2019. június 24., hétfő

Megcsalt férfi viselkedése

A Bika férfi olyan ember, aki igényli a közelséget, a törődést, a romantikát. Ha hiányérzete van, sajnos kiköthet más karjában. Hogy mi jelzi, hogy ezt megtette?


A zavartság és a bűntudat. Saját viselkedése zökkenti ki önnön harmóniájából, ami messziről látszik. Az írást egy fiatal férfi tette közzé egy képpel együtt, amelyen exbarátnője és egy másik srác látható, akivel a lány megcsalta őt.


A megcsalt fél viselkedése megcsalás után. Onnantól kezdve, hogy a megcsalás kiderül, általában a megcsalt félre is egy furcsa szemüveg kerül. Milyen teendői vannak annak, aki megcsalta a párját?


Manapság nagyon gyakori, hogy valaki belecsúszik, az már ritkább, hogy tudatosan alakít ki külső viszonyt valakivel. Mit tehet az, akit a társa nem tesz boldoggá? Hogyan bocsássam meg, hogy megcsalt a párom? Mit tegyek, ha a férjem viselkedése eltávolít bennünket egymástól?


Ez az egész már leginkább csak hitvita. Csak egy dologra reagálnék: az a férfi , aki fél a versenytől és a megcsalástól, aggódik a szexuális teljesítménye miatt stb. A történet azonban sajnos itt nem ér véget, hiszen a férfi egyik haverja (aki tudott a mikropéniszéről) ráismert a sztori alapján a főhősünkre.


Itt arról van szó, hogy ki értsen meg kit. Mily meglepő: a nő értse meg a férfit. Ha az egyik fél megcsalja a másikat, úgymond megszegi a kettejük közötti íratlan szerződést, annak mindenképpen maradnak nyomai, és vannak észrevehető bizonyítékok, amikről nem árt tudni, ha el akarjuk kerülni az átvert, megcsalt fél szerepét, aki nem tudott a párja viszonyáról, akár egy napig vagy évekig tartott.


Nagyon sok megkeresést, levelet szoktam ezügyben kapni. Férfi társaim szoktak írni, hogy megcsalta őket a feleségük, és nem tudják, hogy mi a teendő. Aztán egyszer csak megváltozott a férjem viselkedése , és elszabadult a pokol! Például mindig nagyon szép és ápolt körmei voltak, és szeretett shoppingolni a feleségével. Bár fizikai vonzódás is volt köztük mindig, szellemileg is erősen kapcsolódtak egymáshoz, hasonlóan gondolkodtak.


Amikor a férfi bevallotta a titkát, a nő nem érezte úgy, hogy megcsalták volna, csak ledöbbent. Kulturális, pszichológiai és evolúciós okokkal is magyarázható, hogy érzékünk van a hűtlen személyek felismerésére. Bár a titok makacsul kikívánkozik, ha a férfi meg akarja tartani, akkor a puhatolózó kérdéseidre előfordulhat, hogy bosszantó, homályos válaszokat ad. Ha faggato hogy merre járt, tipikus felelet lehet a csak úgy elvoltam, a mi bajodra a semmi, a kivel voltálra pedig az ezzel-azzal.


A félrelépést a megcsalt fél traumaként éli meg és hatással lesz az egész család életére, a gyerekekére is, ha kiderül. A helyzeten akkor lehet változtatni, és dolgozni azon, hogy a házasságban megtalálják egymás mellett a boldogságot, ha még a megcsalás ellenére is ragaszkodnak egymáshoz. Az ügyfeleim beszámolója alapján világossá vált, hogy ha kiderül a megcsalás, akkor a kezdeti sokk után azon gondolkodik a megcsalt fél, hogy vajon most mi a helyes lépés, aminek meg kell történnie.


Nem a horoszkópon múlik,látod. Vannak akik boldog házasságban élnek. Mérleg vagyok,volt szűz jegyű barátom,de nem hiszem,hogy a csillagjegye tehet róla,hogy megcsalt és becsapott:D egyszerűen nem jó embert választottam magam mellé,van ilyen,tanulni kell belőle. Viszont,ha valami jól működik,az sem a horoszkóp miatt lesz jó. Skip trial month free.


Unsubscribe from Móka Bomba? Megcsal a feleségem Móka Bomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések