2014. december 4., csütörtök

Oroszlán férfi haragja

Cserébe csak annyit vár el, hogy a felesége végtelenül csodálja. Ezzel együtt, a statisztikák úgy jelzik, hogy az Oroszlán jegyében született férfiak közt sok nőtlen akad. Hódításban igazi bajnok, uralkodói, férfias külleme vonzza a nőket, akiket nem utasít vissza.


Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj A Díjjal elsősorban azokat a „hétköznapi” férfiakat értékeljük, akik a jövőépítést értékrendjük átadásával valósítják meg, és példájukkal a helyes férfiminta megerősítését szolgálják. A büszke Oroszlán hölgy vonzódik az élet szép oldalaihoz, a pompához s ezt a partnerétől is elvárja. Ha házasságában bántódás éri, szerelme elmúlik és anyagiassá válik.


Nem szabad szem elöl téveszteni, hogy uralkodni vágyó természet és ott a legjobb pajtás, ahol ezt tudomásul veszik és hagyják. Házasságban csak addig hûséges, míg hûtlenséget nem tapasztal, attól kezdve mindenkinél csapodárabb lesz. Kettejük közt nem ritka a delejes vonzerő, egyfajta ösztönös érzelmi kapcsolat. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle. Nagy szolgálatot tehet a szülő gyermekének, ha korán megérteti vele, hogy a világon mások is vannak, és nem mindig ő az első.


Oroszlán férfi haragja

Erre mondják, hogy elképelhetetlen kapcsolat. Két dudás egy csárdában nem fér meg egymás mellett. Két erőteljes egyéniség, akik uralkodásra termettek. Szeret a középpontban lenni, fontosak számára a barátok, sokat mókázik, viccelődik a családban is, gyermeki lélek, amely néha tüzet oká ha valami kihozza a sodrából.


Mellette szól, hogy haragja soha nem tart sokáig, mert energiája újabb és újabb dolgok felfedezésére hajtja. Megteremti önmagát, életkörülményeit, megáll a saját lábán. Igazán nagylelkű ember, hamar elfelejti a sérelmeit, és a haragja amilyen gyorsan jött úgy el is illan. A tettereje és a belső kisugárzása, az a meggyőződés, amivel a célja felé tud törni elragadó, és ez által nagy tömegeket tud irányítani, szinte megbabonázza az embereket. A Patkány- férfi a szerelemben is teljességre törekszik.


Ezért sokáig válogat az útjába kerülő virágok között, hogy a legszebbet tehesse vázába. Mindig van miből válogatnia, mert nagyon vonzó, ügyes udvarló és a bókokhoz szép ajándékokat is mellékel. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?


Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Ha tudják türtőztetni magukat annyira, hogy ne kaparják ki a másik szemét, akkor nyerő páros lehet.


Oroszlán férfi haragja

Oroszlánnak érdemes igazat adni és időnként dicsérni, de nem kell halálosan komolyan venni. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Oroszlán esetében, ugyanis imádja a figyelmet, szabad szellemű és szeret egyszerre több vasat tartani a tűzbe, már ami a bókolást vagy a flörtölést illeti. Merthogy, ha az Oroszlánnak párja van, akkor kitartó és hűséges, és jaj, annak a nőnek, aki ugyanezt nem viszonozza irányába! Kos férfi : nagyon temperamentumos, makacs, ami ellentéteket fog szülni egy Bak nővel folytatott kapcsolat során.


A Vízöntő nő nagyon innovatív, kreatív és bátor. Mindig fejlődni akar, igyekszik új dolgokat. Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog.


Oroszlán férfi : túlzottan korlátozná a Bak nő életét, és szinte semmi közös nincs bennük. A Skorpió férfi szerelmi horoszkópja szerint olyan szerető, aki mágnesként vonzza a nőket, és miközben tele van erővel és szenvedéllyel, kétségbeesetten fél a sérelmektől, ám ezt palástolja. Férfi oroszlán magas fű központi természet. Nagy férfi afrikai oroszlán kora reggel fény.


Idealizmusát észre lehet venni abban, ahogy vágyik az álmodozásra. Ha Ön az Oroszlán partnere, legyen akár férfi , akár nő, hagyja őt vágyakozni. Ne vegye el tőle ezt az örömöt, amit a sóvárgás.


Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. Bár elég kicsapongó, természeténél fogva hűséges is. Azonban a hűségért, hűséget vár.


Bár bizonyos tekintetben élvezi a versengést feltéve, ha biztos talajon áll. Minden csillagjegy másként reagál, ha rosszkedvű. Elmondjuk, hogyan készülhetsz fel a különböző horoszkóppal rendelkező emberek hangulatingadozásaira. Hirdetés Amikor a Kos (03. 21. – 04.


20.) jegyű ember rosszkedvű, akkor szinte nyoma sem marad játékos és barátságos. Kritika Kritika: Oroszlán - Lennék Nicole Kidman nevelt fia! Az öt éves Saroo egyszer csak arra ébre hogy rossz vonattal utazik egyes egyedül, egyre távolabb észak-indiai otthonától.


A megrettent és megzavarodott kisfiú másfél ezer kilométerre vetődik el, a nyüzsgő és átláthatatlan Kalkuttába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések