2019. június 3., hétfő

Kék duna vendéglő étterem kalocsa

Retró bulik - Bemutatkozás. Reviews Definitely the best place we found for the actual. Környéken az egyik legjobb étterem ! Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Kalocsai Csajdakert étterem. Foglalj asztalt akár online!


Bács-Kiskun megye nyugati területén fekszik, a Duna bal partja közelében. A várost a Duna egyik mellékága, a Vajas, két részre osztja. Kalohirek a térség első hírportálja!


Gyorsétkeztetés, éttermek, cukrászdák és pékségek. Ha éhes vagy, nézz rá oldalunkra és döntsd el mit és hol szeretnél enni. Lakodalmak, esküvői rendezvények, napi ajánlatok, Dunaparti kilátás. Nyitva tartások KÉK DUNA VENDÉGLŐ cégtől Meszesi Dunapart 13.


A Vajas parton hangulatos étterem , nyáron a külső hajó formájú egyedi teraszával igazi hangulatot teremt egy finom ebéd elfogyasztásához. Vendéglátóipari egység Étterem. A nemrégiben felújított étterem befogadóképessége 2fő. Nyáron békés strandjaival, sörözőivel és persze vendéglőivel várja a látogatókat.


A Duna -parton található két nemzetközi hajóállomás is, melyek több száz úszó szállodát fogadnak évente. Tavasztól őszig közvetlen folyóparti kerthelyiségünkből lélegzet elállító panoráma tárul elénk a Dunára, egy hangulatos ebédet vagy vacsorát csupán a környék élővilágának halk nesze zavarhat meg. Jelenleg nyitva tartó Étterem , vendéglő , csárda Gerjen településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Típus: Étterem , Nyitvatartásunk : - h Éttermünk a város egyik legszebb részén - a Hősök Terénél - a villanegyed szívében található, a Magyarországi Németek Házában.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Az uszoda mellett található kívül-belül megújult étterem kínálata: - Hétköznaponként féle házias menüt kínálunk, akár házhozszállításal is. Venyige Étterem Soltvadkert, Szentháromság u. Judit Panzió Étterem Borozó.


Hajós, Borbíró sor 1-13. Akasztói Horgászpark és Halászcsárda. Kecel, Császártöltési út 3. Anna Borház-Gonda János Pincéje-és Borgazdasága.


További vendéglátás a környéken. Orjalevessel, hideg libamájjal, rákkoktéllal és csülök ételekkel is találkozhat a Vincenzo étterem ételkínálatában. Nagyon szép környezetben van az étterem , és a Diána Hotel, közel a Balaton parthoz. Old Motors Pub - 48-AS házak XI. Nem egy egyszerű pub, hanem:.


Kattints egy megtetsző napi menüre, és az első sorban megjelenik a választott heti menü. Ha törölni akaro akkor kattints még egyszer ugyanarra a már zöld hátteres, kiválasztott menüre a napi menü listában, vagy a heti menün az adott napon a gombra. Duna Wellness Hotel Baja, Baja (Unkari).


Byte Rider Szoftverház Empire 3. Kék Duna Étterem Panzió.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések