2019. június 14., péntek

Rajz szakközépiskola

Iskolánk gimnázium és szakgimnázium, melynek elsődleges feladata az általános műveltséget megalapozó, érettségi és szakmai vizsgára, valamint felsőfokú iskolai tanulmányok megkezdésére felkészítő nevelés és oktatás biztosítása, a munkába álláshoz és az önálló életkezdéshez szükséges ismeretek nyújtása. NYÍLT NAP A BUDAI OKJ SZAKKÉPZÉSÉBEN. November 20-án, szerdán a grafikus, művészeti és médiafotográfus, ötvös és aranyműves szakjainkon nyílt napot hirdetünk!


Rajz szakközépiskola

Rajz , festészet, szobrászat. A rajziskola csoportjaiba bármely szintű rajztudással minden hónap elején becsatlakozhatsz. Ha kellően motivált vagy, hegyezd ki a ceruzádat, a többi a mi dolgunk! Művésztanáraink garantáltan kihozzák belőled a maximumot. Például Baján, Kecskeméten, Szegeden és Pécsett is.


A tankönyv az előző kötethez igazodva a reneszánsztól kezdve egészen napjainkig, a szó szerinti kortárs művészetig kronologikus sorrendben tekinti át az egyes művészeti ágakat, műfajokat és technikákat, a műelemzési módokat, valamint a művé­szettörténeti stílusokat. Az idén is elindítjuk rajz felvételi előkészítőnket azoknak a 8. Művészeti rajz , festő és mintázó verseny és nyílt nap Kérdőívek a környezettudatosságért Harmadik helyezés a 2. Eventus - Üzleti, Művészeti Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium. Feladata elsősorban az iparostanoncok. A Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium 13.


Rajz szakközépiskola

IBM Data Storage Systems mérnökeinek és munkatársainak előadásával és szakmai gyakorlati foglalkozások vezetésével egy eszköz- és technológia bemutatóval színesített Pályaorientációs Napot szerveztünk a technikusképzésben résztvevő informatika szakos hallgatóinknak. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. A szak növendékei formai jártasságukat, szakmai felkészültségüket biztosító tárgyakat tanulnak, mint rajz -mintázás, szakelmélet és építészettörténet, művészettörténet, szakrajz és tervezési ismeretek, anyagismereti stúdiumok, betűrajz és ábrázoló geometria. Kezdj el rajzolni Velem Angie-val.


Intézményünk diákjai eredményesen szerepeltek a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége és a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés által Horgászélményeim a nyári szünidőben című II. Rajzszög Kreatív Terápiás Alkotóműhely: Rajzoktatás, nyári rajztábor Érden. Grafika, festészet, művészetterápia, felvételi előkészítő.


Rajz szakközépiskola

Tatai Református Gimnázium Lévai Ádám, Békési Sándor 13. Miskolci Herman Ottó Gimnázium Ujfaludi Natália 14. Budapest, Kossuth Lajos u. A szakkörön megismerik a szakgimnáziumi rajzórák hangulatát és művésztanáraink segítenek a rajz alkalmassági vizsgára való felkészülésben.


Szakközépiskola Nyári Zsolt, Horváth M. A szakköri foglalkozásokat heti egy alkalommal délutánonként, 15. Választható időpontok: kedd vagy péntek délután. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény,Diákotthon és Gyermekotthon A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósulnak meg. Tér Alíz R(T27) rajz szakterem felelőse Tóth György Informatika-Villamosság munkaközösség vezetője, E Elaborok, elektro előadó és szertár felelőse Tőke Gábor Ungerné Kelemen Ildikó Biológia szertár felelőse, tankönyvrendelés felelőse, Vöröskereszt összekötő tanár. Elektromos kapcsolási rajz értelme-zése rajz készítése leírásból.


A váltakozó áram pillanatnyi és effektív értékei Hallott szöveg feldolgozása jegyze-teléssel, Magyarázat, szemléltetés. A szinuszos váltakozó feszültség ellenállása. A rajz előkészítő első foglalkozására kérjük, hogy a tanulók hozzanak magukkal db A3-as rajztáblát, 3-rajzlapot és 2B, 3B ceruzákat. Erdősi László nyugalmazott igazgató. Székesfehérváron, itt végezte el az elemi iskolát is.


A dekoratőr képzésünk során nagy hangsúlyt fektetünk mind az egyénre szabott, mind pedig a közös gyakorlati tapasztalatszerzésre és -cserére. Ausztriában, Németországban, az Egyesült Királyságban, Máltán, Írországban). Szegedi SZC József Attila Ált Isk és Szki Szegedi Szakképzési Centrum Vasvári Pál Szakiskola SZTE Gyakorló Gimn és Ált. Munkácsysok a Délvidéken.


Határtalanul program keretében Szerbiába, a Délvidékre látogatott el. A tanítási-tanulási folyamat során iskolánk lehetőséget és feltételeket biztosít a növendékeknek és az iskola dolgozóinak tudásuk gyarapításához, tehetségük és egyéni képességeik fejlesztéséhez, ismereteik és képességeik alkotó szellemiségű felhasználásához, alkalmazásához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések