2019. június 6., csütörtök

Iphone xr hátlap

Iphone xr hátlap

Válassz bármelyik kategóriánkból kedved szerint, a védelemről pedig mi gondoskodunk. A hátlap cseréje percet vesz igénybe. Tegye szebbé, izgalmasabbá, használhatóbbá készülékét a mindennapokban. Az AR képességek is jobbak lettek, és ezzel együtt a Face ID sebessége is javult egy picivel.


Iphone xr hátlap

A Liquid Retina színre lép. Az innovatív háttérvilágításnak köszönhetően még a sarkokat is kitölti, így valósághű színekben láthatsz mindent a kijelző egyik szélétől a másikig. The Top 1Retailers Can Be Found on eBay. Find Great Deals from the Top Retailers.


Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. A vadonatúj Liquid Retina az iparág legfejlettebb LCD-kijel­zője. Az eddigi legokosabb, legerősebb okos­telefonchip. Gyönyörű – bárhonnan is nézzük. Ilyenkor megjelennek a karcok, ütődések, horzsolások, törések.


Előfordulhat, hogy a hátlap ragasztása elenge eláll a készülék háztól, emiatt kosz, por kerülhet a készülékbe, mely további meghibásodáshoz vezethet. Leggyakoribb hogy a hátlap sérülésekor a keret deformálódik vagy a ponthegesztésnél sérül. Vezeték nélküli töltés.


Vásárold meg most internetes áruházunkban gyors és ingyenes szállítással. Válogass a védőtokok között. Tablet és telefon tokok olcsón, minden márkához!


A szilikontok szépen követi a hangerőgombok, az oldalsó gomb és a telefon íveit, így nem érződik vastagabbnak a készülék. Ft Vásároljon a legjobb árakon könnyedén az Arukhaza. Az oldalsó gomb a készülék jobb oldalán található. Apple szerviz és szaküzlet. A hátoldalon megapixeles nagylátószögű kamera található.


Minőségi védelem elérhető áron. Tokok, átalakítók, kábelek, töltők, dokkolók. A munkafolyamat időtartama kb. Tökéletesen megvédheti.


Iphone xr hátlap

Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Az Ultra Hybrid tok egyesíti egy bumper keret és egy teljes tok előnyeit. Merev szilikonból készült. Bontatlan csomagolás, a doboz tartalmazza az összes gyári tartozékot. This feature is not available right now.


Please try again later. Profilunk, mobiltelefonok, tablet pc-k és navigációs készülékek illetve tartozékok kis- és nagykereskedelme. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en!


Egyszerű mindent biztonságban tartani, ha az arcod a jelszavad. A legmagasabb minőségbiztosítási sztandardokat is teljesítő optikai polietilén-tereftalát hordozókra épített, ultra tiszta, 1 színtelen hatást biztosító kompozit fólia akrilbevonattal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések