2014. december 25., csütörtök

Különleges esküvői cipők

Különleges esküvői cipők

Cipőválasztáskor nem feltétlenül érdemes követni a divatot, a kényelem és a minőség legyen a két fő szempont, ha menyasszonyi lábbelit keresünk. Mutatjuk a legszebb darabot, amitől neked is leesik az állad! Nálunk rengeteg stílus közül választhat, mint a bokapántos, nyitott, hegyes és kerek orrú, vagy platformos.


Különleges esküvői cipők

Különleges akciónk, hogy egyes modelleket most 29. Ft-os áron megvásárolhatók. A cipők mellé stílusában harmonizáló táskákat ajánlunk. Exkluzív, de árban elérhető! Egyedi esküvői ruhához különleges lábbeli kell.


Itthon sajnos elég elkeserítő az esküvői cipő-választék, a legnépszerűbb még sajnos mindig a csónakorrú, pántos félmagas cipő, ami senkinek nem áll jól, vagy lehet kapni egyszerű fehér magassarkút. Persze kis utánajárással ráakadhatsz szép darabokra, de a fenti két fazon viszi a pálmát. Esküvői Cipők Álomesküv. Az idő múlásával megtapasztaltam,hogy az egyedi igényeket kielégítő manufaktúrákat. Divatos forma, törtfehér szín, csipke, vagy gyöngyházfényű felület, kényelmes közepes, vagy igazi magas sarok, bokapánttal, masnival vagy strasszköves díszítéssel!


Kiváló minőségű esküvői ruháink kedvező áron kölcsönözhető. Vőlegények és örömapák részére elegáns lábbelik! Spanyol alkalmi cipők és táskák AKCIÓS áron! A készletet megtekinthetik akciós oldalunkon. A Badgley Mischka márka és a Paradox Pink trendi kínálata garancia a különlegességre.


Ettől a naptól kezdődik az életszakasz, amely az életben legfontosabbnak nevezhető. Ezért mindennek tökéletesnek kell lennie, kezdve frizurákkal, ruhákkal, gyűrűkkel, virágokkal, és ünnepélyes hangulatban végződnie kell. Veszprémben bővítettük kínálatunkat PÁRIZSI Ruhaszalon névvel, egy új szaküzlettel. A két szalonunk jól kiegészíti egymást, mivel teljesen más irányzatokat képviselnek, különböző ár és fazonválaszték közül mindenki megtalálhatja egyéniségéhez és elképzeléséhez leginkább megfelelő modellt.


Szeretném még egyszer megköszönni a május 02-i esküvőre készült cipőmet, Nemrégiben kaptuk meg a képeket és ahogy ígértem küldöm a cipőről készült képeket és még párat magáról a szertartásról. További Shade és Maedows selyemszatén esküvői - és alkalmi cipők , szandálok érkeztek esküvői szalonunkba! De a nyaraláshoz is találunk igazán szép és különleges flip flopokat is a kollekcióban, hiszen a flip flop minden vízparti üdülés elengedhetetlen kelléke. Találd meg a Neked legjobban tetsző cipőt a kínálatunkban található 4márka között. Alkalmi cipők - Szín: FEHÉR - Egyszerű rózsával díszített - Nyitott orrú.


Az új szezonra maradéktalanul felkészülhetsz, bármilyen lábbelire van szükséged. Akár a mindennapokra, akár különleges alkalomra, például esküvőre keresel cipőt, a páratlanul széles választékban garantáltan találsz csodás. Több, mint éve hiszünk a hitelességben, az eredeti márkák, a szolgáltatás, a megtisztelő környezet, a szakértelem, választék minőségében!


Legyen szó egyedi elképzelésről, klasszikus szabásvonalról, egyszerű, visszafogott esküvői ruha stílusról. A WILVORST cég TZIACCO almárkája elsősorban azokhoz az urakhoz szól, akik számára létfontosságú, hogy esküvői ruházatuk is a legújabb trendeket tükrözze – hiszen a hétköznapokban is e szerint élnek. Az extravagáns stílusú öltönyök és a minőségi anyagok párosítása különleges darabokat eredményez.


A márka magas minőségű esküvői kiegészítőit Magyarországon tervezik, és mára több, mint ország legelegánsabb esküvői szalonjaiban érhetőek el Európa-szerte. A menyasszonyi cipők egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek. Kötelező elfogadni a Süti törvényt így erre az X-re kattintva már meg is teheti. Alacsony sarok, Fedezze fel a cipőstílusok teljes választékát a VeryVoga segítségével.


Különleges esküvői cipők

A magastalpú szandáloktól a tornacipőkig és balerina cipőkig, böngésszen a kollekciónkban, és megtalálhatja az önhöz illőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések