hölgyeket.


Domináns az ágyban : kedvence a misszionáriuspóz, mert ilyenkor tudja leginkább uralni a partnerét. Szerintem attól jó egy nő az ágyban , hogy élvezi amit csinálok vele. Ha teljesen el tudja engedni magát és vannak spontán ötletei. Sok nő azt gondolja, hogy akkor lesz jó az ágyban , ha nagy a cicije, lapos a hasa, és vékony a combja.


De ezek a tulajdonságok igazán csak addig számítanak, amíg le nem teperitek egymást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések