2014. december 15., hétfő

Éves horoszkóp szűz

Éves horoszkóp szűz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Nem éppen könnyű, mégis szerencsés, lehetőségekkel teli év elé nézel.


Változatos, váratlan helyzetekben bővelkedő események színesítik a mindennapjaidat, de ez nem mind pozitív előjelű. Ha Aszcendensed egy föld elemű jegyben ( Szűz , Bak, Bika) áll, akkor a földenergia, ami amúgy is jelen van a születési jegyed ( Szűz ) által, még erősebbé válik. Ez jó, ha hivatásodban tovább akarod képezni maga fel akarsz emelkedni, vagy általánosságban több pénzt akarsz keresni.


Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz. A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt.


A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. Miközben asztrológiával kezdtem foglalkozni, több ezer panelt készítettem a hagyományból megismert összefüggésekről.


A legegyszerűbb előrejelzés a Szolár képlet, egy Éves horoszkóp , amely arra a pillanatra készül, amikor a születési Nap visszatér a születés helyére A következő évet az új horoszkóp Aszcendensének jegyéről nevezem el. Meghatározó lesz ennek a. Olvasd el a heti szűz horoszkóp mit tartogat számodra. Böngéssz további horoszkópjaink között is. Neked mi a horoszkópod? Napi horoszkóp SZŰZ - olvassa el mai horoszkópját az EZO.


A Szűz úgy érezheti, hogy a Kos valósággal lerohanja őt. Ráadásul a Szűz arra is kényes, hogy szíve választottja számára ő legyen az egyetlen, és elvárja, hogy a másik a tenyerén hordozza őt. Ha mégis összejönnének, a mindennapi együttlét során hamar előkerülnek és kiéleződnek az ellentét közöttük. Ha ezt mindketten akarjátok, akkor az konfliktusokhoz vezet. Talán jobb, ha kitértek egymás útjából, és kerestek valakit, aki nem konkurál annyira vehemensen.


A Szűz kedves, de nem az optimális partner a számodra. Február 4-én kezdődik Föld-Disznó éve – A kínai asztrológia szerint sok változást hoz az új év. A pár- és szerelmi horoszkóp segít, hogy magánéletedben egyensúly legyen, hisz az asztrológia minden csillagjegynek megadja a választ, legyen szó rák vagy bika horoszkópról. A Szűz (Virgo) jellemzése. Az állatöv hatodik jegye a Szûz.


Horoszkóp , amely segít az élet minden területén. A Nap augusztus 24-szeptember 23-ig tartózkodik ebben a jegyben. Uralkodó bolygója a Merkúr, ami jelzi mentális érdeklõdését. Hangsúlyozott a közlési, közvetítési képesség, fõként gyakorlati érdeklõdési körökben és hasznos elfoglaltságokban.


Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt. Szűz (augusztus - szeptember 22) Munkahelyén pozitív kezdeményezései kapnak visszhangot. Mindig alaposan átgondolja az anyagi helyzetét, és bár ünnepek előtt sok kiadás vár önre, kéznél van több jól használható terv. Amennyiben tanulmányokat folytat, ennél fogékonyabb, kedvezőbb időszakot nem is lehet elképzelni. Szerelem Ha lehet a szokásosnál is változékonyabb a hét közepén.


Éves horoszkóp szűz

A jegyén áthaladó Holdnak köszönheti ezt a szélfúttaságot a természetében. Ne csodálkozzon azon, hogy senki a környezetében, még a társa sem képes követni önt ebben. Igyekezzen csak a jó érzéseit megosztani a családjával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések