2019. június 5., szerda

Jó viccek

Jó viccek

A legjobb viccek a neten. Azt mondja az apa a fiának: - Gyere fiam, fogd a puskát, a kötelet, a kutyát, mert most megtanítlak medvét vadászni. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Egyik mondja a másiknak: - Hé te, tudnál még egy jó viccet mondani? Mert amit tegnap mondtál, azt elmeséltem az anyósomnak, és félholtra röhögte magát tőle.


Jó viccek

BOMBA jó viccek , Győr (Gyor). Ezen a lapon vicces képeket és vicceket tudsz olvasni. Anyós,rendőr,székely és sok más fárasztó viccek ! Ki ne ismerne egy jó viccet? Szerencsére minden áldott nap megszületik legalább egy féltucat új. Jó a gondolat - mondja a tanító néni -, de lehetne szöcske is!


Ekkor Jancsika megkérdezi a tanító nénit: - Mi az, amit ha a tanító néni a szájába vesz, akkor nagy és kemény, s mikor kiveszi, kicsi és puha? Vicces Viccek hírlevél: Minden héten megkapod a hét legeslegjobb vicceit az e-mail címedre! Nagyon jó lesz, kell neked! Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. This feature is not available right now.


Please try again later. Jó viccek rövid formában, itt nálunk a vicces oldalon. Gyere minden nap és olvass vicceket hogy jobb legyen a napod! A díler ad is neki egy jó kis cuccot, megesküszik, hogy ez a legjobb a piacon. Móricka el is megy a szaunába, ahol elkezdi szívni a füvet.


Eltelik fél óra, de a fű nem üt be, Móricka bepöccen. Három turista felmászik Londonban a Big Ben tetejére, és fogadást kötnek, ki tudja úgy ledobni a karóráját a torony tetejéről, hogy leérve a lépcsőn el is kapja azt. Beküldök egy új viccet. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni! Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak.


Jó viccek

Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!


Persze ha van érzéked hozzá. Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk! Anya vicc A pöcegödör szélén ül egy cigánygyerek és keservesen sír.


Arra megy a rendőr és megkérdezi: – Miért sírsz fiam? Hát mert az anya beesett a pöcegödörbe! Válaszol sírva … A fukarság teteje vicc. A példa illusztrálja a hasonló viccek azon jellegzetességét is, hogy írásban nem lehet őket megfelelő módon visszaadni. A szóvicc emiatt tekinthető par excellence szóbeli műfajnak.


A viccek nevetésre ingerlő tartalma is sokféle lehet. Az egyetemista hazamegy az egyetemről és megkérdi az édesanyja: - Fiam levágtam egy tyúkot mit fő. A dadogós meg a barátja találkoznak. A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.


Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye. Vicces idézetek, humoros szövegek, egysoros poénok és király sms-ek! Isten törvényei Laura Schessinger egy amerikai rádiós műsorvezető, aki egy lelki tanácsadó műsort vezet.


Nemrég, mint buzgó keresztény azt mondta, hogy a homoszexualitás megbocsáthatatlan bűn, mert Leviticus (azaz Mózes harmadik könyve) 18:szerint utálatos az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések